50plus wilt Avontuur

Vijftig plus wil op avontuur

Ik ben ook een vijftig plusser en zoek nog steeds het avontuur. Niets staat mij in de weg een lange ondernemende reis te ervaren. Geweldig toch, nieuwe mensen ontmoeten, culturen en gebruiken in me op nemen, geuren en kleuren die anders zijn. Ik voel me altijd jong van geest als ik op reis ben, dat mijn lijf meer moet rusten is ook ok.

Het is een verrijkende ervaring nieuwe werelden in mij toe te laten. Dat gun ik iedereen, ook degene die het verlangen hebben en niet durven. Dat is iets wat ik vaak hoor. De vraag is: wat durf je niet? Als jij vol zelfvertrouwen nieuwe ontdekkingen doet in de wereld en over jezelf, geloof me, dat is enorm waardevol. Het maakt je sterker en bewuster. 

En je gaat genieten...kom op, laat de angst thuis.

Je bent Liefde
Diana

Tanzania...

Dit is het land van Van de uitgestrekte Serengeti vol met wilde dieren tot aan de hoogste piek van Afrika, de Kilimanjaro. Het is sensationeel om middenin Serengeti wakker te worden met de zebra’s, het geluid van grazende buffels of het brullen van een leeuw.

Ngorongoro Krater Hoogland is magische natuur met eindeloze ruimte en volledige stilte. Vanuit die ruimte en stilte begin je te voet onze eigen innerlijke reis. Al wandelend verbind jij je met de weidse natuur en de Masai. 

Indonesië...

Vanuit je bed stap je zo in de heldere warme turquoise zee. Je ziet de mooiste zonsondergangen en je voelt je gelukkig en rustig.  Een heerlijke cocktail in je hand helpt daarbij. Centrum Kita is een geweldige krachtplek en ligt op een klein eilandje in het prachtige kleurrijke Indonesië. Je wordt tot in de puntjes verwend en je krijgt een waardevol programma om je te ontstressen en onthaasten. 

Kenia

Druk en drukker is je leven, geen ophouden aan. Wordt je daar moe van? Zou je het anders willen? Dat kan in deze safari wellness retraite naar Kenia. Daar krijg je avontuur en tegelijkertijd ontspanning. Een geweldige mix bedoeld voor mensen die rust zoeken en van de natuur en wilde dieren houden. 

Ghana

Kleurrijke gewaden, talloze festivals en swingende dans ceremonies maken deel uit van het gewone Ghanese leven. Je reis bestaat uit wandelen in de ongerepte natuur, kralen maken, Ghanees leren koken, boot tripjes, meehelpen op de akker  en nog zoveel meer. En daarnaast in contact komen met de warme en vriendelijke Ghanees maakt deze reis onvergetelijk. Wij bieden je verschillende mogelijkheden en prijsklasse, ben je niet een wandelaar dan kun je met de auto. Wil je niet alleen, dan krijg je een gids mee.

Blog: Vijftig plus wilt avontuur

Blog: De 50 plus vrouw maakt haar balans op

Blog: 50plus reiziger wil geen massa toerisme 

Bekijk hier onze groepsreizen

Bekijk hier onze individuele reizen

In de volgende nieuwsbrief, de meditatie wandel reis Noorwegen en Leven als gast bij een gezin...ergens in de wereld.