Vraag jezelf af: waarom voel ik dit?

Vraag jezelf af: waarom voel ik dit?

Hierbij een Blog die ingaat op het herkennen, begrijpen, labelen, uiten en reguleren van je emoties.

Er kan sprake zijn van een ingewikkeld web van gebeurtenissen en herinneringen, waarbij het een het ander oproept. Belangrijk hierbij is een open, nieuwsgierige en niet-oordelende houding.

Juist onze Mindfulness retreats begeleiden je bij deze aspecten. Denk b.v. aan onze Mindfulness Zeilreizen in Griekenland. Onze trainer is Franciska, zij is betrokken en vooral praktisch in haar trainingen! Samen met haar broer Deep maakt zij deze retreat tot een onvergetelijke ervaring!

Het snorkelen, het zingen, trommelen, het kijken naar de sterrenhemel geeft veel vreugde. Ik kon loslaten waardoor ik vrede kreeg met mezelf, waardoor ik weer liefde voor mezelf ervaar.

Bekijk hier de reizen.

BLOG: Bezinningsreizen op zee

Zachtjes glijdt zeil catamaran Yemaya door diep blauw water de baai van Vasiliki uit. Het is een prachtige zeil dag. De Griekse zon staat te glunderen aan een helderblauwe hemel.

Vandaag zeilen we met een yoga groep richting Kefalonia. Op zoek naar zon, zee, genieten en bovenal naar ontspanning en bezinning. Linda, de yoga juf, is echter wat gespannen vanwege haar angst voor zeeziekte.

Onze week die we op de Yemaya hebben doorgebracht, samen met deze twee unieke mensen, was eén van de besten in ons leven. We denken nog steeds met heimwee terug aan de rustige momenten, de gesprekken, het zwemmen,  het eten en aan de wijsheid

Lees verder

Over de Wereld Zeilen

Onze zeiler Deep, heeft de wereld over gezeild, 12 jaar wonen en zeilen, het was hard werken, genieten, zweten en ongelofelijke ervaringen opdoen. 

Overtocht van Sri Lanka naar Sudan

Het is 2.00 in de nacht en we staan op het punt om de Golf van Aden binnen te gaan. De oceaan die wordt gezien als eén van de meest gevaarlijke gebieden op de wereld vanwege de hardnekkige piraterij. 

Deep is erg erg attent, een zeer goede zeiler en gastheer! Dank voor deze heerlijke zeilreis en ik ga zeker leren mindful te leven.

Lees verder

BLOG: Volledige aandacht geeft rust

Wanneer ben jij het meest in je element? Vergeet je de tijd, ga je op in wat je doet en is er op dat moment even niets anders dan dat? Een moment van flow, ontspanning, met je volledige aandacht bij dat wat je aan het doen bent. Dan val je samen met het moment, een moment dat een grote kwaliteit in zich draagt.

Herken je dit, kun je er meteen een gevoel bij krijgen? Het zijn vaak momenten, hoe groots of kleins ook, van innerlijke rust, ontspanning en geluk. Lees verder

Bekijk hier de andere reisbestemmingen!