Mindful/wandel/safari vakantie Ngorongoro
26 jul 2024 - 08 aug 2024

   Mindful/wandel/safari reis Ngorongoro

   Zoek je een Mindful retraite met avontuur, overweldigende natuur en ontspanning? Dan is deze reis naar Tanzania een topper. Dit is het land van Van de uitgestrekte Serengeti vol met wilde dieren tot aan de hoogste piek van Afrika, de Kilimanjaro. Het is sensationeel om middenin Serengeti wakker te worden met de zebra’s, het geluid van grazende buffels of het brullen van een leeuw.

   Ngorongoro Krater Hoogland is magische natuur met eindeloze ruimte en volledige stilte. Vanuit die ruimte en stilte begin je te voet onze eigen innerlijke reis. Al wandelend verbind jij je met de weidse natuur en de Masai. 

   De (wandel)meditaties zorgden er voor dat ik alles intenser beleefde en de schoonheid van het Afrikaanse landschap meer ging zien.

   De trektocht

   Het hart van de Ngorongoro Serengeti safari wordt gevormd door de vierdaagse trektocht door Ngorongoro naar het beroemde Lake Natron. Je loopt door: een geïmplodeerde krater met een bergketen aan je rechterkant en eindeloze ruimte voor je, langs Masaï dorpjes, door regenwoud met oeroude bomen, lieflijke zonovergoten heuvels, kratermeren, great Rift valley met adembenemende uitzichten, bossen van Akeshabomen en woestijn.
   Alles wat jij hoeft te doen is dit exceptionele geschenk van het leven te ontvangen en ervan te genieten.

    “Het is alsof ik door een goede vriendin die in het land woont, wordt meegenomen en ze me alle mooie en speciale plekjes laat zien. Wat wil je nog meer”.

   Op reis met Alina

   Stap voor stap neemt Alina je mee naar wie je werkelijk bent. Eenmaal een glimp daarvan, vergeet je het nooit meer en begin je het leven opnieuw te leren vertrouwen.

   Je angsten maken plaats voor overgave en vertrouwen. Je eenzaamheid verzacht door oprecht met elkaar delen. Je ogen openen, je oren horen lang vergeten geluiden en je huid tintelt onder de aanraking van de wind. Je beweegt je van Zuid naar Noord en van denken naar je zintuigen.

   De natuur in Ngorongoro en de dieren in Serengeti helpen je meer in het “Nu” te komen. Het is de poort naar diepe ontspanning, het versterkt je levenslust en liefde voor wat echt is in jou.

   De reis zelf is afwisselend met rijden, lopen, temperatuurverschillen, hoogtes, relaxen, de ontmoeting met de Masaï, heerlijk eten van onze eigen kok, ‘s avonds aan het kampvuur, fietsen, bezoek aan (Masaï) dorpjes en steden. 

   Na deze wandeltocht blijf je twee nachten in Lake Natron, waar de grootste flamingo kolonie ter wereld broed en huist in een bijna surrealistisch landschap. Onderweg naar het meer lopen we regelmatig tegen een groep giraffes aan, zebra’s of zelfs kamelen.
   Na Natron steken we door voor een driedaagse gamedrive in Serengeti op zoek naar bijzondere taferelen uit het wilde dierenrijk.
    

  • ►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling. Jong en oud. We leren van elkaar!

   ►Managers/leidinggevenden en medewerkers

   In overleg stellen we jou vragen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij deze ontwikkelings reis (deels) vergoeden.

  • 14 daagse Ngorongoro Serengeti Safari) vindt in principe plaats in een kleine setting. We vertrekken vanaf 4 personen en hebben een maximum van 10 personen (twee jeeps).

