Moederdag en Spiritualiteit

Moederdag en Spiritualiteit

Moederdag is een dag om blij en dankbaar te zijn voor de bron van jouw leven: jouw moeder die jou in haar gedragen heeft.

Het is een dag om stil te staan die de bron is van het leven. Zonder haar was jij er niet geweest.

Misschien is de relatie met je moeder niet zoals jij het wenste, zijn er veel dingen niet goed gegaan. Maar realiseer je wel dat als jij 'nee' zegt tegen je moeder zegt, je eigenlijk van de bron afkeert.

Ik ben moeder en grootmoeder en ik weet wat het is als dingen fout gaan in relatie tot je moeder. Ik ken de pijn, het afgewezen worden..en ik ken ook haar pijn van afgewezen zijn.

Natuurlijk heb ik tijd nodig gehad om mijn gevoelens een plek te geven, na een tijdje kon ik haar weer ontmoeten en ik ontmoette een vrouw met haar eigen tekortkomingen, zoals ik die ook heb. 

En ik zag voor het eerst de bron waarin ik tot leven kwam, ik zie de schoonheid en ik voel liefde voor mijn moeder, want ik weet het weer, zij heeft me met liefde gedragen. 

Dank Mam
Je dochter Diana

Ik wens je een fijne Moederdag!

Houden van een bewuste vrouw is…

Mannen zijn vaak “bang” voor een bewuste vrouw. Voor een vrouw die weet wat ze voelt, wat ze denkt en wat ze wilt. Ze denken dat een bewuste vrouw gevaarlijk is. Een vrouw die zoveel voelt en ervaart… die moet wel gek zijn. Ze is teveel voor mij. lees verder 

Verhaal uit het boek; Een ontmoeting met jezelf

Ik zie een doffe, in zichzelf gekeerde, eenzame vrouw, die zich  dondersgoed realiseert dat het zo niet langer kan. Ik moet opstaan  voor mijn eigenwaarde en er zijn voor onze zonen. Ik ben de  veiligheid van het huwelijk kwijt en ik voel me afgewezen. Ik realiseer me dat ik mezelf niet meer achter hem kan verschuilen. Dat besef geeft me de ruimte om me bewuster van mezelf te worden...lees verder

Ervaring van Wanda: De Coaching Retraite 

Winterslaap

Ik was weer een aantal jaren ‘in winterslaap’. Zo noem ik de periodes in mijn leven waarin ik genoeg heb van het vechten met mijn draken, het wroeten in mijn zielenroerselen en in relaties die steeds weer vastlopen in dezelfde patronen. Het liefst wil ik alleen zijn, mijn leven, mijn lijf en mijn huis, wil ik niet delen. En mijn allergische reactie van geclaimd worden.

lees verder

De bewustwording van mijn 'Ik' 

Niets vermoedend stap ik uit mijn auto om een vriendje van mijn  jongste zoon van de hockeywedstrijd thuis te brengen. Ik pak de tas en stick uit de auto, terwijl de jongens naar buiten vliegen om nog even samen te spelen. Plotseling sta ik oog in oog met Annebel, de  moeder van het vriendje. Ze kijkt me indringend aan en vraagt me op de man af: lees verder

Moeders alleen op retraite vakantie

Zonder man en kinderen op stap. Sommige moeders doen het gewoon. Met wisselend succes. lees verder

Een ontmoeting met jezelf 

...vormt een samenvatting van 18 verhalen met de ingrijpende gebeurtenissen van 18 vrouwen van verschillende leeftijden en achtergrond. Het is een verrassend eerlijk en open boek, waarin het hart en de ziel van die vrouwen worden bloot gelegd. Lees verder

Nieuwe reis

Eat Pray Love Retraite Bali/Karimunjawa

De Eat Pray Love retraite bestaat uit verschillende bouwstenen om je de optimale ervaring te geven. Je begint de retraite in Bali: Ubud is cultuur, maar is ook het thuis van goede restaurants, cafés en winkelstraatjes met waar van regionale kunstenaars. De populariteit van Ubud groeit, de sfeer is kunstzinnig, creatief en sereen. 

Vanuit Ubud begint je spannende spirituele culturele rondreis voor 8 nachten. lees gauw verder

Bekijk hier alle groepsreizen, individuele reizen en vrienden/familie reizen.