Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 20 sep - 30 sep 2018 Coaching retraite Zutphen, kies je datum Nederland v.a. 396,00

Inleiding Reisprogramma

Particuliere of zakelijke coaching retraite Zutphen

Vraag jou datum aan voor...

Wat je ook meemaakt in je leven, draag het niet alleen. Daar wordt je hart moe van. Niks staat in de weg om een helpende hand te vragen, toch? Jouw ontwikkelingsweg is belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Negatieve ervaringen zijn bedoeld om jezelf tot een beter mens te maken, nietwaar? Gun jezelf dat je mag groeien en positieve ervaringen opdoet. Neem de verantwoording voor je leven en kies voor een duidelijke en liefdevolle coaching/lichtwerk met Diana Bergsma

Eric: Het is fijn dat Diana dingen herkent en dat ze begrijpt waar het over gaat. Zij biedt een mooie mix van werkvormen waar ik wat aan heb. Dank je...

Van last tot oplossing

Alles kan getransformeerd worden:

 • conflicten op je werk en privé
 • conflicten in je relatie, partner, kind e.d.
 • reduceren en omgaan van stress, paniek, angst
 • nieuwe communicatie vaardigheden en assertiviteit, grenzen
 • verwerken van ziekte en trauma (b.v. seksueel misbruik, kanker)
 • zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen 
 • verandering van werk, of heb je een burn-out waarvan je herstellend bent?

Marielle: dagelijks hadden we meerdere sessies waarbij Diana gebruik maakte van diverse werkvormen. Zij voelde feilloos aan waar mijn pijnpunten zaten. Het was best intensief, bij momenten zelfs hard voor mij, maar dit was duidelijk wat ik nodig had om tot inzicht te komen. Er werd heel wat in beweging gezet…

Jouw leven is waardevol

Kom tot keuzes en stop met uitstellen! De coaching van Diana is helder en confronterend. De coaching is effectief en resultaat gericht. Je krijgt tools aangeboden waardoor je snel weer de regie over je leven hebt. 

Met personal coaching krijg jij snel grip op je leven en werk. Als professionele personal coach heeft Diana Bergsma jaren ervaring en de gereedschappen om jouw proces te ondersteunen en te begeleiden. Ook voor bedrijven die een gewaardeerde werknemer zien worstelen met zichzelf en hun professionele rol.

Peter: De coaching van Diana is erg goed, zij is niet oordelend, luistert echt, de verschillende werkvormen waren fijn en afwisselend. Ik heb me vaak verbaasd over hoe Diana steeds de kern raakte. 

Hoe werkt het?

In het coaching traject gaat het er ook om je te kunnen ontspannen en te bezinnen. Daarom verblijf je minstens 1 nacht op een fijne plek. Je krijgt dagelijks 2 of 3 uur coaching en je krijgt oefeningen mee die je in je B&B kunt maken. Je kunt kiezen voor 2, 3 of vierdaagse coaching. Even weg van je bekende vertrouwde omgeving geeft je de kans om jezelf te ontmoeten binnen een geheel andere setting. Dat geeft je veel voordelen.

Bianca: Ik heb tijdens dit personal coaching traject een belangrijke eerste stap gezet richting volledige acceptatie van mezelf, waardoor ik met meer liefde naar mezelf en anderen kan kijken.

Wil je weten of mijn coaching bij jou past?

Hoe zoek ik nu de juiste coach die mij echt kan helpen? Er is veel aanbod en hoe selecteer ik dan? Je kunt altijd Diana bellen of mailen en je vragen stellen. Je kunt dan zelf inschatten of haar manier van werken ook bij jou past. 

Rene: Aandacht, confrontatie, goede sfeer, (h)erkenning, evaluatie, winst, geloof, afstand nemen van, ruimte, (zelf)vertrouwen, rust, energie, trots, tranen, scherpe blik, humor, alles mag er zijn én inzicht in mijn ik.

Wil je een coaching traject zakelijk boeken? Ja, dat kan!

Diana Bergsma werk al 25 jaar in het coaching veld. Zij begeleidt zzp-ers, ondernemers, mensen met belangrijke maatschappelijke functies, onderwijspersoneel, managers, zorgverleners, financiele dienstverleners, enzovoort. Werkgevers en werknemers die vaak HBO of Universitair opgeleid zijn.

Genieten in Zutphen en de Veluwe

Zutphen is een oud handelsstadje, het ligt prachtig aan de IJssel waar je ook mooie wandelroutes hebt. Je kunt de stad verkennen, meer de Achterhoek in of een wandeling op de Veluwe.
Er zijn leuke B&B zie hier de lijst

​​​Neem initiatief: bel of mail! 

Vraag om een Gratis intake...