   Kosten: € 3595,-  per persoon

   Inclusief in de reis:

   • het mindful- coachingsprogramma
   • alle entreegelden voor nationale parken en wandelkosten
   • boekingskosten reisgarantie
   • afhaal en wegbreng service vliegveld Kilimanjaro
   • alle kampeerkosten en hotels in Tanzania
   • complete kampeeruitrusting
   • alle maaltijden en water
   • koffie, thee en vruchtensappen
   • alle transportkosten per Toyota Landcruiser, ezels

   Exclusief in de reis:

   • je vliegticket
   • je visum voor Tanzania ($ 50)
   • een paar maaltijden op momenten dat je “vrij” bent, zoals in Arusha en Mto Wa Mbu
   • alcoholische- en frisdranken
   • fooien voor de gids/chauffeur, kok, lokale gidsen per groep
   Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.
  • Alina

   Alina werkt graag met groepen op adembenemende, “of the beaten track” gebieden in Tanzania, waar de natuur nog wild en ongerept is. Het is het perfecte decor voor een reis naar binnen, wat oud en achterhaald is uit je rugzak te halen en deze te vullen met een verfrissende helderheid en inspirerende kijk op de nieuwe richting die je wilt inslaan.

   Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro en haar verbinding met de natuur is een inspiratie voor anderen die op weg zijn zichzelf en de wereld te (her)ontdekken.

   Alina heeft 25 jaar gewerkt als therapeut, leraar hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde, counselor op een middelbare school,  zij geeft lichaams- en ademwerk en is ook meditatieleraar.

   Ze heeft veel ervaring,  is professioneel, warm en betrokken.

  • Je komt aan op Kilimanjaro airport in Tanzania. We halen je op en brengen je naar L’Oasis Meserani vlak buiten Arusha waar je de nacht doorbrengt. L’Oasis Meserani is wat wij een plek met een ziel noemen.

   Het is de afgelopen 17 jaar opgebouwd door Margaret, een Tanzaniaanse vrouw die dit met zichtbare liefde heeft gedaan. Bijzonder is dat zij haar eigen moestuin en dieren verzorgt op natuurlijke wijze (geen pesticiden en geen antibioticakuren). Daarnaast wordt de electriciteit opgewekt door zonnepanelen.

   Je wordt vroeg opgehaald om een gamedrive te maken in Tarangire Nationaal Park. Tarangire is beroemd vanwege de vele olifanten en Baobab bomen.  ‘s Avonds strijk je neer op Flamingo Campsite in Karatu, het laatste stadje voor de poort naar Ngorongoro. Je slaapt op een prima matras in onze tenten en eet de eerste maaltijd van onze eigen fantastische kok.

   Dit was een heel andere vakantie dan de standaard reizen die de meeste reisbureaus aanbieden. Heerlijk lopen met de Masaï door het steeds weer veranderende landschap, de grootsheid van de natuur op je in laten werken en dan kamperen met de ezeltjes, hun drivers en onze eigen kok.

   Je vertrekt naar Ngorongoro en gaat op bezoek bij onze Masaï vrienden in Endonyowas. Hier word je hartelijk ontvangen, maak je een ceremonie mee en heb je de kans met hen uit te wisselen. Intussen worden de ezels bepakt om ’s middags de eerste wandeling van ongeveer 2,5 uur naar Bulati te maken. Daar ga je overnachten op de rand van Embulbul Depression in een ruime lichtgewicht tent.

   Na een half uur bio-energetische lichaamsoefeningen maak je vanuit Bulati de eerste langere wandeling ( 3,5 uur) naar Empakai Crater. Via een bijzonder pad ( 1 uur naar beneden en 1 uur naar boven) kun je deze krater in om daar te genieten van de stilte, de sfeer, de geuren, oeroude bomen en mogelijk een groep flamingos. Aan de rand van het meer maken we een liefdevolle reis naar binnen tijdens een ademmeditatie op muziek. Die nacht slaap je op de kraterrand en kun je luisteren naar de geluiden van de bush.

   Van Empakai loop je in 5 tot 6 uur naar Akesha Campsite. Hier doe je het dorpje Nayobi aan waar we lunchen en extra water kunnen krijgen voor onze verdere tocht. ‘s Avonds slaap je in het wild aan de rand van Great Rift Valley. Tijdens een deel van de wandeling lopen we in stilte en krijg je uitleg en suggesties om het contact met jezelf en de natuur te verdiepen.

   De reis was goed georganiseerd en het was heel rustgevend dat ik nergens voor hoefde te zorgen. Het land is prachtig met heel veel afwisseling. Tijdens deze reis hebben we veel gelopen, gewandeld. Dat was een van de mooiste ervaringen voor mij.

   Van Akesha campsite maak je een adembenemende tocht van 5 tot 6 uur langs de Great Rift Valley naar Lake Natron. Daar blijf je twee nachten bij Campsite Lengai Lodge om te relaxen, te genieten van de tocht naar een doldwaze waterval waar je heerlijk kunt zwemmen en natuurlijk het bijzondere meer te bezoeken waar de grootste flamingo kolonie van de wereld zijn habitat heeft.
   Daarnaast bieden we o.a een bijzondere sufi-meditatie aan gevolgd door chakra oefeningen die ook in de Kundalini yoga worden gegeven.

   we veblijven hier nog een dag

   Onze chauffeur haalt je op bij Lake Natron om drie dagen in Serengeti te speuren naar leeuwen, luipaarden, olifanten, nijlpaarden, en alle andere wilde beesten die het wildpark herbergt. ’s Avonds slaap je op een van de campings in Seronera tussen het wild, luisterend naar alle wonderlijke geluiden van de nacht. In de ochtenden en avonden hebben we een Mindful programma. Op dag 10 vertrekken we naar Malambo vlakbij Loliondo. Hier slaan we ons kamp op bij een Masaï dorpje. Daar hebben we voldoende tijd voor een mindful programma.

   we verblijven hier 

   en nog een dag

   Vandaag blijven we in Malambo. Deze dag is iets bijzonders, omdat hier opnieuw weinig toeristen komen. Je kunt deelnemen aan een workshop sieraden maken bij de lokale vrouwengroep. De kwaliteit van hun sieraden is erg goed. Dat maakt deze workshop iets bijzonders. Of je gaat op stap met een gids in de mooie omgeving en op zoek naar de kolonie gieren die daar hun broedplek hebben.

   We vertrekken ‘s morgens vroeg naar Mto Wa mbu om daar vroeg in de middag aan te komen: het is tijd om alle ervaringen te gaan integeren. Je hebt vrije tijd en kunt doen wat je wil: je kunt lekker op de campsite blijven om te ontspannen, of meedoen aan een culturele tour en de bananenplantages, rijstvelden en de Masaï markt te bezoeken. De tours worden verzorgd door Emanuel, die ook voor fietsen zal zorgen. Je kunt ook een mooie wandeling maken van de campsite naar het dorp of naar  Lake Manyara.

   De excursies staan niet in het programma, dus je bent vrij om je eigen keuze te maken.

   Na een mindful ochtendprogramma op Migombani Campsite hebben we ontbijt. Dan vertrekken we rustig aan naar Arusha waar je reis wordt afgesloten in een heerlijk hotel op de helling van Mount Meru. Ilboru Safari Lodge wordt gerund door de Nederlandse Annelies. Het heeft fijne kamers met warme douches, een geweldig zwembad, twee leuke winkeltjes en een fantastische menukaart. Je kunt hier heerlijk relaxen en uitpuffen van een bijzondere safari.

   De volgende ochtend ronden we onze innerlijke ontdekkingstocht af met een hele mooie meditatie  en een laatste deelronde. Afhankelijk van je vliegtijd kun je nog met ons mee op een stadstocht om deel uit te maken van het straatleven van Arusha, een modern museum te bezoeken, winkeltjes kijken of de lokale markten op te lopen. Je kunt natuurlijk ook in het hotel blijven en daar relaxen.

   De volgende ochtend ronden we onze innerlijke ontdekkingstocht af met een hele mooie meditatie  en een laatste deelronde. Afhankelijk van je vliegtijd kun je nog met ons mee op een stadstocht om deel uit te maken van het straatleven van Arusha, een modern museum te bezoeken, winkeltjes kijken of de lokale markten op te lopen. Je kunt natuurlijk ook in het hotel blijven en daar relaxen.

   Vertrek naar huis of nog bij boeken naar:

   Verlenging Usambara Mountains

   Het is mogelijk om de safari te verlengen met vier dagen Usambara mountains. Reistijd inbegrepen.

