Spirituele Retreat in Avalon-Glastonbury
07 sep 2024 - 13 sep 2024

   Spirituele Retreat in Avalon-Glastonbury

   Maximaal 6 mensen, onderdelen van het programma zijn in het Engels.

   Wat mij het meest bij blijft zijn de readings en visualisaties. De readings hebben mij herinnerd aan mijn zielsmissie en tijdens de visualisaties resoneerde alles om ons heen met verhaal van Marion. 

   Glastonbury wordt ervaren als een plek buiten tijd en plaats, een toevluchtsoord in onze drukke en vaak koude maatschappij, waarin je jezelf zo makkelijk kwijt kunt raken. Eeuwenlang hebben mensen Glastonbury bezocht als pelgrimstocht of ‘quest’: een spirituele zoektocht naar verbinding en  bezinning, om tot rust te komen, om antwoorden te ontvangen, zichzelf te hervinden en als startpunt voor een nieuw begin.

   Het programma is proactief, afwisselend en divers. Je gaat met elkaar genoeg activiteiten ondernemen, bijzondere plekken bezoeken. Rituelen, informatie en reflectie wisselen elkaar in een prettig tempo af. En daarnaast is er genoeg ruimte voor bezinning of om even de 'aardse' toerist uit te hangen.

   Zoek je naar een rustpunt buiten het normale, alledaagse leven? Dan is Glastonbury-Avalon de plaats om naar toe te gaan. Dit dorpje in Zuidwest Engeland is een hele bijzondere plek, het is een eiland vol mythen en legendes, van Draken en Leylijnen tot Godinnen, Goden en Elfen. Van Koning Arthur en de Graal legendes tot Joseph van Arimathea en de Christus energie.

   Je begeleider van deze spirituele reis is Marion, zij is rustig, geaard en heeft veel ervaring en kennis over het spirituele. Wat Glastonbury ook bijzonder maakt: zijn de mensen, de sfeer van de straatjes met de talloze spirituele winkeltjes, de vele massages, leuke restaurantjes en de 2dehandsboekwinkels.

   Er was een prachtig moment, ik ging bij een hele grote oude boom liggen in overgave en voelde de energie van die boom door me heen stromen. Dit is een bijzondere reis, een spirituele reis die gaat over “de kracht in jezelf ervaren”.

   De retreat: Open je hart

   Het wordt wel gezegd dat Glastonbury-Avalon de ‘Hart Chakra’ van de wereld is. Door Glastonbury lopen 2 leylijnen, de Marylijn- vrouwelijk en Michael lijn- mannelijke lijn. Die 2 leylijnen omlijnen letterlijk de heuvel waar de TOR op staat en komen daar samen in wat men noemt de hartchakra van moeder aarde. Hier wordt je gevraagd om terug te keren naar je hart en ziel en natuurlijke harmonie van het leven. Met andere woorden: thuis komen bij jezelf. De natuur, het land en de energie van dit magische eiland ondersteunt je in die terugkeer en naar een mogelijk nieuw begin.

   Misschien omdat het de ‘Heart Chakra’ energie heeft, kun je ook vele (zo niet alle) vormen van spiritualiteit terugvinden in Glastonbury. Een van de oudste vormen is de ‘natuur religie’ die tegenwoordig wordt bedreven door onder andere de Wicca (heksen), Druïden en Priesteressen. Marion, is zo’n Priesteres.

   Marion

   Als Priesteres van de Godin heeft Marion geleerd hoe de poorten tussen de werelden te openen, de sluier van ‘Mist of Avalon’ op te lichten en in verbinding te komen met het mysterie. Zij zal dan ook tijdens je dagen in Glastonbury deze en andere vaardigheden - onder andere door visualisaties, creativiteit, rituelen, meditaties -  toepassen om je de beste ervaring te geven.

   Een hele fijne en bijzondere reis, deze reis was echt een wens van me, ik voelde me “getrokken ’om naar Glastonbury te gaan. We zijn meengenomen door Marion, onze gids, in verhalen en geschiedenis. Zij deed dit heel professioneel. 

