Individuele Rouw en Verlies retraite
Bepaal zelf je vertrekdatum

   Individuele Rouw en Verlies Retraite

   Je gaat naar een heerlijk rustige locatie op een berg met een geweldig uitzicht over de zee, even weg van alles en in alle rust jezelf opladen.

   Iemand verliezen is altijd moeilijk en dat brengt verdriet en allerlei andere gevoelens met zich mee. In deze Rouw en verlies retraite is er aandacht voor jou, en een warme persoonlijke begeleiding door Maneesha.

   Rouwproces

   Rouwen is een proces wat tijd nodig heeft en bestaat uit verschillende fases en deze lopen door elkaar. Voor rouwen staat geen tijd voor, geen plan en gevoelens kunnen je overvallen. Soms heb je het gevoel dat je er bent en dan opeens heb je het gevoel dat je terug bij af bent, maar dat is niet zo. Tijd heelt echt wonden. 

   Verlies

   Je kan verlies ervaren van een geliefde, van je gezondheid, werk, huis, vrienden, dieren, inkomen of verlies van jezelf. Je bent opeens niet meer de oude en je situatie is veranderd. Er zijn 5 fasen in rouw en verlies, ontkenning, woede, onderhandelen, depressie/verdriet en aanvaarding. Je kan geen van deze stappen overslaan want dan kun je last krijgen van “er zijn nog onafgemaakte zaken”. 

   Herken je deze vragen

   • Heb je iemand verloren waarvan je veel houd
   • Ervaar je paniek/angst? Pieker je?
   • Word je niet begrepen in je rouw?
   • Heb je het gevoel de verbinding met jezelf te zijn kwijt geraakt?
   • Heb je nog overzicht en kun je de volgende stappen maken?
   • Heb je last van oud zeer?
   • Heb je last van fysieke klachten?
   • Wil je weer verder gaan met je leven maar lukt het niet?

   Wat gebeurt er met je als je je gevoelens negeert? 

   Als je emoties en gevoelens niet de ruimte krijgen kan je lichamelijke ongemakken ervaren of negatieve gedachten. Je gevoelens willen namelijk altijd ruimte en je lichaam is het perfecte instrument om die ongemakkelijk te voelen. Het kan zelf zo erg worden dat je ziektes ontwikkeld, chronische vermoeidheid, stress, obsessieve gedachten of slapeloosheid. Ook kan het effect hebben op verschillende relaties. Je kan jezelf niet uitdrukken op een manier dat kloppend is, je voelt je niet begrepen en je krijgt niet wat je nodig hebt. Praten, bewustzijn vergroten en inzicht is dus voor je gezondheid erg belangrijk.

   Wat mag je verwachten in de retraite?

   Er is aandacht voor jou!  Maneesha steunt je. Je krijgt Yoga en door rustige yogahoudingen kom je tot diepe ontspanning dat ervoor zorgt dat je beter naar je rouw en verlies kan kijken. Je gaat waarnemen dan dat je letterlijk elke keer in de pijn en het verdriet stapt. Je leert om aanwezig te zijn met het gevoel wat er is zonder dat het elke keer bezit van je neemt.

   Soms herleef je nog de verdrietig momenten, je leert ze dan uit te schakelen waardoor de rust komt. ook oefeningen in het ademhalen brengen meer rust in je lichaam en je voelt je fitter daardoor. 

   Je krijgt verschillende gesprekken die helpend zijn om inzichten te krijgen in positiever te denken en te voelen. Daarnaast heb je ruimte voor jezelf om te schrijven, te wandelen, te zwemmen, lekker te slapen, en strandwandelingen aan zee te maken.

   Voeding

   Het eten tijdens de retraite is gezond, voedzaam en lekker. De basis is vegetarisch/plantaardig. Veel groente en fruit. Er zijn keuzes in voeding, aangepast op wat jij wel en niet eet en mogelijke dieet wensen, zoals smoothies, fruitsalades, smoothie bowls, Boeddha bowls, rijst gerechten, dingen uit de Ayurvedische keuken, salades, brood met dipjes, lekkere soepjes en alles is zelf gemaakt en biologisch. 

   Bram en Sterre zijn de chef koks in de retraite en zijn van origine patissiers. Dus op zijn tijd zijn er heerlijke lekkernijen en taartjes voor degene die er van houdt.  

   Maneesha, je coach

   Je coach Maneesha heeft een unieke methode ontwikkeld die je helpen in het bevrijden van blokkades: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. 