   In de Usambara mountains maak je een tweedaagse wandel/klimtocht naar Mambo viewpoint www.mamboviewpoint.com

   Dit is een fantastische wandeling waarbij je de eerste nacht verblijft in een klooster in de bergen om de volgende dag verder te gaan en te genieten van een spectaculair uitzicht met een vaak overweldigende zonsondergang bij Mambo viewpoint, waar je vlakbij de nacht doorbrengt.

   Extra kosten:
   € 730 pp bij een deelname van twee personen.
   € 599 pp vanaf een deelname van drie personen.

  • Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

   In deze reis zorg je zelf voor een vlucht naar:

   Met KLM vlieg je naar Mwanza via Nairobi. Dat betekent een nacht in Nairobi om de volgende ochtend met Kenya Airlines of Precision Air naar Mwanza te vliegen. Daar wordt je opgehaald.

   Er kan ook gevlogen worden naar Kilimanjaro om daar vlakbij het vliegveld te overnachten en de volgende ochtend met Precision air naar Mwanza te vliegen. Deze optie is vaak veel duurder.  Vliegen op Nairobi veel goedkoper dan op Kilimanjaro.
   Er zijn natuurlijk ook nog andere maatschappijen die op Nairobi vliegen dan KLM. of Skyscanner

  • Reiservaringen van deelnemers

   • Mindfulness- - wandel - Safari Tanzania
    24 feb 2024

    Mindfulness- - wandel - Safari Tanzania

    Een 9 daagse mindfulness-safari- wandel gedaan en het was werkelijk adembenemend! Ik kan dit iedereen aanbevelen.

    De combinatie met het mindfulness programma was heel bijzonder. Ik heb hier zeker geleerd meer vanuit mijn hart te leven. Het is een fantastisch gevoel je mind uit te kunnen zetten en enkel te voelen en te zijn in het nu. Afrika heeft mijn hart gestolen dankzij deze reis

    De afwisseling van de reis door iedere keer ergens anders te verblijven was geweldig. Slapen in een lodge, een hotel met een geweldig uitzicht in de bergen tot slapen in een klooster en zelfs aan het strand tussen de blue ball monkeys. Daadwerkelijk 8 dagen op pad geweest, maar voor mijn gevoel ben ik weken weg geweest, zoveel hebben we gedaan en gezien.

    Super dank Alice

     

   • Bevrijdend en Helend, de retraite in Tanzania
    28 jul 2023

    Bevrijdend en Helend, de retraite in Tanzania

    Een wijze, ervaren en meelevende mentor, dat is wat in me opkomt als ik Alina en het “werk” dat ze doet omschrijf. Toen ik geconfronteerd werd met een zeer moeilijke periode in mijn levensreis (angst, depressie, wanhoop en verwarring), waardoor ik volledig vastzat in mijn werk (ziek thuis) en een intieme relatie (verbroken), kwam ik gelukkig de mental coaching en steun van Aline.

    Ik heb in de loop der jaren een geschiedenis van mentale en fysieke ziektes gehad en heb een handvol reguliere psychologische therapeuten gezien, het "werk" met Alina heeft me echt beetje bij beetje genezen.

    Alina bracht me naar een veel dieper niveau van contact met emoties door middel van innerlijke reflectie, spiraalsgewijs naar mijn vroege kinderjaren, ademwerk en meditatie. Deze emoties zaten al zo lang vast (tot in mijn kindertijd) en vormden een chronische blokkade die zich uitte in… natuurlijk: pijn, angst, boosheid en depressie.

    Deze brachten mijn werkcarrière en intieme relaties in de war en kostten een vrachtwagenlading energie. Dit diepere contact en het ervaren van verschillende diep vastzittende emoties was echt bevrijdend.

    Door haar wijsheid, mededogen en ervaring leerde ze me meerdere technieken om geblokkeerde emoties op te lossen en in de eerste plaats goed voor mezelf te zorgen. Haar onverdeelde en medelevende aandacht tijdens sessies was ongeëvenaard door enige andere therapeut die ik had gezien.

    Therapiesessies kunnen tot 3 uur duren (zonder extra kosten). We begonnen en eindigden de sessie altijd met een welgemeende knuffel. In mijn achterhoofd weet ik dat ik haar op een dag zal bezoeken om opnieuw contact te maken met haar geest, wijsheid en mededogen.

