Nieuwe retreats en Blogs

Dag lieve mensen

Achter de schermen blijven we met nieuwe ideeën en reizen komen, we besteden veel aandacht in het samenstellen van een retreat aan kwaliteit en originaliteit. En dit is weer gelukt met een ons nieuw teamlid Betty, zij ontdekte de helende kracht van de contemplatieve fotografie. Contemplatieve fotografie wordt ook wel “meditatie in actie” genoemd en is een nog weinig bekende manier van fotograferen.
Lees hieronder over deze bijzondere retreat.

Sri Lanka

Nieuw is ook de Individuele Ayurveda retreat Sri Lanka, je gaat naar een kleinschalig resort waar je een Panchakarma kuur krijgt, Panchakarma is een allesomvattend maar individueel genezingsprogramma op basis van je gezondheidstoestand en je constitutie en wordt uitgevoerd door professionele artsen. Als onderdeel van je individuele kuur krijg je dagelijks 5-7 behandelingen/massages. Deze omvatten verschillende Ayurvedische oliemassages, bloemen- of kruidenbaden in de open lucht, maskers, peelings, een stoombad en een breed scala aan speciale behandelingen. 
Lees verder

Met liefde
Diana&Team

Retreat Meditatie in actie en Fotografie Marokko
7 oktober - 14 oktober 2023

Een nieuwe retreat die je uitdaagt om door middel van de contemplatieve (beschouwende/bespiegelende) fotografie op een andere manier te leren kijken naar je leven en de alledaagse werkelijkheid om je heen. 

Bij fotografie denk je misschien niet meteen aan spirituele of persoonlijke ontwikkeling, maar CF is een vorm van “meditatie in actie”. Al lopend en fotograferend, kom je in contact met jezelf. Jouw proces wordt zichtbaar gemaakt in jouw foto’s. Je hart en je geest zijn immers de lens van je camera (naar Yousuf Karsh).

Je leert met behulp van de CF meer in het NU komen. CF is een eenvoudig zelfhulpmiddel, wat grote vreugde geeft. Je kan het overal en altijd inzetten, omdat je vaak een telefoon met camera bij je draagt. Het lijkt alsof eindelijk die ontzettend vieze glazen van je bril schoongemaakt worden. Je leert met meer compassie naar je eigen leven te kijken en de wereld om je heen. Je ervaart weer de alledaagse schoonheid van de dingen. 

Lees verder

Relatie Coaching Zeilen Gran Canaria

Zeilen is een ontmoeting tussen de onmetelijkheid van de azuurblauwe zee, dolfijnen, de natuurelementen en de ontmoeting met de hartelijke Lisa en Martin. Zij geven jullie een inspirerende relatie coaching reis en doen er alles aan om er een top zeilreis van te maken

De Canarische Eilanden zijn ideaal om met een zeilboot te verkennen waarbij jullie een fantastische mix van ontspanning, avontuur, zeilervaring opdoen, wandelen en professionele relatie coaching krijgen. Lees verder

Mindfulness en yoga reis Sardinië
22 juli 2023 - 29 juli 2023

Leer met volle aandacht in het hier en nu te zijn. Hierdoor leer je opgebouwde spanningen los te laten en meer te ontspannen. Je begint iedere dag met een ochtendtraining. Deze is gebaseerd op yoga, die ervoor gaat zorgen dat je aandacht naar je lichaam verplaatst. Maar ook op ontspanning -en ademhalingsoefeningen gevolgd door een meditatie. Aan het eind van de middag is de avondtraining op het strand of een andere mooie locatie in de natuur. Hier staan vooral ontspanning, ademhaling centraal en Qigong oefeningen. Lees verder

Yoga en Meditatie Groepsretraite
23 juli 2023 - 29 juli 2023

In deze retreat zijn er stilte meditaties, adem meditaties en begeleide trance meditaties om de liefdesfrequentie sterker te ervaren. Ze brengen je in contact met je ziel en hogere zelf en brengen een diepe energetische heling. Voor de liefhebbers zijn er ook mantra meditaties en stilte wandelingen.  Lees verder

Agenda:

Mindful/wandelsafari retraite Ngorongoro
28 juli 2023 - 10 augustus 2023

Trauma en verwerking retraite voor groepen Spanje
03 september 2023 - 09 september 2023

Digitaal Detox Groepsretreat Indonesië
08 september 2023 - 17 september 2023

Mannen retreat: Leiderschap vanuit het hart Tanzania
10 september 2023 - 23 september 2023

Retreat: Zeilen en Loslaten op Tenerife
16 september 2023 - 23 september 2023

 Adem je vrij retraite Sardinië
23 september 2023 - 30 september 2023

 Spirituele Retreat in Avalon-Glastonbury
25 september 2023 - 01 oktober 2023

Retreat: Ruimte voor VerliesVerdriet in Indonesië
01 oktober 2023 - 10 oktober 2023

Adem retreat Sardinië: Emotionele Detox
07 oktober 2023 - 14 oktober 2023

 Retreat Meditatie in actie en Fotografie
07 oktober 2023 - 14 oktober 2023

Retreats Trauma en Heling voor Groepen
15 oktober 2023 - 21 oktober 2023

 

Zie de individuele reizen
of de vrienden/gezinsreizen

Jongeren reizen

Wat is er gebeurd met de Mindfulness Zeilreizen Griekenland?

Francisca en Deep, (zus/broer) zijn al vele maanden bezig om de catamaran te zeilen naar Nederland. Helaas door o.a. de Noorderwind konden ze niet varen en ligt de boot nu stil in een haven in Spanje.

Er komen nieuwe retreats, zeilen en mindfulness op de Wadden en het IJsselmeer. Data komt nog. We wensen de kapitein Deep veel sterkte om zijn reis te vervolgen.

Blog: Marokko: een paradijs voor fotografie

Blog: Reiservaringen Groepsreizen jongeren Indonesië

Blog: Wandel Safari reis voor Mannen Tanzania