Welke reizen kun je doen in de winter?

Dag Lieve Mensen,

Heel hartelijk dank voor de lieve woorden die ik ontving n.a.v. de laatste nieuwsbrief! Dat doet me goed.

Ik zou dit keer willen ingaan op de betekenis van een spirituele reis. 

Een spirituele reis is een vakantie/reis waarbij je niet alleen op reis gaat om de dingen buiten jezelf te ontdekken en mooi te vinden. Het gaat erom dat je in een nieuwe omgeving uitgenodigd wordt dichter bij jezelf te komen. 

Doordat je reis in een ander land is, doe je nieuwe ervaringen op en helpt de coach/begeleider jouw, in het bewust worden van innerlijke motieven en hindernissen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij meer greep krijgt op jezelf en je situatie. En meer uit jezelf kunt halen.

Dit soort reizen die wij bieden zijn uniek, en de coaches en begeleiders waarmee we werken zijn professioneel en hebben jarenlange ervaring in hun vak. 

Wij vragen van onze deelnemers openheid om een andere ervaring te beleven. Wij begrijpen heel goed dat binnen het "normale reizen" je mogelijk andere verwachtingen hebt, zoals: dat je bediend wordt wanneer het jou uitkomt. Dat het voor je normaal is dat de kok kookt wat jij wenst, dat je alcohol gebruikt zonder erover na te denken. 

Echter binnen het kader van onze spirituele reizen vragen wij je bewust om te gaan met wat/hoe je vraagt en wat je krijgt. Onze reizen gaan in de 1ste instantie over bewustwording. De vakantie ervaring is het 2de plan waarin jij je kunt ontspannen.

Een groot voordeel van een spirituele reis is, dat je echt even helemaal uit je comfort zone bent en een intensief kort traject vaak effectiever is om een verandering in te zetten. 

Een spirituele reis helpt jezelf weer verbinden met de natuur. Je hoofd weer verbinden met je lichaam lukt alleen als jij je beide benen weer op de aarde kunt zetten. En je kunt verbinden met de aarde en de natuur. Dan kom je weer tot jezelf en krijg je weer inzicht in je problemen/situatie en waar je hart heen wil.

Veel liefde
Diana en Team

Nieuwe reis naar Avalon/Glastonbury

Ik heb de afgelopen weken intensief met Marion Brigantia gewerkt aan deze prachtige individuele reis.

Marion is een mooi mens, zij heeft vele transformaties doorgemaakt en heeft haar Nederlands Juristen leven, verruild voor een intens Priesteres leven/werk in Glastonbury. 

Haar intentie als Priesteres is om bewustzijn met betrekking tot spirituele energie in de wereld te brengen en zo meer harmonie en balans te bewerkstellingen. Zowel innerlijk, met onszelf, als uiterlijk, in onze interacties met elkaar en de natuurlijke wereld. Marion werkt met name met het de vrouwelijke spirituele energie, de Godin, en omarmt tevens alle vormen waarop spirituele energie zich manifesteert.

Ik verwelkom haar bij het team!

Zoek je naar een rustpunt buiten het normale, allerdaagse leven? Dan is Glastonbury-Avalon de plaats om naar toe te gaan.

Dit dorpje in Zuid-West Engeland is een hele bijzondere plek, het is een eiland vol mythen en legendes, van Draken en Leylijnen tot Godinnen, Goden en Elfen. Van Koning Arthur en de Graal legendes tot Joseph van Arimathea en de Christus energie.

Lees gauw verder

Onze Tanzania reizen zijn weer gestart

Het is een lange zit geweest voor Alina die woont en werkt in Tanzania. Ik heb bewondering voor haar, doorzettingsvermogen om tijdens de corona, daar te blijven en aan lokale initiatieven te werken.

Hier is een prachtig reisverhaal die echt de moeite waard is om gelezen te worden.

Wat wil je doen?

Welke behoefte heb je? Alleen naar Tanzania voor een mindfulness/coaching reis met Alina? 

Mindful/wandel/safari reis Ngorongoro
22 december 2021 - 04 januari 2022

Zoek je een Mindfulness retraite met avontuur, overweldigende natuur en ontspanning? Dan is deze reis naar Tanzania een topper. Dit is het land van Van de uitgestrekte Serengeti vol met wilde dieren tot aan de hoogste piek van Afrika, de Kilimanjaro. Het is sensationeel om middenin Serengeti wakker te worden met de zebra’s, het geluid van grazende buffels of het brullen van een leeuw.

Mindfulness/Wandel/Safarireis Arusha National Park
11 februari 2022 - 19 februari 2022

Een 9 daagse natuurreis met een vleugje cultuur. Ben je op zoek naar een combinatie van wandelen door prachtig natuurgebied, relaxen aan het strand, wildpark en culturele uitstapjes, dan is deze safari een match met jou.
Deze trektocht is een hartverwarmende ontdekkingsreis, van de gebaande paden af, door het berg- en kustgebied van Tanzania.

Mindful/wandel/safari reis Ngorongoro
06 mei 2022 - 19 mei 2022

Of kies met een vriend/familie deze Wandel inspiratie reis Tanzania

 

Naar Zuid Spanje reizen is makkelijk

Kies voor een individuele yoga retraite of detox retraite in het zuiden van Spanje. De lokatie ligt tussen de olijfbomen en het is daar heerlijk warm in de winter!

De retraites zijn in het Engels en worden gegeven door Ziza en Yair!

Lees ook dit BLOG

Plotseling vliegverbod Marokko/Nederland

Duizenden Nederlanders komen Marokko moeilijk uit door een vliegverbod. Velen proberen het via België of zelfs Spanje.

We waren net weer gestart, we houden je op de hoogte wanneer je weer kan naar Marokko!

Ook Indonesië is helaas nog gesloten!

En natuurlijk zijn er nog de zakelijke coaching reizen, gelukkig hebben we al vele mensen mogen ontvagen!

Tot de volgende keer!