Mannen let op!!

Wandelsafari Mannen retreat vol avontuur
13 januari 2023 - 26 januari 2023

Waar kun je meer uitgedaagd worden als man dan in Afrika? Om je angsten aan te kijken, gekieteld te worden je verlangens ruimte te geven en erin te ontspannen, het oerverlangen naar de jacht te beleven en uit te diepen en je te verbinden met jouw unieke tocht op aarde.

De natuur in Ngorongoro is adembenemend. In die omstandigheid wordt je met behulp van rituelen, meditaties, natuuroefeningen en sharings in contact gebracht met de unieke man die je in wezen bent. Door je hervonden levenskracht te verbinden met je kwetsbaarheid, ontstaat er een sterk gevoel van verbroedering en werkelijk thuiskomen.

Als je voor de poort van de Afrikaanse Wildernis staat heb je duidelijk voor ogen waarmee je wilt ‘afrekenen’ in je leven. De bewuste stap door de poort vraagt moed van je om de oude patronen achter je te laten. Vastberaden ben je bereid de Wildeman (de pure levensenergie) in jou weer vrij te laten, je hart volledig te openen en vol zelfvertrouwen te gaan, ook al kom je onderweg ook weerstanden tegen. zie reisschema

Rituelen

Tijdens de rituelen en innerlijke reizen in de Afrikaanse natuur maak je een verbond met je oer man. Je ontmoet zowel de wilde dieren in de natuur als de krachtdieren in je binnenwereld. Ze herinneren je eraan dat jíj de reiziger bent, ook al weet je niet waar je bent of naar toe gaat. In de natuuroefeningen, meditaties en sharings geef je je oude rollen, identiteiten, overtuigingen en gedragingen symbolisch terug aan de aarde, zodat er nieuw leven uit kan ontspringen.

Lees gauw door