Naar boven

Voor wie

De Intensieve coaching trajecten zijn bedoeld voor:

Individuen, relaties, gezinnen en ...managers en medewerkers, zzp'ers en andere ondernemers.

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coachingstraject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coachingsreis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op.

Soms heb je recht op een budget van je bedrijf of organisatie, in dat geval krijgen zij een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coachingsreis (deels) vergoeden. Soms vergoeden zij het niet, maar kan het toch zijn dat jezelf gemotiveerd bent het traject te betalen.

Tips zodat je baas betaald! Lees hier: KLIK

Vergeet niet dat de coaching zeer effectief doorwerkt! Meld je tijdig aan!

Naar boven

Prijzen

Kies uit Personal of zakelijke coaching 

Data kan in overleg!

Naast de intensieve coaching trajecten ben je ook welkom voor coaching sessies van 1 uur. Deze zijn meer bedoeld voor mensen die in en rondom Zutphen wonen.

Coaching intensief traject particulier

 • 2 dagen € 356,- inclusief BTW (4 uur coaching)
 • 3 dagen € 565,- inclusief BTW (6 uur coaching)
 •  
 • 2 dagen € 565,-   inclusief BTW  (6 uur coaching)
 • 3 dagen € 819,-   inclusief BTW  (9 uur coaching)
 • 4 dagen €1049,-  inclusief BTW  (12 uur coaching)

Investering zakelijke coaching trajecten, lees onze tips hoe je deze kosten kunt declareren

 • 2 dagen €480,- exclusief BTW (4 uur coaching)
 • 3 dagen €720,- exclusief BTW (6 uur coaching)
 •  
 • 2 dagen €720,- exclusief BTW (6 uur coaching)
 • 3 dagen €1080,- exclusief BTW (9 uur coaching)
 • 4 dagen €1440,- exclusief BTW (12 uur coaching

Het coaching traject is exclusief je verblijf in het B&B of hotel. Kun je deze coaching niet betalen? Bel gerust dan kijken we wat mogelijk is. Bel:06 398 04 150

Wil je een coaching traject zakelijk boeken? 

Veel deelnemers komen uit bedrijven of zijn zzp'ers. In overleg wordt het coaching traject bepaald, denk aan intake, coaching uren en nazorg. Uiteraard krijg je een prachtig cadeau als waardering. Je krijgt het boek: een ontmoeting met jezelf, geschreven door Diana Bergsma.

Indien je i.v.m. ontslag of boventalligheid recht hebt op een outplacementbudget, kun je dat hiervoor gebruiken. Je krijgt dan een een factuur, gericht aan je werkgever cq. organisatie). Informeer bij je werkgever naar eventuele budgetten /vergoedingsmogelijkheden voor outplacement / professionele ontwikkeling /deskundigheidsbevordering en reïntegratie traject. Vraag NU je offerte aan!

Naar boven

Team

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de aarde, de natuur en mensen. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd. In mijn leven gaat het om liefde en volgens mij is dat ook het enige waar het in het leven over gaat. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Dat heeft een diepgaand effect gekregen in mijn spirituele ontwikkeling. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf hun waarheid vinden. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.
Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring, Lees over mijn studies! 

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen zichzelf vinden, hun verlangens, dromen en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. 

Alle reizen zijn gemaakt vanuit het idee dat je tijdens je vakantie tot rust komt,  leert over andere culturen, en jezelf ontwikkelt als mens. Een prachtige combinatie die onze deelnemers erg waarderen.
Mijn collega's die zelf ook zzp'er zijn geven de inhoud van de reis op eigen verantwoordelijkheid.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Naar boven

De locatie » Er zijn verschillende B&B in en om Zutphen » Zutphen » Nederland

We kunnen overleggen met elkaar wat de beste optie is

Zutphen
Nederland


Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Bij ons kun je kiezen voor een groepsreis, individueel, met je gezin, relatie of organisatie. Wij hebben vele mooie reizen zoals: avontuurlijke coaching en mindfulness reizen naar Kenia, Ghana, Italië, Griekenland, Marokko en Spanje. Prachtige meditatie, motor of kamelen reis in de woestijn van Marokko. Zeilreizen naar Maleisië en Thailand. Wellness en safari reizen, culturele rondreizen en het Festival van Liefde.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching meditatie of mindfulness reis te ondernemen. Daarnaast zijn deze reizen in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. 

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen voor een brede groep mensen toegankelijk is. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. 

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Onze deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Op de website vind je onder ‘vervoer’ de links naar verschillende maatschappijen en de vluchten die reeds geboekt zijn.

Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van een goede vlucht!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Kijk NU bij ons reis aanbod

Naar boven

 • Coaching retraite Zutphen, kies je datum
  • Aandacht voor jou
  • Coaching die werkt
  • Ontspannen en uitrusten
  • Welness en massages extra te boeken