Kies een Body-Mind retraite

Dag lieve mensen,

Natuurlijk hopen wij dat je een heerlijke zomer hebt en ontspannen bent!

Leuk om te delen is dat we aandacht kregen van de Libelle in het zomer nummer van week 29!

Liefs van Diana

Onze locatie in Marokko is weer open en wat kun je doen?

Je gaat naar de Marokkaanse eenvoudige bezinningsplek, midden in het National park Toubkal. Dit kleine intieme resort, waar ook Nederlands wordt gesproken, ligt zo’n drie kwartier van Marrakech.

Woestijn-Body Mind reis Atlas
Yoga retraite Atlas

Body Mind Atlas gebergte

Familie vakantie Atlas

Familie vakantie Woestijn

Of ga voor een luxer Body mind 20 min af van Marrakech

Khalid en zijn team staan weer klaar om je te ontvangen, lees hier het reisadvies

BLOG: Spirituele reis in Marakkech, de stad van 1001 nachten

Onze body mind reizen naar Zuid Spanje zijn rustgevend

Yair en Ziza ontvangen je graag, sinds kort geven zij geen groepsreizen meer maar je bent welkom met maximaal 2 personen. 

Dit eco centrum is een fantastisch, omgeven door glooiende heuvels met olijfboomgaarden die naar de majestueuze bergen aflopen. Yair en Ziza willen we hun gasten dichter bij de natuur brengen zonder het comfort op te offeren. Dit is de plek waar je lichaam, geest en ziel kunt revitaliseren met transformerende behandelingen door yoga en helende therapie.

Andere activiteiten

Er is een breed scala aan buitenactiviteiten in de buurt, van paardrijden tot wandelen langs natuurpaden, rotsklimmen,  boogschieten en strandactiviteiten. We werken ook met lokale bedrijven, zoals openluchtonderwijs Only Solutions en Caballo Blanco Paardrijden. Bezoek ook de witte Moorse dorpjes die zo bekend zijn of bezoek het 'Alhambra' in Granada. 
Kortom La Alpujarra heeft vele mogelijkheden voor ieder!

Zij geven een geweldige professionele detox

Zie hier alle retraites!

Reisadvies Spanje 

De Mindfulness Zeilreizen zijn onvergetelijk

De groep is net terug en ieder heeft genoten van deze unieke zeilreis. 

Je maakt mooie zeiltochten. Je zeilt onder meer naar de Papanikolis grot op het eiland Meganisi. Je vaart naar Ithaka, de thuisplek van de mythische held Odysseus. Ook laat je je door de wind blazen naar Kioni, het mooiste dorpje van Ithaka. De ankers worden gelicht om naar Kalamos te zeilen: een prachtig, onontgonnen eilandje waar niet meer dan 600 mensen wonen. Je zeilt naar Nidri, die een mooi strand heeft en waar je kunt wandelen naar een prachtige waterval. Ook Lefkada Stad is een bezoek per zeilboot waard.

Na iedere zeiltocht gaat de boot voor anker in rustige, stille baaien met prachtige uitzichten. Er is volop tijd om te snorkelen, zwemmen, wandelen, of een terrasje te bezoeken aan de wal.

Het Mindfulness Kompas

Wanneer je weer bent teruggekeerd naar Nederland ontvang je 8 weken lang wekelijks online  het Mindfulness Kompas, met het programma “ aan het roer: zeilen op de golven van je leven”. Met daarin de oefeningen die je aan boord gedaan hebt. Boordevol tips om je te inspireren aan het roer van je leven te blijven staan in de hectiek van het leven van alledag.

Wil jij dit ook eens meemaken bekijk hier dan de reizen.

reisadvies

Body Mind Sardinië

Het eiland Sardinië is een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming met prachtige landschappen, indrukwekkende steden met vele historische kerken en basilieken, veel haventjes, zeer mooie stranden en omringd door kleine eilandjes in de Middellandse Zee.

De locatie ligt op 15 min lopen van de zee,je bent dan gelijk op een heerlijk strand. Bekijk hier de groeps en individuele reizen naar Zuid Sardinië!

Reisadvies