    Tot de dag van schrijven van deze recensie worden de technieken die ik van haar heb geleerd nog bijna dagelijks gebruikt. Als ik denk aan wereldwijd bekende mentoren als Jack Kornfield, Jon Kabat-Zinn & Sarah Blondin, die ik al jaren volg, staat Alina voor mij persoonlijk naast hen als even zo belangrijk. 

    Dank van Joep

   • Een onvergetelijke Safari reis Tanzania
    10 jan 2023

    Een onvergetelijke Safari reis Tanzania

    Na vele jaren van reizen hebben we voor onze huwelijksreis in Tanzania besloten om onszelf een prachtige safari te geven, of liever te krijgen; een prachtige safari in de beroemdste parken ter wereld (Ngorongoro en Serengeti) en trektochten in het merengebied van Eyasi en Natron.

    Deze touroperator, bestaande uit 4 personen (de gids/chauffeur, de kok, de Masai-gids en het hoofd dat de reserveringen en planning verzorgt), was echt een openbaring. We werden gevolgd en verwend, terwijl we nog steeds het plezier van avontuur behielden, en inderdaad de mogelijkheid hadden om in contact te komen met lokale stammen en door het Masai-territorium te wandelen. We hebben het gevoel dat we het iedereen kunnen aanbevelen! 

    We verkende ook de minder bereisde routes en hadden ontmoetingen met de lokale stammen, de trekking was in de Masai-gebieden en de ervaringen buiten de safari waren meer dan geweldig. Dankzij de ervaringen van de Masai gids, met betrekking tot routes en procedures voor het betreden van de verschillende parken, hebben we veel tijd bespaart waardoor we meer tijd hadden om de dieren te observeren. De trekking in de Masai-gebieden was zeer bijzonder.

    Heel veel dank van een gelukkig stel.

   • Individuele Retraite Tanzania
    13 mei 2022

    Individuele Retraite Tanzania

    Ruim twee weken rond getrokken in Tanzania met twee keer per dag mindful coaching/sessies door coach Alina. Geen oppervlakkig toeristisch tripje, maar diep het land, de cultuur, natuur en jezelf in. Dankzij het maatwerk van Alina, heb ik echt nieuwe inzichten opgedaan en stappen gezet.

    De combinatie van mindfulness met de prachtige plekken en elke dag buiten fysiek bezig zijn, blijkt zeer effectief! Kortom: onvergetelijke reis!

    Met hartelijke groet, Monique

   • Mindfulness en Safari reis Tanzania
    21 aug 2019

    Mindfulness en Safari reis Tanzania

    Een avontuurlijke safari te voet in Afrika, de oorsprong van de mensheid. Een droom van iedere jongen in de man toch? En welke man geeft de jongen die ruimte? Ik wel in ieder geval. Drie keer kreeg ik deze reis per toeval onder ogen. Drie keer dacht ik ‘wauw dat is gaaf, dat zou ik willen!’. Twee keer dacht ik ook, ‘oh dat is wel veel geld, en dan zonder mijn vrouw. Toch maar niet.’ De derde keer was het anders. Ik moest van de jongen in mij, het avontuur riep. En de jongen mocht met mij mee, hij had al zo lang binnen moeten blijven.

    En wat een avontuur was het; kampvuren, vlaktes, Masaï, droogte, stof, stilte, primitief, krijgers, afzien, samengebalde energie, vulkanen, ontroering, heldere nachten. Onbekende mannen werden kameraden. En dat nog afgezien van alle dieren en natuurschoon onderweg. Maar ook; meditaties, yoga en sharings. Dat was vrij nieuw voor mij maar wat een extra dimensie gaf dat. En dat in die omgeving.

    Om de intensiteit, de contrasten, het kleine en de grootsheid te beschrijven ontbreken mij simpelweg de woorden. Wel wil ik delen wat het mij gebracht heeft, persoonlijk leiderschap als mens en als man en een intensere relatie met mijn vrouw. De gesprekken met de begeleiders en kameraden, Tanzania, de Masaï, ze hebben allemaal op hun eigen unieke wijze hieraan bijgedragen. Ik besluit met een krachtig en liefdevol Aho. Dank je wel Alina en Tanzania dat jullie de behoefte hebben ingezien en dit hebben mogelijk gemaakt.

