Nieuws over mannen en reizen

Dag lieve mensen,

Ik ben inmiddels weer thuis na het geven van een heerlijke retreat in Marokko en mijn reis in Noorwegen.

Noorwegen heeft mijn hart veroverd, de ruwe bergen, de prachtige fjorden, duizenden meertjes, houten huizen, witte stranden, bepalen het landschap. Ik ben met mijn collega Sander naar de plekjes geweest waar hij de bezinningsreis geeft. Ik heb Sander leren kennen als een betrouwbare, fijne en passievolle man die met beide voeten op grond staat. Wij hebben samen met veel plezier een filmpje gemaakt die een aardige indruk geeft over de reis.

In de 9 dagen dat ik daar was hebben we veel zon gehad, heb ik een toffe rondreis gemaakt vanaf Bergen met de trein naar Oslo, zeven uur onderweg, met verschillende landschappen. Ik was vooral onder de indruk van de ijskappen die miljoenen jaren oud zijn. In die tijd bestond Noorwegen alleen uit ijs en sneeuw.

Ook de bus vanaf Stavanger naar Bergen is een belevenis. De wegen zijn super, de afstand was 174 km, we hebben er 5 uur over gedaan en met 2 ferry's. 

De Nov reis naar Noorwegen gaat door, wil je mee, boek op tijd! Bekijk de reis

Veel leesplezier!

Ik wens je Liefde
Diana

H-qYCIOOBNc

Het Mindful paradijs op aarde
27 nov - 11 dec 2019

Deze Mindfulness road safari laat je naast een onvergetelijke ontmoeting met de Masaï in Ngorongoro en het speuren naar wilde dieren in Serengeti, het merengebied van Tanzania zien.

Varend naar en wandelend over Rubondo Island in Lake Victoria geniet je van de diversiteit aan vogels die Tanzania rijk is, vergaap je je aan de nijlpaarden die na vijven aan land komen en sta je oog in oog met bushbocks, impala’s en gazelle’s met hun grote verwonderde ogen.

Later loop je door het tropisch regenwoud in paradijselijk Gombe Nationaal Park op zoek naar groepjes chimpansees die lui in een boom hangen of heftig panieken als het Alfa mannetje langskomt.

Op reis met Alina

Stap voor stap neemt Alina je mee naar wie je werkelijk bent. Eenmaal een glimp daarvan, vergeet je het nooit meer en begin je het leven opnieuw te leren vertrouwen.

Je angsten maken plaats voor overgave en vertrouwen. Je eenzaamheid verzacht door oprecht met elkaar delen. Je ogen openen, je oren horen lang vergeten geluiden en je huid tintelt onder de aanraking van de wind. Je beweegt je van Zuid naar Noord en van denken naar je zintuigen.

De natuur in Ngorongoro en de dieren in Serengeti helpen je meer in het “Nu” te komen. Het is de poort naar diepe ontspanning, het versterkt je levenslust en liefde voor wat echt is in jou. Lees verder

Kerstreis: een nieuw begin
24 december 2019 - 02 januari 2020

Deze reis wordt geven door Margo, zij woont in Indonesië. Ik ken haar goed, vanuit een droom heeft zij deze locatie opgebouwd met locale bewoners die nu ook bij haar werken. Margo heeft een enorme humor en als geen ander kan zij haar positiviteit overdragen. Wil je het nieuwe jaar positief in en je droom realiseren, dan zit je bij deze reis goed.

Je kunt deze reis uitbreiden met een locale rondreis op Java of Bali. 

Bekijk hier de reis

Hoe gaan mannen om met de dood?

Wat geweldig dat het thema de ‘gewonde man’ niet langer alleen een thema is in spirituele kringen. De volkskrant schreef een mooi artikel die ik graag met jullie deel.

In de gewone wereld waar mensen niets van zingeving, bewustzijn of spiritualiteit willen weten, lopen zovele gewonde mannen rond. Mannen die lijden aan een relatiebreuk, afwijzing, vernedering, falen, mislukking of rouw.

Mannen die de pijn bij zich dragen en geen idee hebben hoe er mee om te gaan. Mannen die tegen niemand durven uit te spreken dat ze verlangen naar de dood. Zovele eenzame en gewonde mannen die geleerd hebben hun wond te verbergen, zich ogenschijnlijk normaal weten te gedragen, maar diep in hen de zwaarte van hun ziel voelen. Lees hier het Blog