Alleen reizen is goed voor je zelfvertrouwen

Alleen reizen is goed voor je zelfvertrouwen

Wij horen van de meeste deelnemers dat het best een uitdaging is om alleen met het vliegtuig te gaan, alleen of met hulp op je reisbestemming te komen. Achteraf voelen deelnemers dat ze een positieve stap hebben gezet om, (misschien wel na 20 jaar getrouwd te zijn geweest), eindelijk hun zelfvertrouwen te ervaren.

Je merkt dat je plezier krijgt om nieuwe situaties en uitdagingen aan te gaan en je krijgt het gevoel de wereld aan te kunnen. En je ontmoet nieuwe mensen die vaak dezelfde interesses hebben.

Wij bieden je heerlijke individuele retreats met programma en bestemming. En ja, de vlucht boek je zelf!

Geniet van je zomer,
Liefs Diana

Janneke durfde de reis alleen aan naar Indonesië

 

 Body - Mind retraite in Indonesië►

Eat Pray Love Retraite Bali/Karimunjawa►

 Yoga retraite in Indonesië►

Na 2 jaar corona politiek in Indonesië, hoef je niet meer in quarantaine hotel bij aankomst, en kun je met de gewone visa reizen.

Anouk ging alleen naar Tanzania

Zij genoot van de Wandel inspiratie reis, Tijdens deze safari zal er een nieuw perspectief ontstaan op jezelf, de ander(en) en de wereld om je heen binnen een veilige setting.

Bekijk hier alle Individuele reizen, geef je datum van vertrek aan ons door en wij checken of er plek voor je is.

Wij bieden veel mogelijkheden in kleinschalige retraite vakanties met een duurzame projecten.

Wij adviseren, denken met je mee geven tips en zorgen voor dat jij een heerlijke retraite vakantie gaat beleven. We hebben een groot aanbod van mogelijkheden en bestemmingen om jouw reis waar te maken. We werken met specialisten ter plekke. 

 Kies voor quality time met jezelf!