    Rob Noteboom, Nederland

  • Klimaat

   Tanzania kent vier seizoenen. In juni, juli en augustus is het er droog en koel. In hoog gelegen gebieden - zoals Serengeti en Ngorongoro - koelt het in de nacht af. 
   Van september tot en met december wordt het warmer en van eind oktober tot eind december zijn er korte regens.
   Van januari tot maart is het warm en droog.
   Best reistijd voor Tanzania is:
   De relatief koele en droge periode van juni tot oktober en de hete, droge periode vanaf december tot februari zijn de gunstigste reisperiodes. 

   Geld

   De munteenheid van Tanzania is de Tanzaniaanse shilling (TZS). Bankbiljetten zijn beschikbaar in coupures van 500, 1.000, 2.000, 5.000 en 10.000 TZS.
   Al deze biljetten zijn zeer gangbaar en worden vaak zonder problemen geaccepteerd. Zorg er echter wel voor dat je altijd voldoende kleine coupures op zak heeft voor kleine transacties en taxi’s, aangezien het verkrijgen van wisselgeld soms problematisch kan zijn.

   Creditcards kunnen over het algemeen als betaalmiddel worden gebruikt in hotels, grote winkelcentra en duurdere restaurants. Verder is het gebruik van creditcards vaak gelimiteerd, zorg er dus voor dat je voldoende contant geld op zak heeft.

   Geld opnemen kan in Tanzania met je Nederlandse pinpas bij de meeste geldautomaten.
   Denkt er wel aan dat de meeste Nederlandse bankpassen eerst op ‘wereldstand’ dienen te worden gezet, zodat jij deze ook buiten de eurozone kunt gebruiken. 

   Visum

   Je hebt een visum nodig, vraag deze hier aan

   Gele koorts vaccinatie en Cholerastempel

   Vraag dat hier aan, meer info over de vaccinatie

   Reis Verzekeringen

   Een reisverzekering is verplicht! Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kan flink in de papieren lopen. De reiziger is verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

   Als je ziek wordt

   Alles kan gebeuren, ook ziek worden. Natuurlijk brengen we je naar de dokter of ziekenhuis. Daar moet je wel cash betalen, daar werkt onze verzekerings kaart niet. Zorg dat je wel verzekerd bent, dat kan vaak met je reisverzekering zodat je het geld terugkrijgt. Mocht je een ongeval krijgen komt dat dus op eigen rekening van je verzekering te staan en je kunt dit niet terug krijgen via Spirituele Vakantie Reizen.

   Duurzame elementen in de reis zijn:

   • Wij zijn al jaren betrokken bij sponsoringsprojecten van Masaï in Ngorongoro en Arusha en anderen op het gebied van onderwijs, namelijk:
   • De driejarige sponsoring van een jonge Masaï tot leraar op een basisschool.
   • De driejarige sponsoring van een Masaï meisje voor Vocational onderwijs
   • Sponsoring van kacheltjes in de hutten om de intense rook af te voeren, longaandoeningen zijn doodsoorzaak nummer 1 in Ngorongoro
   • Sponsoring van een meisje om safari kok te worden
   • Sponsoring van een Masaï om naar de universiteit te gaan in Dar Es salaam. Doel: leraar wetenschap en scheikunde
   • De langdurige sponsoring van de droomschool in Endonyowas Tanzania. De droomschool is een initiatief van de Masaï zelf om de allerarmste kinderen in Nainokanoka basisonderwijs te geven zodat zij meer kans hebben op een betere toekomst. Dit initiatief wordt door ons ondersteund en gecoacht om zich verder te kunnen ontwikkelen. Dit betekent concreet dat deze kinderen niet gedoemd zijn later in de : drugs en sex handel te belanden.
  • Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier:

   Een reis reserveren is nog niet een reis boeken!
   Hoe werkt het boeken van de reis?
   Besluit je de reis te boeken, dan krijg je een inschrijfformulier. Heb je dit ingevuld dan heb je de reis geboekt!

  De locatie » Ngorongoro Krater Hoogland » » Tanzania

  Unieke Kwaliteits Garantie
  Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België!

  Dit reisaanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).