   Zij gelooft in dat iedereen een nieuwe start kan maken, een nieuwe toekomst waar er rust en vrede is in wat er is gebeurt. Aanvaarding in het proces en het leven en je kunt weer vertrouwen op jezelf. Jij weet dat er momenten zijn dat je verdrietig bent, maar het verdriet beheerst jouw leven niet meer. Jij voelt en ervaart de positieve weg die jouw vrij heeft maakt en jij gaat echt begrijpen wat jij kunt doen om plezier en rust te ervaren in je leven.

   Maak jezelf vrij van oude pijn, blokkades en onzekerheid en ervaar plezier, ga je mee?

  • Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Per retreat kan Maneesha maximaal 2 mensen ontvangen die individuele coaching krijgen.

   Alleen de Yoga en meditatie onderdelen doe je dan samen.

  • Tarieven, 1 pers. kamer met eigen of gedeelde badkamer

   6 daagse €1797,-

   Inclusief:

   • coaching
   • ontbijt-lunch en diner
   • Programma
   • Ontbijt, lunch, diner
   • Water, thee
   • Fruit, Smoothies, Sapjes, Snack
   • Gas, water, licht, eind schoonmaak
   • Beddengoed, lakenset, 2 handdoeken

   Exclusief

   • €35,- boekingskosten
   • vlucht
   • vervoer taxi of bus naar de locatie
   • maaltijden en drankjes buiten de locatie

   Ben je ZZP'er of ZMP’er?
   En je wilt je factuur opgeven aan de belastingdienst zodat je voor honderd procent je winst kunt afromen?
   Dan betaal je €1997,- 1 pers. kamer.

   Volg je een training, opleiding, cursus, seminar of workshop die aantoonbaar leidt tot verdiepen van je kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn. Ook de reis- en verblijfskosten kun je volledig opvoeren als kosten. (bron: Belastingdienst). 

   Inclusief aanwezig op locatie:

   • Yogamat, Yogabolsters, Meditatie kussen
   • Yoga blok en touw, Fleece deken
   • Klankschalen, Tekenspullen en papier
   • Zwembad en Wifi
   • Alcohol- en rook vrije locatie
   Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.
  • Maneesha

   Maneesha heeft in de afgelopen jaren vele mensen begeleid om te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Ze heeft het vermogen om jou te begrijpen, te doorzien en aan te voelen. Haar bevindingen zijn afgestemd op jouw ziel en wat jij nu nodig hebt.

   Ze is opgeleid als houding en bewegingstherapeute, haptotherapeute, yoga- en dans docente, quantum healing hypnose therapeut, medium en healer. Ze leert jou om het leven vanuit een spirituele manier te bekijken en je weg naar binnen te vinden om je eigen antwoorden intuïtief te weten. Ze is breed opgeleid en met haar kennis en kunde neemt ze je mee naar binnen naar het centrum van je ziel om in je eigen kracht te staan, je passie te vinden en de liefde van je leven te zijn.

   Alles wat zij aanbiedt is een persoonlijke investering in jezelf, om te groeien, te openen en te transformeren naar de vijfde dimensie. Hoe meer mensen in hun kracht staan, hoe authentieker de taal van de ziel stroomt en we de nieuwe tijd en nieuwe aarde kunnen verwelkomen.

  • Gaat organisch en afgestemd op elkaar

  • Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

   Luchthavens
   De dichtstbijzijnde luchthaven is Malaga Airport (50 min). Je kunt vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Dusseldorf-Weeze met Ryanair en Transavia.

   Naar de locatie, keuze 1: Taxi vliegveld-huis
   Er staat een taxi voor je klaar als je geland bent op het vliegveld Malaga
   Een gedeelde taxi voor 2 personen is €30,- enkele reis en voor 1 persoon €60,-
   Met 4 personen kan er een busje besteld worden wat €21,- enkele reis kost
   Wanneer je weer naar huis gaat haalt de taxi je op en brengt je naar het vliegveld

   Van en naar het huis
   Mocht je excursies willen maken vanuit het huis dan is er een taxi die je kan brengen. Dit kost je rond de €15,-/€25,- per enkele rit
   Lopen naar de dorpen is rond de 60-90 minuten.

   Keuze 2: Trein-bus
   Vanuit Malaga vliegveld is er een trein van 5 minuten die je naar Malaga busstation brengt.
   Er is een bus die vertrekt om 11.30 naar Sayalonga en duurt een uurtje.
   Iemand van ons haalt je dan op bij het busstation. Zie link bussen
   De bus kost €4,- en de trein €4,- Dus voor een enkele reis ben je rond de €10,- kwijt

   Keuze 3: Eigen vervoer
   Wil je een auto huren raden we je aan dat via sunnycars te doen. Kies dan een auto die wel 20 minuten de berg op kan, waar geen cement is.