   Marion volgt daarin de intentie en mogelijke vraagstelling die jij meebrengt naar je reis, nauw samenwerkend met de energie: van het mystieke land, met de schoonheid van de natuur en de energie van het jaargetijde, zodat je jouw eigen pilgrimstocht, jouw ‘quest’ naar die harmonie kan ondernemen.

   Zin om mee te gaan? Bel NU: 0639804150

  • ►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Je moet redelijk fit zijn voor deze wandelreis.

   ►Managers/leidinggevenden en medewerkers

   De kosten voor een reis worden door meerdere factoren bepaald. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coachingsreis (deels) vergoeden.

  • Bij een boeking rekenen wij het koersverschil tussen Euro en Pond. 

   Vanaf minimaal 4 personen.

   6 nachten: €975,- per persoon 

   Inclusief

   • Entree Stonehenge buitencirkel
   • Entree Abbey and Chalice Well
   • Programma met Marion
   • Inclusief goddess oracle reading van 30 min van Marion
   • zie reisschema over wat je meer gaat doen

   Exclusief

   • €50,- boekingskosten
   • B&B of Hotel
   • Eten en drinken
   • vlucht/autohuur (als niet met eigen auto)
   • Elemental Godess healing met Marion (50 pond)

   Ben je ZZP'er of ZMP’er?
   En je wilt je factuur opgeven aan de belastingdienst zodat je voor honderd procent je winst kunt afromen?
   Dan betaal je €1995- met1 pers.kamer.

   Volg je een training, opleiding, cursus, seminar of workshop die aantoonbaar leidt tot verdiepen van je kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn. Ook de reis- en verblijfskosten kun je volledig opvoeren als kosten. (bron: Belastingdienst). 

   Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.
  • Marion

   Marion is een Priestess of Brighde-Brigantia en Priestess of Avalon. Voordien werkte zij in als Jurist.

   Haar intentie als Priesteres is om bewustzijn met betrekking tot spirituele energie in de wereld te brengen en zo meer harmonie en balans te bewerkstellingen. Zowel innerlijk, met onszelf, als uiterlijk, in onze interacties met elkaar en de natuurlijke wereld. Marion werkt met name met het de vrouwelijke spirituele energie, de Godin, en omarmt tevens alle vormen waarop spirituele energie zich manifesteert.

   Marion heeft de Brighde-Brigantia trainings en workshops ontwikkeld, waarvan de priest/eressen opleiding nu in Glastonbury, Nederland, Spanje, Duitsland, Portugal en Italie wordt gegeven. Zij is ook de co-organisator van de jaarlijkse, internationale Glastonbury Goddess Conference en de co-founder van de ‘pagan’ Temple of Avalon in Glastonbury. In samenwerking met Spirituele vakantie reizen, geeft Marion bijzondere spirituele reizen, waarmee zij haar liefde voor de ‘sacred land of Avalon and beyond’ deelt.

  • programma

   Dag 0 is de aankosmtdag, je krijgt een kennismaking met Marion!!

   DAG 1 & 2

   • ‘7 Gates of Avalon’ Tour verdeeld over 2 dagen (ochtend of middag), met entree voor die dagen in Glastonbury Abbey (1ste dag) en Chalice Well (2de dag). Tijdens ‘7 Gates of Avalon’ gaan we naar de zeven meest prominente heilige plekken in Glastonbury-Avalon corresponderend met de 7 chakras. Bij bij elke poort worden er jou 3 vragen ter bezinning gesteld, waarop je kan mediteren en doen we een klein ritueeltje.

   DAG 3

   • Ochtend meditatie in de Temple of Avalon
   • Godinnen Orakel reading – Marion zal met jou inzichten in jouw ‘quest’ delen, waarbij zij gebruikt maakt van Godinnen orakel kaarten
   • Vrije tijd

   DAG 4

   • De Godin in Avebury en Stonehenge (day tour met private entrance als mogelijk) – We vertrekken vroeg 8.30am om naar de verschillende Godinnenplekken te gaan rondom Avebury, waar West-Kennet de ‘Crone’, Swallow Head Spring de ‘Maiden’, Silbury Hill de ‘Mother’ en Avebury circle de ‘Lover’ representeerd. Bij de verschillende plekken zullen we rituelen doen en visualisaties om deze heilige plekken op een unieke manier te kunnen ervaren.
    Na de lunch (of later, afhankelijk van de boeking) gaan we door naar Stonehenge, de beroemdste steencirkel in Engeland, om de energie daar te ervaren. Bij de boeking kan gekeken worden of er toegang mogelijk is om in de cirkel te staan, mocht je dat willen, dan kan dat tegen een meerprijs van €70,-. Dan kunnen we ook een kleine ceremonie daar houden.

