Nazomer en Herfstreizen

Dag Lieve Mensen,

Ben je nog op vakantie, al weer thuis of geen vakantie gehad? Wat je ook doet, ik hoop dat het je goed gaat. 

In de zomer blijf ik thuis, om uit te rusten en om vooral de individuele coaching retraites te geven. Het was dan ook geweldig om zeven weken te geven.

Mijn spirituele reis van 7-14 sept gaat door, wil je nog mee naar Marrakech, wacht niet langer!

Op 6 sep geef ik nog een klankdag in Zutphen, nog paar een paar plekjes over.

Met liefde,
Diana

Sept reis Zeilen zit vol, alleen nog plek van 15-22 okt

Wandelen, meditatie, onstpannen, mooie plekjes, lekker eten en zeilen. Ik blijf erbij: een geweldige combi voor mensen die rust zoeken en willen wandelen in het mooie Griekenland.

De okt reis is de laatste van dit seizoen..het ziet er naar uit dat de catamaran daarna naar Nederland gaat!

Bekijk de reis

Er zijn dit jaar nog 2 reizen naar Noorwegen. 

Ik heb geluk want ik bezoek Stavanger al midden september. Naast dat ik met Sander de fjoren en bergen bezoek om filmpjes te maken, ga ik ook met de trein dwars door Noorwegen. Van Bergen naar Oslo. Ik verheug me enorm! Hoe meer in mij verdiep in dit land hoe enthousiaster ik word. 

Wat maakt deze reizen bijzonder?

Op enkele uren van je huis ben je zo in Zuid Noorwegen, je zult verbaasd zijn over het landschap en het zachte klimaat. Sander, woont in Noorwegen en als geen ander kent hij de idyllische kustplaatsjes met de leuke straatjes, de wandelroutes in de fjorden en bergen. 

Het yoga-Thai Chi-meditatie programma bestaat uit wandelen en een mooie rondreis. 

In 2020 komen er ook nog winterreizen bij naar Noord Noorwegen!

Bekijk de reizen

Plan alvast je reis naar Indonesië!

Indonesië is een fantastisch land om doorheen te reizen. Jouw reis gaat naar Java, het kloppende hart van Indonesië. De hoofdstad Jakarta is altijd hectisch en het culturele centrum.

Naast de yoga, body-mind- kerstreis kun je kiezen een rondreis te doen en bezoek je het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld, de Borobudur. Of beklim de Bromo vulkaan vroeg in de ochtend voor het meest betoverende uitzicht en bezoek de honderden tempels van de Prambanan.

Bekijk hier de reizen naar Indonesië

Het Mindful paradijs op aarde

27 - 11 december 2019 Tanzania

Deze Mindfulness road safari laat je naast een onvergetelijke ontmoeting met de Masaï in Ngorongoro en het speuren naar wilde dieren in Serengeti, het merengebied van Tanzania zien.

Varend naar en wandelend over Rubondo Island in Lake Victoria geniet je van de diversiteit aan vogels die Tanzania rijk is, vergaap je je aan de nijlpaarden die na vijven aan land komen en sta je oog in oog met bushbocks, impala’s en gazelle’s met hun grote verwonderde ogen.

Later loop je door het tropisch regenwoud in paradijselijk Gombe Nationaal Park op zoek naar groepjes chimpansees die lui in een boom hangen of heftig panieken als het Alfa mannetje langskomt.

Bekijk snel deze reis
Alle reizen naar Tanzania