Wat een heerlijke zomer!

Wat een heerlijke zomer!

De zomer is heerlijk, Nederland is groen en mijn tuin staat vol bloemen en kleuren. De Toscaanse Jasmijn ruikt heerlijk en de zomer is voor mij het fijnste seizoen. Uitbundig en inspirerend.

Ik hoop voor jou ook!

Heb je nog niet je vakantie geboekt? Neem een kijkje wat wij te bieden hebben!

In deze nieuwsbrief lees je ook items over de zakelijke coaching reizen.

Een warme groet Diana

Ik ben in Mei een weekje naar Italië geweest en heb het mooie eiland Sardinië bezocht en de locatie van Monique. Er was een leuke groep van 7 mensen die reuze enthousiast waren.

Ik heb het heerlijk naar mijn zin gehad en heb je zin om mijn BLOG te lezen?

Bovenstaande foto is: Janneke op Loopbaanontwikkeling reis in Indonesië.

Wauw wat heb ik genoten van mijn reis naar Indonesië. De eerste week op Karimunjawa was geweldig. Een week om helemaal tot rust te komen en mezelf opnieuw te ontdekken. lees verder 

De boot zit vol

Ik kreeg net een berichtje uit Griekenland, dat de mensen het erg naar hun zin hebben. Altijd fijn om te horen. De catamaran is vol en zeilt langs 7 prachtige Ionische eilanden. 

We hebben nog 1 plek voor 

Mindfulness & Zeilreis Griekenland
30 juli 2022 - 06 augustus 

en nog 1 plek voor 

Mindfulness & Zeilreis Griekenland
03 september 2022 - 10 september 2022

Dit zijn de laatste data voor dit jaar!

Spirituele Groepsreis Avalon-Glastonbury gaat door!
27 september 2022 - 02 oktober 2022 

Glastonbury wordt ervaren als een plek buiten tijd en plaats, een toevluchtsoord in onze drukke en vaak koude maatschappij, waarin je jezelf zo makkelijk kwijt kunt raken. Eeuwenlang hebben mensen Glastonbury bezocht als pelgrimstocht of ‘quest’: een spirituele zoektocht naar verbinding en  bezinning, om tot rust te komen, om antwoorden te ontvangen, zichzelf te hervinden en als startpunt voor een nieuw begin.

Wil je mee, boek op tijd!! De hotels zitten al aardig vol.

 Bekijk hier onze groepsreizen

Individuele reizen en vrienden/familie reizen

Dit is voor de Zelfstandige met of zonder personeel

Het leven van een zelfstandige is niet altijd even makkelijk. Natuurlijk, je hebt voor je vrijheid gekozen, je onafhankelijke positieve en je eigenwijze van bedrijfsvoering. Maar soms is het wel heel fijn om ook even zelf te kunnen leunen, te sparren met mensen die verstand hebben van zowel de zakelijke wereld waar je inzit als de wereld van body & mind (mentaal en fysiek). Juist de combinatie van deze ‘harde en zachte kanten’, het herkennen en toepassen hiervan, maakt dat ook jouw business beter kan floreren dan voorheen.  

Lees verder