   DAG 5

   • Ochtend meditatie in de Temple of Avalon
   • Elemental Goddess Healing – spirituele heling, waarbij gewerkt wordt met de 4 elementen en de helende energy van de Godin van Heling, Brighd (duur 1-1.5 uur – te plannen tussen 10am en 1pm)
   • Vrije tijd

   DAG 6

   • Priestesses of Avalon Tour (halve dag * ochtend of middag) De Priesteressen van Avalon Tour laat je kennis maken met de ‘ways of the Priestesses’ van het verleden, het heden en de toekomst, door visualisaties, poetry en het delen van wijsheid. We bezoeken prachtige plekken als ‘Grandmother Lime Tree’ – ‘Avalon Orchard’ – Glastonbury Tor en de White en Red Spring
   • Afsluiting van de magische reis. Ons advies is: je een late middag of avondvlucht te boeken.
  • Voordelig vliegen

   Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

   Trein Eurostar
   Amsterdam of Rotterdam naar London St. Pancreas (train station)
   Underground of taxi naar Paddington (train station)
   Paddington naar Castle Cary train station - dan taxi naar Glastonbury
   of
   Paddington naar Bristol Temple Meads train station - dan bus (376) of taxi naar Glastonbury

   Vliegen
   Amsterdam Schiphol - Bristol Airport met KLM of EasyJet, dan de taxi naar Glastonbury. 
   of Bus naar Bristol Temple Meads (train station) en dan de 376 bus naar Glastonbury

   Aankomst dag heeft geen programma. 
   Wij raden je aan om de terugvlucht in de late middag of avond te nemen omdat de laatste ochtend nog een programma heeft.

  • Reiservaringen van deelnemers

   • Spirituele zoektocht die echt intens is in Glastonbury
    03 jun 2024

    Spirituele zoektocht die écht intens is

    Wat een geweldige reis hebben onze 6 Reikizusters beleefd samen met Marion in Glastonbury- Avalon.

    Je beleefd de 7 Gates of Avalon in een diepere laag .

    Marion brengt je in de andere wereld van Avalon door rituelen en drums. Ook verteld ze heel van de mooie verhalen over de godinnen.

    Het wordt voor iedereen een eigen spirituele zoektocht die echt intens is.

    Bedankt Diana en Marion een reis om nooit meer te vergeten.

    Love Blessings. 

    Groet van Harmke Maia Mailly

   • Een uniek en levens veranderde ervaring in Glastonbury
    11 jun 2023

    Een uniek en levens veranderde ervaring in Glastonbury

    Wij, mama en dochter, hadden reeds lang uitgekeken om samen deze spirituele reis te maken en wij zijn superblij dat we bij Marion zijn terecht gekomen.

    Marion begeleidt je met veel kennis en passie over de heuvels van Avalon.
    De wandelingen en bijhorende rituelen zijn voeding voor de ziel. Marion houdt met iedereen rekening en elk zijn eigen tempo wordt gerespecteerd. Het is ook een luxe om met een kleine groep te zijn, waardoor iedereen wordt gehoord en gezien.
    Het is een evenwichtig programma met voldoende tijd om Glastonbury op jezelf te verkennen. Zoveel te ontdekken.
    Stonehenge vonden wij persoonlijk een meerwaarde.

    De additional healings en readings brengen veel teweeg. We prijzen ons gelukkig.
    We beleefden intense en mooie momenten met onze groep en onze voorouders onder de bekwame begeleiding van Marion.
    Enorm dankbaar daarvoor.
    Glastonbury is een bijzondere plaats om te zijn. Wij zijn naar huis gekeerd met een Glastonbury Glow.
    Een aanrader! Een uniek en levens veranderde ervaring.

