Liefde in het grootste perspectief is ‘vrij’ in alle opzichten

Liefde in het grootste perspectief is ‘vrij’ in alle opzichten

We zijn van oorsprong vrije wezens, autonoom en soeverein. In onze persoonlijke matrixwereld, heeft “liefde’ vele gezichten, althans het wordt vaak geïnterpreteerd als zijnde ‘liefde’. En het laat zich bijzonder subtiel zien. Het gaat vaak gepaard met verwachtingen, eisen, afhankelijkheid, manipulaties, rolvervulling, en maatschappelijk aanvaard gedrag, gevoed door diepliggende angsten. 

Uiteraard gaat hier niet om een waardeoordeel maar om het bewustzijn erover. We kunnen pas iets transformeren als we angst/pijn/e.d. erkennen, waargenomen en doorvoeld hebben. 

Het is geweldig dat onze deelnemers aan het ontdekken zijn over wie ze écht zijn en dat is hartverwarmend.

Mijn team en ik hebben de grootste bewondering voor onze deelnemers. Wij zien hun inspanningen, kwetsbaarheid, hoe ze zich vrijmaken, loslaten, openstaan voor andere denkbeelden en durven transformeren.

Het is “pure liefde”, om jezelf als geconditioneerd mens te zien en dit te erkennen. De symbolische gevangenismuren vallen dan weg en de macht van alles wat je in jezelf als negatief ervaart wordt ontmaskert, en dat is enorm bevrijdend en helend. 

Dit wensen we alle mensen toe in 2020

Wij zijn er voor jou!

Veel liefde en een gezond 2020

liefs Diana

Mindfulness Hart Safari Tanzania
09 - 22 februari 2020

Een 9 of 15 daagse natuurreis met een vleugje cultuur.

Ben je op zoek naar een combinatie van wandelen door prachtig natuurgebied, relaxen aan het strand, wildpark en culturele uitstapjes, dan is deze safari een match met jou.
Deze trektocht is een hartverwarmende ontdekkingsreis, van de gebaande paden af, door het berg- en kustgebied van Tanzania. Lees verder

Geweldige Winter/Noorderlichtreis Noorwegen
09 - 15 maart 2020

Zoek jij de perfecte combinatie van bezinning, avontuur, natuur, en de betovering van het groene dansende licht aan de hemel? Pak dan je koffers met winterkleding en ga mee met Sander uit Noorwegen.

De uit Nederland afkomstige begeleider Sander, woont al jaren in Noorwegen en is vertrouwd met de Noorse winter. Hij neemt je mee op onvergetelijke sneeuwwandelingen en yoga, meditatie en Thai Chi.

En we doen een echte bucketlist activiteit: het maken van een hondensleetocht in de winter. Het is de ultieme winter wonderland ervaring om met een slee door een dik pak sneeuw te glijden met fantastische honden. Je gaat door bossen vol dennenbomen, glooiende heuvels en mijlenver uitzicht. lees verder

Sneeuwwandelvakantie Noorwegen
26 - 30 maart 2020

Je vliegt naar Stavanger en vanuit daar vertrek je naar de bergen. Dit is waar de winter de fjorden en bergen heeft omgetoverd tot een magische winterdroom! Laat Sander je meenemen op adembenemende sneeuwwandelingen over uitgestrekte sneeuwvlaktes, langs bevroren watervallen en sneeuw bedekte bergtoppen. Waar de verse sneeuw onder je schoenen kraakt en de frisse berglucht door je haren waait. lees verder

Bekijk alle groeps reizen

Bekijk alle individuele reizen

Bekijk de Loopbaancoaching en outplacement reizen