Op Sabbatical? Doen!

Op Sabbatical? Doen!

Nederlanders en Belgen staan bekend als harde werkers, niks mis mee, maar als je denkt dat je na je 67ste eindelijk tijd hebt voor jezelf, dan heb je het goed mis. Eerlijk is eerlijk, we leven NU! En niet in de toekomst want dat weet je niet. Wij bieden prachtige plekken waar je tijdens een sabbatical helemaal tot rust komt. Eindelijk wordt je boek geschreven, of werk je mee als vrijwilliger in een dorp of op het land ver weg van waar je nu woont.

Wij hebben vele mogelijkheden en contacten in verschillende landen dus gun jezelf een sabbtical! lees verder

Wat een rust en wat een liefde

Ik ben net terug uit Marokko, wat een heerlijk reis, wat een verrassingen. We bevonden ons in de natuur van het Atlas gebergte, op de locatie waren overal leuke fleurige zitjes ingebouwd tussen bomen en de rivier. Onze harten gingen open en in de laatste 4 dagen verkeerde wij in een liefdevolle magische energie. Alles ontvouwde, helder en transparant. Een helende reis waarvoor ik buig.

Volgend jaar gaan hier weer groepsreizen heen. Voor nu kun je ook een individuele reis boeken, KLIK hier

Kies voor een woestijn reis, alleen of samen

je kan bij ons met je vrienden, team, gezin of alleen op pad.Marco is onze Marokko deskundige. Je kunt kiezen uit 3 verschillende top reizen:

Woestijn, bezinnen en kameel
Woestijn, bezinnen en op de motor
Woestijn, bezinnen en met de 4x4 auto

Met plezier hebben we een nieuwe website gemaakt, wij hopen dat je het mooi vindt. Rechtsonder vind je de chat, voor als je vragen hebt.