Reizen is bezinnen en tot rust komen

Terug naar Nieuwsbrief / Archief

Samen op reis in 2018

Ik wens je een gezond en liefdevol 2018. Ik hoop van harte dat we samen op pad gaan. Een pad die op een positieve manier invloed heeft op je leven. 

We hebben een prachtig kerst festival achter de rug met mooie workshops, lekker eten en een fijne sfeer. 

Wat is er nieuw in 2018?

We hebben gemerkt dat mensen ook graag alleen op vakantie gaan en daarvoor hebben we maatwerk reizen ontwikkelt. Je kunt b.v. naar Marokko een arrangement nemen van 3-5 of 7 dagen met massage, wandeling e.d. Gewoon er even uit om weer op te laden. De arrangementen kunnen altijd aangepast worden naar je wensen. Op dit moment bieden we maatwerk aan in Nederland en Marokko. Maar er komt meer bij. We houden je op de hoogte.

Wat voor mij persoonlijk nieuw is dat ik rust neem, nou ja, rust met reizen geven. Tot aug dit jaar geef ik geen internationale reizen, wel het maart weekend en individuele coaching trajecten. Waarom? Er is veel werk te doen achter de schermen, denk aan marketing en management, werken aan website, inschrijvingen en alles wat daarbij komt ....

Voor het eerst 7 mnd thuis dat is niet meer gebeurd na 2011. Ik heb er zin in. Gelukkig zijn er prachtige reizen die mijn collega's geven. 

 

Ben je aan rust toe, er even uit? Reis dan naar Salama Ayurveda, een bijzondere plek in Marokko midden in het National park Toubkal. Dit kleine intieme resort, waar ook Nederlands wordt gesproken, ligt zo’n drie kwartier van Marrakech. 

Naar de site

26 jan - 28 jan 2018 Van stress naar happiness 

Mariëtte is een ervaren mindfulnesstrainer. Zij creëert  met haar aanwezigheid een warme, ontspannen en rustige sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Met een heldere, frisse aanpak begeleidt Mariëtte je naar het geluk in jezelf.

In de 3 daagse mindfulness-retraite kom je helemaal tot jezelf. De retraite is grotendeels in stilte, dit helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Er zijn ook delen die niet in stilte zijn zoals de oefening mindful communicatie en de maaltijden. Naar de site

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →