Je grenzen bewaken is een uitdaging

Je grenzen bewaken is een uitdaging

Weten we nog wel wat onze persoonlijke grenzen zijn? We worden flink uitgedaagd door werk, gezin, vrienden, social media ...

In mijn ontmoetingen met mensen in mijn praktijk gaat het thema vaak over grenzen. Hoe zit dat bij jou? Geef jij je grenzen wel genoeg aan?

Helaas zien we ook dat het geen inzicht hebben in je eigen grenzen en 'persoonlijke ruimte' vaak de oorzaak is van frustraties en uitputting.

Ken je dit:

  • Ik voel me geleefd
  • Ik zeg te snel "ja" om aardig gevonden te worden
  • Ik heb het gevoel leeggezogen te worden
  • Ik heb teveel taken en verantwoordelijkheden

 

Nee zeggen

Ga eens na hoeveel ME TIME je hebt, pak je agenda er eens bij? Wat moet je van jezelf? Mag je nee zeggen? Ben jij die perfectionist? De pleaser?

In de meeste situaties zijn we nauwelijks bewust van onze ik-grens, en onze persoonlijke, innerlijke wereld. Wel ervaren we vaak ineens woede, zijn we verrast of voelen we ons aangevallen. Maar dat dit gevoel iets met onze psychische ik-grens te maken heeft, komt niet bij ons op.

Wil je leren bewuster te worden van je eigen innerlijke ruimte en hoe jij je grenzen aangeeft? In mijn coaching help ik je contact te maken met je innerlijke ruimte en hoe je grenzen kunt zetten. Een grote levensles!

Bekijk hier de individuele coaching in Zutphen

Mijn boek is nog steeds een prachtig kerstcadeau

Je bent Liefde
Diana

Onze nieuwe 5 daagse Sneeuwwandelvakantie

Je vliegt naar Stavanger en vanuit daar vertrek je naar de bergen. Dit is waar de winter de fjorden en bergen heeft omgetoverd tot een magische winterdroom!

Laat Sander je meenemen op adembenemende sneeuwwandelingen over uitgestrekte sneeuwvlaktes, langs bevroren watervallen en sneeuw bedekte bergtoppen. Waar de verse sneeuw onder je schoenen kraakt en de frisse berglucht door je haren waait.

Lees gauw verder

BLOG: Het Noorderlicht wil je ervaren

Met onze winterreis ga je naar Noord-Noorwegen - Tromsø. Het is in de winter de stad van het noorderlicht.  Niets is mooier om aurora borealis met eigen ogen waar te nemen. Bekijk ook het fimpje over het ontstaan van het Noorderlicht. Lees verder

Geweldige Winterreis Noorwegen
09 - 15 maart 2020

Let op: er zijn al boekingen voor deze reis!

Zoek jij de perfecte combinatie van bezinning, avontuur, natuur, en de betovering van het groene dansende licht aan de hemel? Pak dan je koffers met winterkleding en ga mee met Sander uit Noorwegen.

De uit Nederland afkomstige begeleider Sander, woont al jaren in Noorwegen en is vertrouwd met de Noorse winter. Hij neemt je mee op onvergetelijke sneeuwwandelingen en yoga, meditatie en Thai Chi.

En we doen een echte bucketlist activiteit: het maken van een hondensleetocht in de winter. Het is de ultieme winter wonderland ervaring om met een slee door een dik pak sneeuw te glijden met fantastische honden. Je gaat door bossen vol dennenbomen, glooiende heuvels en mijlenver uitzicht. lees verder

Liever naar de Zon? Kerstreis Indonesië

Deze reis is bijna vol!

Vanuit je bed stap je zo in de heldere warme turquoise zee. Je ziet de mooiste zonsondergangen en je voelt je gelukkig en rustig.  Een heerlijke cocktail in je hand helpt daarbij.

De locatie is een geweldige krachtplek en ligt op een klein eilandje in het prachtige kleurrijke Indonesië. Je wordt tot in de puntjes verwend en je krijgt een waardevol programma om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen. lees verder

Bekijk ook onze zakelijke bezinningsreizen