Wit, Rijk en op reis naar Afrika

Wit, Rijk en op reis naar Afrika

Wat doet het met je als mens wanneer je wordt bestempeld als zielepoot die gered moet worden? Wanneer vreemdelingen die jouw cultuur helemaal niet kennen je woonplaats binnen walsen, en jou vertellen hoe je je leven zou moeten leiden?

Of wanneer je niet serieus wordt genomen door de mensen die zeggen jou te willen helpen? Wanneer je inderdaad gaat geloven dat die westerlingen het allemaal wel beter zullen weten, word je dan nog wel gestimuleerd om de kont tegen de krib te gooien en te strijden voor een betere toekomst?

Lees verder

Meditatie zeilreis is geweldig

Malika en Deep zeilen al weer bijna een maand rond Lefkas, Meganisi, Kalamos, Kastos, Ithaki, Kefalonia. Ze hebben een prachtig reisschema opgezet die echt de moeite waard! Dit is een dag uit een reis.

Dag 5

7.00 Meditatie en yoga
8.30 Ontbijt
9.30 Bezoek Kioni. Volgens velen zou dit het mooiste dorpje van het eiland Ithaca zijn. De kleine, schattige huisjes zijn zo gebouwd dat het hele dorpje lijkt op een amfitheater dat uitkijkt op het schilderachtige haventje waar talrijke vissersbootjes rustig liggen te dobberen. We kuieren een paar uur tussen de straatjes om de lieflijke atmosfeer op te snuiven.
12.30 Zeiltocht van ongeveer 3 uur naar het eiland Kalamos. Lunch wordt tijdens het zeilen geserveerd en er is wederom genoeg ruimte voor bezinning in de vorm van gesprekken, vragen en mantra zang.
16.00 Aankomst in Kalamos. Tijd voor zwemmen en korte wandeling aan de kant.
18.30 Diner

Lees het reisschema door en boek op tijd je zeilreis!

Het leuke is dat je deze reis ook kunt boeken op een andere datum met een groep vrienden of familie, team, of alleen.

Nieuw is de Individuele

Mindfulness- Yoga reis Sardinië

Sardinië: een kustlijn om van te dromen, lange uitgestrekte stranden, ongerepte natuur en complete stilte is er te vinden. Je voelt direct de rust en je bent weg van de dagelijkse hectiek.

De locatie ligt een klein kwartiertje af van de zee en alles is alles om jou een heerlijk verblijf te geven. Monique is een zeer ervaren mindfulness en yoga trainer. Haar man Tony maakt de heerlijke maaltijden uit de sardijnse keuken. Lees gauw verder

De reisagenda

Bekijk hier de Individuele of familie reizen

Boek: Een ontmoeting met jezelf

Sandhamn- Zweden

Vorige keer heb ik een oproep gedaan voor een try out reis naar Sandhamn. Ik heb 1 aanmeldig hiervoor ontvangen..

Sandhamn is een plaats en Zweeds eiland, met van die geweldige gekleurde huisjes. Ik zou graag een huis huren, samen koken, samen het eiland verkennen en samen in het thema Liefde duiken. .

Wie gaat er mee?

Liefs Diana