  • Reiservaringen van deelnemers

   • Spirituele Verdieping Spanje
    20 dec 2023

    Spirituele verdieping retreat Spanje

    De retreat was overweldigend in zeer positieve zin! Ik had Maneesha gevraagd om me te helpen over een drempel te komen en dat is meer dan uitstekend geslaagd. De verzorging en omgeving (en het weer) was een extra plus. Ik heb de massage van Patricio als heel fijn ervaren.

    De hond van Maneesha ging volledig in ons ritme mee: met onze yoga of meditatie ging hij zelf ook in stand rust. Wanneer wij gingen wandelen was hij enthousiast van de partij. En hij zingt mee.
    Kortom, ik ben enthousiast en vooral ook goed geholpen. Een aanrader.

    Hartelijke groet, Margriet

   • Traumaheling retreat Spanje
    05 jul 2023

    Traumaheling retreat

    In een kleine week heeft mijn ontmoeting met Maneesha voor een omslag in mijn leven gezorgd. De plek, boven op een berg waar ik elke ochtend de zonsopgang kon ervaren, de start met yoga en de liefdevolle begeleiding van Maneesha die waar nodig juist ook confronterend kon zijn waren ontzettend helpend. Hierdoor voel ik mijn levenskracht en weet ik welke stappen ik te zetten heb in mijn leven. Dankjewel!

    Jasna 

   • Retraite Spanje: Een heerlijke ervaring
    10 mei 2023

    Retraite Spanje: Een heerlijke ervaring 

    De retreat bij Maneesha was een geweldige ervaring. Ik voelde me onmiddellijk welkom en comfortabel. Ik heb genoten van de rust, het prachtige uitzicht en het lekkere eten. Het helemaal weg zijn van alle dagdagelijkse prikkels bood de mogelijkheid om bij mezelf te komen en met mezelf aan de slag te gaan. Maneesha stemt vlekkeloos op je af en leid je op een organische manier van de ochtendyoga naar het ontbijt naar de volgende sessie enz. Ik ben opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis vertrokken en ik kon ook heel wat dingen afsluiten en achterlaten. 

    Kortom.... Ik ben supertevreden! 
    Groet van Anneleen

    Bekijk hier de retreats naar Spanje

  • Klimaat Zuid Spanje

   Het mediterrane klimaat strekt zich uit van de Andalusische vlakte langs de zuidelijke en oostelijke kusten tot aan de Pyreneeën, aan de zeezijde van de bergketens die parallel aan de kust lopen. Voor een groot deel van het jaar is het zonning met een aangenaam winter klimaat!

   De totale neerslag in deze regio is lager dan in de rest van Spanje, en is geconcentreerd in de late herfst-winter periode. In het algemeen is de regenval gering, vaak ontoereikend, onregelmatig en onvoorspelbaar.

   Reis Verzekeringen

   Een reisverzekering is verplicht! Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kan flink in de papieren lopen. De reiziger is verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

   Als je ziek wordt

   Alles kan gebeuren, ook ziek worden. Bij de dokter of in het ziekenhuis werkt niet altijd je verzekerings kaart. Dan moet je wel cash betalen. Zorg dat je wel verzekerd bent, dat kan vaak met je reisverzekering zodat je het geld terugkrijgt. Mocht je een ongeval krijgen komt dat dus op eigen rekening van je verzekering te staan en je kunt dit niet terug krijgen via Spirituele Vakantie Reizen.

  • Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier:

   Een reis reserveren is nog niet een reis boeken!
   Hoe werkt het boeken van de reis?
   Besluit je de reis te boeken, dan krijg je een inschrijfformulier. Heb je dit ingevuld dan heb je de reis geboekt!

  De locatie » De Villa » » Spanje-Andalusia

  De prachtige Villa ligt rustig in subtropisch klimaat, met zwembad, mooi zeezicht en omringt door grote groene bergen waar je fijn kunt wandelen. Het is stil, er is een hoge energie en de Villa nodigt je uit om tot rust te komen. 

  In de villa wonen 5 katten, een hond en Maneesha.

  Indeling villa

  Er zijn3 gastenkamers en 2 badkamers. Eén gastenkamer heeft een eigen badkamer en de andere 2 gastenkamers delen een badkamer. Boek een kamer voor jezelf of deel met een vriend of vriendin. Er is een ruime woonkamer met open haard, waar een werkplek aanwezig is, internet en een tafel met stoelen. Buiten is een groot terras met ligbidden en uitzicht op de omgeving. 

  Unieke Kwaliteits Garantie
  Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België!

  Dit reisaanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).