Alle antwoorden vind je in jezelf

Alle antwoorden vind je in jezelf

Ken je deze ervaring, dat je voelt dat je onderdeel bent van een groter geheel? Dat je "weet" vanuit je hart en je hogere intuïtie? Je de kracht kent van intenties, doelen, affirmaties en creëren? Dat je kunt beschouwen.Je zuivere onvoorwaardelijke liefde en licht zonder oordeel, ego en angst ervaart. Je bewust bent van het feit dat je bewustzijn bent en je lichaam tijdelijk als voertuig dient? 

De bovenstaande vragen horen bij de 5de spirituele dimensie. Een dimensie geeft aan tot hoever je bewustzijn reikt. 

We kunnen alle dimensies ervaren, de 3de tot de 4 de gaan over vallen en optstaan, met jezelf bezig zijn, reflecteren, fysieke en emotionele ervaringen, confrontratie, rijkdom en armoede, van dualiteit naar eenheid, meer in het "nu" leven en vertrouwen ontwikkelen, ervaren van goddelijke stroming van liefde. Dingen creëren die voor alle mensen van de planeet gunstig zijn.

Het kan zijn dat je al de kenmerken die bij de 5de dimensie waarneemt?  .

Je bewustzijn ontwikkelen om naar de vijfde dimensie gaat gepaard met je intenties uit te spreken en tegelijkertijd alleen activiteiten te verrichten die je frequenties verhogen. Dan kan met meditaties, healings, yoga, retraite, bezinning, stilte, noem maar op. Voor ieder is dat anders.

Om je te stimuleren om te oefenen met de 5de dimensie, heb ik speciaal de "Healing Chakra Sounds" ontwikkelt. Veel mensen hebben al ervaren hoe het is volledig je chakra's te openen en daarbij dus ook je blokkades te voelen. De soundhealing die ik toepas is bedoeld je te helpen om jezelf vrij te maken in je energetische, fysieke, mentale en emotionele lichaam. De diepere lagen van 'bewustzijn' vergroot je levenskracht en evenwicht.

Daardoor kom je in een andere freqentie, waar je intenties, doelen en affirmaties uit kan spreken. Je Chakra ook wel het  ‘draaiend wiel van energie' laat je door je lichaam stromen door jezelf te openen met klanken.

Pure liefde stroomt...

Oude en nieuwe deelnemers zijn welkom op 23 febr in Zutphen, lees hier over de dag retraite

Je bent Liefde

Diana

Ik heb afgelopen week de dagretraite van Karin meegemaakt.

Mijn ervaring met Human Design

Zeilen van Thailand naar Griekenland, wat kom je tegen en wat eet je eigenlijk.

Prachtig blog over onze zeilers Malika en Deep

 

Agenda groeps reizen

Agenda Individuele reizen

Agenda Dag retraite