Waarom een Detox retreat?

In zuid Spanje kun je bij Yair en Ziza een Yoga Detox retreat doen. De locatie ligt aan de voet van de majestueuze bergen van de Sierra Nevada en is omgeven door prachtige wilde natuur, frisse lucht en zoveel rust ...

Het is de perfecte omgeving om te ontgiften en de gewenste resultaten te bereiken. Krachtige verandering vindt plaats op alle niveaus:

  • fysiek (lichaamsherstel, reinigt en geneest op het diepste niveau),
  • emotioneel (emotionele ontgifting op cellulair niveau),
  • mentaal (helderheid van geest resulteert met mentale detox leidend tot levensveranderende beslissingen & inzichten) en
  • spiritueel (diepere innerlijke verbindingen die vrede en harmonie brengen).

Deze retreat geeft je een kans om volledig te ontspannen, op te laden en te verjongen ~ in een veilige, ondersteunende en verzorgende omgeving.  Hun inspirerende detox-voedingsprogramma maakt eenvoudige integratie in de normale huisroutine mogelijk.

Wil je meer weten?

Bekijk alle reizen naar Spanje

Blog: Mijn burn-out kostte mij mijn zelfvertrouwen

Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft 10 procent van de Nederlandse beroepsbevolking last van burn-out-verschijnselen. Bij GezondheidsNet komen er dan ook veel vragen binnen over dit onderwerp.  

Hoe help ik iemand met een burn-out?

Een goede vriendin van me zit al bijna een half jaar thuis met spanningsklachten. Ze zegt zelf dat ze gewoon 'teveel aan haar hoofd heeft'. Ik denk dat ze een burn-out heeft. Hoe kan ik haar helpen?

Nog 2 plaatsen over voor de Winterreis Tromso ...kom op pak je kans!

Lees meer

Bekijk hier alle reizen naar Noorwegen

Onderaan lees je nog Blogs van de andere website: dianabergsma.nl

Blog: Mindful en lichter leven

Vaak ben je zo gewend aan de  'rollen' die je speelt, ook op je werk, dat je niet meer bewust bent over wie je écht bent. Overtuigingen zijn er in twee soorten: we noemen belemmerende overtuigingen en stimulerende overtuigingen. Beide spelen een rol, wanneer het gaat over persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit. 

Vaak hebben overtuigingen te maken met je verleden: opvoeding, familie, cultuur en vrienden. Overtuigingen kunnen een vertroebeld beeld geven op je kernkwaliteiten. Lees verder

Blog: Je talent ontdekken in Indonesië

Ta·lent: natuurlijke begaafdheid; aanleg Talent: iets dat toebedeeld is aan een enkeling, of hebben we allemaal een uniek talent? Wat is talent eigenlijk en waarom is het belangrijk om je talent te benutten?

Ieder mens heeft iets waar hij of zij goed in is, het is dat wat iemand uniek maakt. Van nature hebben we allemaal iets waar we opvallend goed in zijn. Een talent.

Lees verder

Blog: Mindfulness en Coaching reis aftrekbaar BTW

Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

“Volgt u een training, opleiding, cursus, seminar of workshop die aantoonbaar leidt tot verdiepen van uw kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn.” Lees verder

Bekijk hier al onze zakelijke reisbestemmingen