Dienend ondernemerschap

Dag lieve mensen,

Ik heb jullie nog niet verteld over festival van liefde 2019. Ondanks de vele prachtige festivals die we hebben gegeven, is er dit jaar geen festival van liefde.

Ik voel geen flow om dit te organiseren en wil dit ook niet organiseren vanuit een zakelijk standpunt. Dat is mijn uitgangspunt met alle reizen. Ik wil hierop graag bezinnen en gun mezelf tijd hiervoor.

Ik voel heel duidelijk dat er balans is in mijn dienend ondernemerschap. Als geld verdienen alleen mijn motivatie is, dan is mijn hart en ziel er niet bij betrokken. Elke reis heeft een ongelooflijke waarde voor deelnemer en degene die het begeleiden. Deze waarde kun je niet in geld vertalen.

Ik heb een intensief contact met alle teamleden. Voordat een reis zichtbaar is op de website, hebben wij al een prachtig creatief proces doorlopen. Daar bloeien wij in, het plezier vooraf is al een geweldig cadeau.

Dus lieve mensen....Festival van Liefde leeft in stilte.

Jij bent Liefde
Liefs Diana

Motiveer je wergever

Ik krijg ook zakelijke klanten die een reis afnemen. Daarvoor heb ik ook mijn www.dianabergsma.nl

De meeste werkgevers maken een onderscheid over je leven op je werk of privé. Alsof je uit 2 personen bestaat. Je neemt jezelf mee op je werk. De meeste wergevers hebben een budget, maar ze zijn er niet altijd eerlijk en open in. Laat je niet makkelijk afschepen maar motiveer je werkgever.

Lees hier verder

Individuele coachingreis Tanzania

Je bent voor deze Coaching-Mindfulness Reis welkom in het heerlijke romantische huis in Mwanza, Tanzania. Alina woont daar met heel veel plezier en het is geweldig om wandelingen te maken bij Lake Victoria en andere uitstapjes te maken. Lees verder

BLOG: Van negatieve naar positieve gedachten

Veel mensen denken dat ze geen ochtendritueel hebben of dat ze daar geen tijd voor hebben, maar laat me je uit de droom helpen, dat heb je wel..lees verder

De agenda, dit keer via de Landen

Blog: Sardinië: weg van de massa

Hier ben ik gelukkig en zo vrij als een vogeltje. Soms is er volledige stilte, ik verdwijn erin. Heerlijk. In Nederland wordt ik moe van geluiden, auto's, schreeuwende kinderen, er is altijd geluid. Mijn hart verlangt te leven in deze natuurschoon en ruige bergen,...lees verder