Reizen is bezinnen en tot rust komen

Terug naar Nieuwsbrief / Archief

Ruzie tijdens je zomervakantie?

Eindelijk op vakantie en jawel de ruzie begint al bij aankomst, zij/hij wilt dit en zij/hij wilt dat..

Of je start heel goed en midden in de week heb je de ergste ruzie die je ooit had. Teveel op elkaars lip, teveel aanpassen, teveel dingen doen die je niet wilt, geen ruimte voor jezelf of je ergeren aan de ander, zijn de ingrediënten waardoor er ruzie ontstaat. 

Maar hoe los je nu een ruzie op? Daar hebben wij tips voor!

Als je geen ruzie maakt, check dan even of dat wel klopt?

Lees gauw verder

Top workshops Festival van Liefde

We hebben prachtige workshops waar jij van kan genieten en groeien!

Een paar workshops uitgelicht:

Modderbad voor mannen

Marius: Met mannen onder elkaar valt er een dun doorzichtig laagje af. We worden jonge honden, krijgers en priesters. Beleef de vrijheid en verbind je met aarde. Leg je masker af en geef klank aan wie je eigenlijk bent.

Hoe creëer je een liefdevolle relatie

Diana: Wie ben jij in de relatie tot de ander, wat probeer je nog te halen of te veranderen bij de ander? Waar ligt jou strijdt? Jouw pijnpunten? Hoe kun daaruit breken en je liefde versterken voor jezelf? We gaan in gesprek en jij mag al je vragen inbrengen.

Liefde in beeld

Met Diana. Samen met de groep jou ervaringen met liefde delen. Non-verbaal ga je in een klei spel. Een beeld ontstaat, de verbinding wordt sterker. Samen creëren helpt je om weer een andere kijk op jezelf te krijgen. Een boeiend en leuk samenspel met klei. 

Liefdevolle Mindful Yoga

Met Mariette: Bij mindful yoga volg je met milde aandacht de rustige bewegingen die je maakt. Je wordt je bewust van de effecten in je lichaam en de grenzen die je tegenkomt. Op een liefdevolle manier onderzoek je je grenzen en leer hier op een milde manier mee omgaan. Na deze workshop voel je je weer in harmonie met je lijf en energie.

De helende stem

Met Marius: ontdek de helende kracht van je stem! Maak via je stem verbinding met je lichaam, je ziel en je leven. In de werkwijze die ik ‘helende stem’ noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten.

Wil je nog mee? Boek dan NU

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →