Jongeren zijn gestrest

Jongeren zijn gestrest 

Jongeren hebben het meest stress over hun drukke leven, over school of studie, en over hun toekomst. Grofweg 40 procent van alle jongeren zegt hier vaak of regelmatig gestrest over te zijn. Daarna hebben ze met ongeveer 20 procent relatief vaak stress over het uiterlijk en over geldzaken. Andere zaken zoals de relatie met hun ouders, werk of bijbaan, vrienden, sociale media, en het zoeken naar werk leveren minder spanning op: ongeveer 10 procent of minder van de jongeren zegt hierover vaak of regelmatig stress te hebben. lees verder

De jongeren bellen ons 

In het laatste jaar worden we steeds meer gebeld door jong volwassen, ook zij hebben vragen rondom hun persoonlijk ontwikkeling. Vragen als welke studie ga ik doen, ga ik werken of studeren, wie ben ik, wat zijn mijn talenten, ik voel me depressief, ik weet geen richting te geven, ik wil mijn gedrag begrijpen, wat zijn mijn grenzen, ect.

Vanaf NU bieden wij jongeren support retreats aan voor jongeren vanaf 18 tot 25 jaar die behoefte hebben even een time-out te nemen om tot rust te komen in een fijne omgeving, tijd te nemen om meer inzicht in jezelf te krijgen. Zodat je straks weer op een gezonde manier kunt doorgaan. Tijdens de retreat kijkt je begeleider intensief met je mee waardoor jij vervolg stappen kunt maken.

Jongeren Tarief

Wij vinden het heel belangrijk dat onze jongeren support reizen – retreats een speciaal tarief hebben! Want jullie zijn tenslotte onze toekomst waar wij onze hoop op gevestigd hebben! En we willen het jullie graag wat makkelijker maken!

Het merendeel van de jongeren studeren nog en daar spelen we op in, waardoor je voor een verlaagd tarief toch een reis kunt maken en een fijne begeleiding krijgt.

Wij hopen je te ontmoeten!
Groet van het Team!

 Individuele Body-Mind retreat voor jongeren Italië

Tijdens deze jongeren retreat is er aandacht voor zowel je geest als je lichaam. Als je zorgt dat je lichaam en geest weer samenwerken, dan kun jij bepalen wat de snelheid van jouw leven is en word je niet geleefd door je gedachten. Dus zowel het lichaam als de geest krijgen tijdens je verblijf hier alle aandacht. Want als deze twee weer in verbinding zijn met elkaar, dan gaat het leven stromen. Dan gaat het als vanzelf. 

Studeer je of werk je, het leven wordt pas interessant als je kunt genieten van elk moment en voelt dat je de kracht hebt om zelf je leven te sturen.

Lees verder

 Individuele Jongeren Chill reis - retreat Marroko

Jongeren Chill retreat Marokko 18-tot 25 jaar tegen een verlaagd tarief.
Een fijne mix van massage, hamam en voetenbadmassage. verschillende inspiratie wandelingen in de bergen. Lees verder

Maneesha is nieuw bij het team, zij woont en werkt vanuit Spanje! Wij zijn blij met haar en zij verzorgd o.a. de HSP - Rouw en verlies - jongeren - coaching en body -mind retreats. 

Individuele HSP retraite - Prikkelvrije Vakantie Zuid Spanje

We spreken over Hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit, kort genoemd HSP. Als hsp’er ben je heel bewust van je omgeving. Er zijn veel prikkels die binnenkomen ook je eigen gevoelens en gedachten. Wat is van jou en wat is van een ander? Je bent zorgzaam naar anderen toe en bent minder aanwezig bij jezelf. Je hebt het nodig om jezelf te beschermen en te gronden. Je sensitiviteit is een kracht en je talent. Lees verder

Vanaf nu naar de woestijn is heerlijk, kies voor dit arrangement: Body - Mind retraite met Woestijntrip

Lees verder

Onze groepsreizen

Spirituele Groepsreis Avalon-Glastonbury
27 september 2022 - 02 oktober 2022  gaat door, er is nog plek

Spirituele Rondreis Java Indonesië
01 oktober 2022 - 14 oktober 2022

Mindfulness/wandelsafari/ Arusha National Park
14 oktober 2022 - 28 oktober 2022 gaat door er is nog plek

Mindful/wandel/safari vakantie Ngorongoro
22 december 2022 - 04 januari 2023

Spirituele Yoga retreat: een nieuw begin
24 december 2022 - 02 januari 2023

Bekijk hier de individuele reizen
en Bekijk hier de Vrienden/Relatie/familie reizen

BLOGS

Ik wilde weer dichter bij mezelf komen

Verdiep je relatie