Mag je nu wel of niet reizen met Kerst?

Dag lieve mensen,

Eindelijk weer nieuws van onze kant. Natuurlijk hopen we dat het je goed gaat, in deze moeilijke tijd.

Ook de reiswereld heeft het moeilijk, de overheid roept geen kerstreizen maar wij en samen met de ANVR zeggen wij: natuurlijk mag je reizen naar een geel gebied!

ANVR: "Ons standpunt is heel helder: als er geen sprake is van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden op de bestemming (en met een geel reisadvies is daarvan geen sprake) én de reisorganisator kan de reis gewoon uitvoeren conform de pakketreisovereenkomst, dan heeft de klant niet het recht om kosteloos te annuleren"!

Wij hebben de volgende corona maatregelen!

Je boekt je reis, naar een geel gebied zoals Sardinië. 14 dagen voor start reis kijken we of de code nog geel is, zo ja, dan factureren wij met de reisgarantie. Mocht binnen deze 14 dagen de gele code veranderen naar oranje dan krijg je je geld terug min de boekingskosten van €35,-

Je mag ook kiezen je geld te laten staan op de reisgarantie voor een andere reis! Dan kost het je geen €35,-

Annuleer je de reis tijdens code geel in dat land dan betaal je €120,- voor de annuleringskosten.

Wij denken dat deze regelingen fair zijn!

Lieve groet 
Diana

Je kunt nu je oud/nieuw reis boeken naar Sardinië

Zoals eerder gezegd is Sardinië veilig om te reizen, code geel. Zie kaart. 

Let op er zijn al boekingen voor deze reis, wil je mee, boek op tijd!

De oud en nieuw retraite geeft je de ultieme mogelijkheid om het oude los te laten. Maar ook om het nieuwe te verwelkomen. De overgangstijd van herfst en bezinning naar de winter, waarin er weer ruimte wordt gemaakt voor nieuwe ideeën en inspiratie, wordt al jaren gebruikt om de balans op te maken van het oude. Om zo met verfriste blik het nieuwe tegemoet te treden.

Met elkaar, maar ook alleen, maak je de balans op. Tevens kijk je naar wat losgelaten kan worden en opgeruimd. Daarna bekijk je wat je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar. Lees verder

Ga naar het mooie Tanzania

Tanzania staat op code oranje, Alina woont is daar en vertelde me dit: 

Er is echter sinds begin juni geen Corona meer hier. Ik heb contact met artsen en verplegers hier. Er zijn vanwege de verkiezingen meer dan 100.000 mensen per bijeenkomst hutje mutje, dansend en zwetend en drinkend bij elkaar geweest. Er is geen enkele uitbraak geweest. Dat kan echt niet verborgen worden. Niemand hier doet sinds augustus aan maatregelen. Alle mondkapjes zijn al lang opgeborgen. 

Bekijk hier de reizen naar Tanzania, Alina staat klaar om je te verwelkomen.

Zet jezelf alsvast op de wachtlijst voor Winterreis Noorwegen vanaf 28 feb 2021 Lees verder

Of de Midzomernacht reis Lofoten vanaf 27 juni, lees verder

Nieuwe reizen zijn voor 2021 

Indonesië: Relatie retraite: Laat Liefde Bloeien

Sardinië: Stilte reis

Ik heb keihard gewerkt aan een nieuwe website

En daar is die dan, na 6 mnd. Onze zakelijke coaching reizen zijn echt de moeite waard, vraag eens aan je bedrijf of organisatie een persoonlijke ontwikkelings budget en zie wat onze mogelijkheden zijn, 

Bekijk hier de website

Ik heb vele coaching retraites in Zutphen mogen geven en daar ga ik mee door. Heb je behoefte heling, inzicht en verdieping, lees dan dit.

Tot de volgende keer,
Liefs Diana

Bekijk hier alle groepsreizen