Reizen is bezinnen en tot rust komen

Ieder mens heeft een uniek ontwerp dat al vanaf je geboorte vastligt. Het is een blauwdruk van wie je bent en het bepaalt hoe je de wereld tegemoet treedt en hoe je overkomt op anderen. De grote vraag is natuurlijk, hoe kom je erachter wat het ‘ontwerp  van jezelf is? En wat je uiteindelijk missie is!
Want als je dat weet, kun je jezelf beter leren begrijpen.

Human Design© is een mix van oude en nieuwe wijsheid.  Astrologie, I Tjing, Kabbala en de Chakraleer met wetenschappelijke takken als Biochemie, Astronomie, Genetica en Kwantummechanica.

Mijn ervaring met Human Design

Dag Retraite met Karin den Dulk

Het is altijd spannend als iemand over 'jouw persoonlijkheid' spreekt. Je hoopt dan op positieve geluiden en stiekem zit je te wachten op de negatieve. Dat is vaak wat we kennen en hoe we met elkaar communiceren. Het is dan ook een verademing dat Karin rustig, observerend en helder verteld over mijn "persoonlijkheid". Ik kom erachter dat de taal van Human Design niet bestaat uit oordelen.

Karin den Dulk is Human Design coach, in haar dag retraites met het thema 'je bent perfect zoals je bent' neemt ze je mee op een verrassende wijze. Zij weeft de verhalen over Human Design op een logische manier in elkaar. Ik heb respect voor haar kasten vol informatie, die zij opentrekt alsof het geen moeite kost. Niet alleen naar mij, maar ook nog naar de andere tien mensen die in de groep zijn.

Het wordt ons duidelijk dat het 'aangeleerd gedrag' een valkuil is. Dat heeft te maken met je ontwikkelingen die je hebt doorlopen maar feitelijk gaat het erom dat jij het verschil ziet tussen aangeleerd en je natuurlijk gedrag. Human Design helpt je in, bewuster aangeleerd gedrag los te laten.

Het is mooi om te zien dat in de groep de 'aha' momenten komen, kwartjes vallen. Iedereen is intensief bezig om inzicht te krijgen in: talenten, valkuilen, wat maakt mij uniek, hoe kom ik beter tot mijn recht, en nog veel meer.

Mijn boek 'persoonlijk design'

Dit prachtige boek heb ik gekocht, een mooi cadeau aan mezelf. Alles wat ik lees gaat over mij, op zich is dat al uniek. Karin maakt dit soort kleurrijke boeken, je hoeft alleen maar je geboortedatum, tijd en dag op te geven en dan rolt jouw 'persoonlijkheid' eruit.

Zo eenvoudig als ik het nu beschrijf is het niet, Karin heeft jarenlang gestudeerd. Zij is wel de enige persoon die ik ken, die Human Design niet op een technische manier overbrengt maar juist op een sociale interactieve wijze, waardoor jij beter je profiel kan integreren in je leven.

Ik ben al maandenlang aan het lezen, het helpt me om bewust te blijven  over wat ik te doen heb hier op aarde. En de manier waarop ik mijn missie mag brengen in de wereld. De woorden 'laat jezelf zien " roept verwondering. Had ik dit maar veertig jaar terug geweten, wie zou ik dan nu zijn geweest?

Het boek 'jou persoonlijk design' neemt je mee langs de weg van de meest interessante persoon en dat ben jij!

Bewuste mensen

Stel je voor, dat je als kind heel bewuste ouders hebt die weten welke missie jij hebt en je daarin stimuleren, dat zou toch een krachtige verandering voor de wereld zijn? Dan had ik al die moeite van “geloven in mezelf" wel overgeslagen. Voor mij is dit nu theorie. Ik hoop echter dat ouders, scholen, werkomgevingen, volwassen zich gaan verdiepen in Human Design. We leven in een maatschappij waarin regels, overtuigingen, normen en waarden manieren zijn om met elkaar om te gaan.

De maatschappij verlangt dat jij je aanpast, aan wat maatschappelijk van je wordt verlangt, je mag dit  in twijfel trekken om te leren onderscheiden wat je nu goed voor je is en wat bij jou hoort. Human Design kan ons verder brengen in de ontwikkelingen die we te gaan hebben, om de mens te worden, met de blauwdruk waarmee je bent geboren.

Interview met Karin over Human Design

Van alle studies die ik gedaan heb, vind ik dit het dichtst bij de unieke waarheid over iemand komen. Ik ben het gaan studeren en beschrijven. Inmiddels heb ik een begrijpelijke en mooie vorm gecreëerd zodat het toegankelijk is voor iedereen. Ik ben dan ook heel trots op het resultaat.

Het gevolg is dat ik nu voornamelijk persoonlijke analyses doe met mensen, naast dat ik unieke boeken voor ieder persoonlijk maak. Iedere keer word ik weer intens blij als ik iemand rust heb kunnen geven en kan aantonen dat het design van iemand ook nut heeft en precies zo hoort te zijn en waarom dat zo is. Dat je vooral jezelf mag zijn en dat ook mag omarmen, want dat je dan een werkelijke en prachtige bijdrage levert aan de wereld.

Wil jij ook een dag retraite meemaken met Karin, neem dan een kijkje bij het aanbod

Wil jij je boek bestellen over jou persoonlijk design?

Dit blog is geschreven door:
Diana Bergsma
Coach/eigenaar Spirituele Vakantie Reizen
 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →