Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Reizen en corona: is mijn vakantieland toegankelijk?

Op deze pagina vind je in één oogopslag of een populair vakantieland alweer reizigers toestaat. Per land kun je doorklikken naar een gedetailleerd overzicht met de maatregelen die specifiek in dat land gelden op de wegen, voor de accommodatie, bezienswaardigheden, in de horeca enz. Deze pagina wordt aangepast op de datum dat de wijzigingen ingaan en niet op het moment van aankondiging. Het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken kan afwijken van de bepalingen van het desbetreffende vakantieland. (Bron ANWB- 29 juni 2020)

Lees hier verder

Onze spirituele reizen 

Je zoekt balans en rust in jezelf en dat is logisch in deze hectische tijd. Je wilt weg van het massatoerisme en je wilt kwaliteit en oprechte aandacht. Met ons kies je voor originele kleinschalige spirituele reizen en duurzame locaties naar vele landen. In onze groepsreizen staat centraal: zingeving, persoonlijke ontwikkeling, verwezenlijking van passies en doelen. En de zoektocht naar authenticiteit.

Met Spirituele Vakantie Reizen ga je op een bijzondere manier op reis. Persoonlijke en spirituele ontwikkeling combineren wij met fantastische reizen, waarin je kunt ontspannen, onthaasten, bewuster wordt van wie je bent en welke keuzes je kunt maken.

Spirituele Vakantie Reizen werkt met zeer ervaren trainers, gidsen en reisbegeleiders. Wij gaan alleen voor het beste. 

Bekijk onze reizen die nu toegankelijk zijn:

De Mindfulness - Zeilreizen Griekenland

Yoga en wandel reizen Spanje

Mindfulness en of Coaching reizen Italië

Coaching retreat Nederland

Wandel reizen Noorwegen

We zien je graag, bel ons op 0639804150
Diana BergsmaPlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →