Veilig op reis

Veilig op reis

Natuurlijk wil je veilig op reis, dat is ook wat wij willen. We geven je daarom de laatste informatie over wat wel of niet kan in deze nieuwsbrief.

Maar eerst...hoe gaat het met je? Heb je het "gewone" leven weer kunnen oppakken? Ben je aan het werk? Of zit je in de auto op weg naar Frankrijk?

Leuk om van je te horen in ieder geval!!

Mijn leven hobbelt door, rustig en genietend. Natuurlijk verlang ik weer naar de tijd dat alle retreats kunnen doorgaan, tegelijkertijd maak ik een pas op de plaats om te kunnen evalueren en nieuwe reizen te creeën.

Wat ik je wil vragen

Ik vind het fijn om weer 1 dag workshops op te zetten en ik vraag me af of jullie thema's kunnen inbrengen die belangrijk zijn in je leven zijn, of op dit moment spelen?

De workshops wil ik dan geven bij mij thuis in Zutphen met maximaal 5 mensen. De klankworkshops kan ik niet inplannen wegens de corona!

Het doel van deze dag is om de verbinding met jezelf te versterken en dieper in te gaan op het thema wat bij je speelt. Ik hoor heel graag terug welke thema's er spelen en of je zin hebt! 

En je weet het: je bent liefde!

Liefs Diana

Veilig op reis naar Sardinië

We hebben net ervaren dat je veilig naar Sardinië, je gaat naar het zuiden waar geen corona is!

Er zijn nu interessante vluchten van KLM op zaterdag gaat deze 2 maal rechtstreeks naar Cagliari en de prijzen zijn super. Nu betaal je in augustus of 117 of 126 euro voor een retour! 

Je kunt kiezen uit 2 individuele retreats:

Coaching retreat of de body-mind retreat

En de OKT retreat gaat door, er is nog plek, lees hier

Sardinië heeft een kustlijn om van te dromen, lange uitgestrekte stranden, ongerepte natuur en complete stilte is er te vinden. Je voelt direct de rust en je bent weg van de dagelijkse hectiek. De locatie ligt een klein kwartiertje af van de zee en alles is alles om jou een heerlijk verblijf te geven. Monique is een zeer ervaren mindfulness en yoga trainer. Haar man Tony maakt de heerlijke maaltijden uit de sardijnse keuken.

Ga je mee?

Zuid Spanje is veilig

Je kunt een heerlijke individuele yoga reis of yoga-detox reis boeken bij Ziza en Yair. 

Op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Malaga, liggen de schitterende bergen van La Alpujarra. Daar vindt je een klein paradijsje "het eco yoga centrum" met zeer professionele en lieve begeleiders. Geniet van het organische leven in een milieuvriendelijke omgeving! 

De locatie ligt aan de voet van de majestueuze bergen van de Sierra Nevada, omringd door prachtige wilde natuur, frisse lucht en zoveel rust ... het is de perfecte omgeving om de gewenste resultaten te bereiken. 

Doen dus!

Griekenland is veilig

In deze avontuurlijke zeil & mindfulness inspiratie reis worden snorkelen, zeilen, zwemmen, wandelen en mindfulness oefeningen op een ontspannen en speelse wijze gecombineerd. Zo bieden Deep en Francisca je een dubbele vakantie.

Vakantie voor je lichaam en vakantie voor je geest. Humor, plezier en leuke excursies maken deze zeil en mindfulness vakantie tot een inspirerend geheel.

De Ionische eilanden, een eilandengroep van Griekenland, ook wel Eptanissa wordt genoemd. Letterlijk betekent dit zeven eilanden. Wat ga je zien: breed aanbod flora en fauna, rijke geschiedenis en natuur, olijfbomen, cipressen, sinaasappel- en notenbomen, helderblauwe water, prachtige stranden, mooie grotten en gezellige vissersdorpen.

Deze groepsreizen zijn kleinschalig!! Bekijk hier de data

Bekijk hier het reisavies van de overheid

BLOG Reizen en corona: is mijn vakantieland toegankelijk?

BLOG Psycholoog of Coach?

Stop met piekeren en je zorgen maken

Mijn motto is; vertrouw het leven. Natuurlijk komen er moeilijke en verdrietige zaken in je leven en het vraagt ook moed om door alles heen het leven te blijven vertrouwen, om positief in het leven te staan.

Heb je behoefte aan goede gesprekken en diepgaande coaching? Ik ben er voor jou!

Diana