Samen op weg

24 December in Zutphen met Diana

Kerst workshop: In verbinding

Dag Lief Mens,

Wij leven in een moeilijke periode die impact heeft op alle aspecten van het leven. Hoe fijn is het om daar los van te komen en jezelf te omringen met nieuwe - gelijkgestemde mensen en positieve energie.

De workshop staat in het teken van Verbinding; De Verbinding versterken met jezelf en de mensen om je heen. 

Via o.a. klank, visualisatie en gesprekken maken we samen een ontspannen dag met het accent op het thema verbinding.

Lees gauw verder

Vanaf 26 tot 31 dec kun je naar Spanje

Yair en Ziza werken met kleine groepen, rond de 4 mensen.

Bekijk hier de de Yoga reis

BLOG Spanje

Tanzania

Welke behoefte heb je? Alleen naar Tanzania voor een mindfulness/coaching reis met Alina? 

Mindful/wandel/safari reis Ngorongoro
21 december 2021 - 04 januari 2022

Zoek je een Mindfulness retraite met avontuur, overweldigende natuur en ontspanning? Dan is deze reis naar Tanzania een topper. Dit is het land van Van de uitgestrekte Serengeti vol met wilde dieren tot aan de hoogste piek van Afrika, de Kilimanjaro. Het is sensationeel om middenin Serengeti wakker te worden met de zebra’s, het geluid van grazende buffels of het brullen van een leeuw.

Mindfulness/Wandel/Safarireis Arusha National Park
11 februari 2022 - 19 februari 2022

Een 9 daagse natuurreis met een vleugje cultuur. Ben je op zoek naar een combinatie van wandelen door prachtig natuurgebied, relaxen aan het strand, wildpark en culturele uitstapjes, dan is deze safari een match met jou.
Deze trektocht is een hartverwarmende ontdekkingsreis, van de gebaande paden af, door het berg- en kustgebied van Tanzania.

Mindful/wandel/safari reis Ngorongoro
05 mei 2022 - 19 mei 2022

Individuele Coaching retraite Zutphen

Wat je ook meemaakt in je leven, draag het niet alleen. Daar wordt je hart moe van. Niks staat in de weg om een helpende hand te vragen, toch? Jouw ontwikkelingsweg is belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Negatieve en ingrijpende ervaringen zijn bedoeld om jezelf tot een beter mens te maken, nietwaar?

Gun jezelf dat je mag groeien en positieve ervaringen opdoet. Wat je ook hebt meegemaakt, neem de verantwoording voor jezelf en kies voor een duidelijke en liefdevolle coaching retraite met Diana Bergsma. Lees verder

Indonesië is nog gesloten, maar hoe overleeft mijn collega Margo nu de corona crisis daar? 

Even Zakelijk...

Individuele Ondernemers-Duikreis Thailand

Als ondernemer wil je alle kansen pakken toch? Deze ondernemersreis is je kans! Je gaat naar de tropische sferen en de relaxte cultuur van het Thaise eiland Koh Chang. Tot jezelf komen terwijl jij gewichtloos de diepe, zuivere wateren in duikt en je verwondert over een nieuwe (onderwater)wereld.

Loskomen van de dagelijkse hectiek en even niets moeten, zodat jij ruimte in je hoofd krijgt voor nieuwe ideeën. De magische kracht van dit eiland opent wegen waar jij al die tijd naar zocht!

Lees verder

Outplacement - Transitievergoeding

Een goede werkgever zal ter compensatie van het ontslag vaak een outplacementbudget aanbieden. Dat geld mag je dus ook investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Lees gauw verder op onze zakelijke website

Bekijk de duik-coching reis in Thailand

Of de Zakelijke Tanzania reizen