Vakantie stress komt veel voor

Vakantie stress

Vaak MOET vakantie leuk zijn en daar hebben we verwachtingen over. Maar klopt dit ook met de werkelijkheid? Veel mensen ervaren spanningen als ze naar een nieuwe omgeving gaan, wat kun je doen om de stress te verlagen? Dat kun je lezen in dit Blog..

Vanaf september is het heerlijk in de woestijn

Ik breng graag nog de woestijn reizen onder de aandacht, voor veel mensen een unieke ervaring die je niet wilt missen in je leven. Lees verder

Fjorden, meren, bergen...

Noorwegen staat bekend om vele indrukwekkende fjorden. De fjorden - beschermd door UNESCO - staan symbool voor de schoonheid van het traditionele Noorwegen. Hier verstrijkt de tijd in zijn eigen tempo.

De Noren leven vanuit de gedachte dat iedereen verantwoordelijkheid is voor natuurbehoud.

Noren doen hun best om alles zoveel mogelijk achter te laten zoals ze het vinden. Ongeacht of je te gast bent in een klein vissersdorpje of erop uit trekt in het landschap, "laat het achter zoals je het wilt vinden" is een mantra wat je je het best eigen kunt maken.

Bekijk hier onze reizen naar Noorwegen

Het Atlasgebergte

Het Atlasgebergte snijdt dwars door Marokko en biedt niet alleen Afrikaanse wintersport oorden, maar ook traditionele Berber bergdorpjes en fascinerende wandeltochten in de zomer. Het hoogste gebergte van Noord-Afrika loopt diagonaal door het zuiden van Marokko. Van de Atlantische kust bij Agadir naar de grens met Algerije.

Witte toppen, oude bergdorpjes, uitgestrekte steppes, kolkende rivieren, vergeten valleien, groene akkers en imponerende watervallen. De Hoge Atlas herbergt het indrukwekkendste landschap van Marokko.

En in een van die dorpjes geef ik van 7-14 sept de spirituele reis: Leef in liefde. De reis gaat door, er is nog plek als je mee wilt! 

Ik wens je een fijne vakantie...zonder stress!

Met Liefde Diana

Agenda

Groeps reizen

Individuele reizen