Nieuwe reizen 2020

Nieuwe reizen 2020

Het ontwikkelen van reizen is ondertussen mijn favoriet geworden. Het is geweldig om met collega's te brainstormen, en tot nieuwe ideeën te komen. 

De centrale vraag in mijn bedrijf is: wat kunnen we nog meer met elkaar? Het geeft niet alleen mij plezier, mijn team zijn gelukkige mensen vol creativiteit en inspiratie. 

En wij hopen dat jullie deze energie oppakken en komen genieten van de reizen! 

Jij bent Liefde, vergeet dat nooit!
Liefs van Diana

Nieuw: 

Midzomernacht reis Lofoten/ Noorwegen
14 - 21 juni 2020

Wil je één van de mooiste landschappen van Noorwegen ervaren? Een gebied van indrukwekkende schoonheid? Ga dan mee naar de Lofoten. In Noord-Noorwegen vind je deze schitterende eilandengroep. 

Een magisch verschijnsel is als de hemel rood kleurt, in de midzomernacht zon. Het spreekt tot de verbeelding van mensen, de zon gaat niet onder, wekenlang. Lees gauw verder

Bekijk hier alle reizen naar Noorwegen

Nieuw

Mindfulness & Zeilreis Griekenland
23 - 30 mei 2020

Dit jaar was de zeilreis gecombineerd met meditatie, deze gaf Mallika, zij is gestopt met de zeilreizen en werkt weer als dierenarts. Franciska, neemt het roer over samen met haar broer, Deep. 

Daarmee is de inhoud van de reis anders, de zeilroute blijft hetzelfde!

Bekijk hier de prachtige zeilreizen naar Griekenland

Nieuw

Individuele Detox en Yoga reis Spanje

Yoga & Detox is een krachtige combinatie, die het detox-proces verbetert, met een diepere reiniging en afgifte. Yoga betekent EENHEID van geest, lichaam en geest. Om deze gewenste staat te bereiken, is er een sterke nadruk in yogaleer, op reinigingspraktijken en dieetaanbevelingen; gecombineerd met de traditionele yogahoudingen.

Alles is erop gericht om lichaam en geest in de meest evenwichtige staat te houden, zodat het kan dienen als een glanzende tempel voor de ziel, en een voertuig om onze ware goddelijke natuur te realiseren ... wat vrede, geluk en liefde is. Lees verder

Zie ook de andere reizen in Spanje

Nieuw op Dianabergsma website

Loopbaanontwikkeling reis Noorwegen

Sander nodigt je uit en neemt je mee de Noorse natuur in. Zijn manier van werken is gebaseerd op wandelcoaching. Door te wandelen in de bergen in een prachtige omgeving kom je uit je hoofd. Het bewegen, beleven en ontspannen staat bij het wandelcoachen aan de basis om te voelen en te praten. Zo kom je veel sneller bij de kern van wat je zoekt en bezighoudt. 

Lees gauw verder

Bekijk ook alle loopbaancoaching reizen