Nieuws over de reizen

Dag Lieve mensen,

Vandaag neem ik je mee naar verschillende plekken in de wereld die bijzonder zijn. Het 1ste filmpje gaat over Marokko, prachtige natuur, kleine dorpjes en een woestijn die goed te bezoeken is, in het voor en najaar. We hebben inmiddels al meerdere retraites daar, neem eens een kijkje bij Marokko.

De meeste van jullie weten dat ik 12 jaar in Zuid Spanje gewoond heb. In het magische gebied van La Alpujarra.

Ziza en Yair wonen in Langaron, een dorpje in de La Alpujarra. Het is zeker de moeite waard om hun retraites te bezoeken en tijd te nemen om de Alpujarra te verkennen. Bekijk onze reizen in Zuid Spanje.

Je bent Liefde
Diana

hVvEISFw9w0 TJ0N4ne8YAg

Onze reizen naar:

Tanzania
Indonesië

Griekenland
Spanje

Italië
Ghana

Nederland
Noorwegen

Kenia
Marokko

Nu ook Yoga retraites in Indonesië

In deze Yoga retraite maak je kennis met een rustige vorm van yoga (​Raja Yoga, Mindfull yoga en Restorative yoga), in combinatie met meditatie, dans en klank. Er wordt dagelijks ’s morgens en ’s avonds een yoga/meditatie les gegeven op vaste tijden.

Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende inspirerende workshops  voor lichaam en geest​ met als thema bewustwording in connectie. Naast de groepslessen is ook ruimte voor individuele begeleiding van Roos, een Thaise massage.​ Verder maak je kennis met de Indonesische Pijit massage en is er genoeg vrije tijd om te ontspannen, te chillen, het strand te bezoeken, eiland te verkennen en een snorkeltour te maken.

Ga naar de website

Laatste oproep

3 mensen hebben zich aangemeld voor de try out reis: Leef in liefde in Zweden. We gaan of laatste week augustus. Het is dan warmer en de Zweedse kinderen zijn weer op school. 

Hoor graag van je...

Geef jezelf een knuffel want je bent fantastisch!
Diana