    Danaë en Emmanuella

   • Een super fijne Spirituele Reis Glastonbury
    05 okt 2022

    Een super fijne Spirituele Reis Glastonbury

    'Stel je open en ontvang', zo zou ik de Glastonbury reis omschrijven. Want de opzwepende energie van deze omgeving heeft veel te bieden. De energie in het gebied is werkelijk betoverend. En je voelt het overal doorheen stromen; in de natuur, mens en dier. Het is hierbij wel belangrijk dat je de achtergronden en geschiedenis van de plekken goed op je laat inwerken. Met haar expertise wist onze gids Marion ons goed te laten aarden in de omgeving. Zodat wij bij onszelf naar binnen konden gaan.

    Het programma is proactief, afwisselend en divers. Je gaat met elkaar genoeg activiteiten ondernemen, bijzondere plekken bezoeken. Rituelen, informatie en reflectie wisselen elkaar in een prettig tempo af. En daarnaast is er genoeg ruimte voor bezinning of om even de 'aardse' toerist uit te hangen. Alles komt aan bod.

    Tijdens de reis is aan alles gedacht. Van vervoer tot spullen, brochure, tickets. En als deelnemer ontbreekt het je aan niets. Marion is naast fantastische priestress en gids ook een kei wat communicatie betreft. Op locatie kun je met al je vragen die je hebt bij haar terecht.

    De B&B waar wij verbleven was Magdalene House. De B&B staat tegenover de Abbey en ligt op een steenworp afstand van het centrum met vele boetiekjes en een restaurants. Echt een toplocatie waar het de gasten aan niets ontbreekt.

    Wat mij het meest bij blijft zijn de readings en visualisaties. De readings hebben mij herinnerd aan mijn zielsmissie en tijdens de visualisaties resoneerde alles om ons heen met verhaal van Marion. Voor mij is spiritualiteit 'vrij nieuw'. Maar ook als je nog middenin het proces van ontwaking zit is deze reis zeer geschikt. .

    Bedankt voor een geweldige reis, Michel

    Het was een geweldige reis

    De prachtige omgeving nodigt je uit om daar te zijn en terug te komen. De positieve en warme energie die ik daar voelde maakte de reis ook magisch voor mij. Het heeft me hart geopend, ik was erg moe toe ik ging, maar door de week ging ik me lichter voelen.

    Er was een prachtig moment, ik ging bij een hele grote oude boom liggen in overgave en voelde de energie van die boom door me heen stromen. Dit is een bijzondere reis, een spirituele reis die gaat over “de kracht in jezelf ervaren”.
    Met de mensen in de groep was het heel fijn, en de rust en reflectie momenten tussendoor  gaven ontspanning. Ook de B&B was heel verzorgd!

    De healing met Marion, gaf warmte. Ze werkte met de elementen en het ‘vuur” ging door me heen, die warmte voel ik nu nog. Ik vind Marion een bijzonder mens, ze is zacht en ik heb bewondering voor de stap die zij in haar carrière heeft gemaakt, van jurist naar healer. Zij heeft geluisterd naar de roep van haar ziel!

    Lieve groet Shirley

    Deze reis was een wens van me

    Een hele fijne en bijzondere reis, deze reis was echt een wens van me, ik voelde me “getrokken ’om naar Glastonbury te gaan. We zijn meengenomen door Marion, onze gids, in verhalen en geschiedenis. Zij deed dit heel professioneel. Ook de heling en readings van Marion erg goed. De groep bestond uit zeer verschillende mensen en al snel waren we een groep, we deden alles samen. De B&B was heel fijn, gezellig ook om in de ochtend in de keuken te zitten terwijl het ontbijt werd klaargemaakt.

    Ik ben een heel nuchter en aards mens en toch bij de "eerste poort' 'stonden we op een steen op een heuvel en het voelde voor mij alsof ik zo vanuit Glastonbury, Avalon inging, een hele magische wereld.

    Stonehenge was indrukwekkend, het was jammer dat we niet bij de stenen mochten komen, waardoor ik ook minder voelde. Echter toen we bij de Henge aankwamen, voelde ik de warmte uit de aarde en het gevoel van herkenning. De Abbey lag aan de overkant van onze B&B, ik ging deze bezoeken en voelde me niet goed bij de zwaarte van, wat de kerk voor mij betekent.

    Het was een prachtige ervaring, in de ruimte die was gemaakt van stenen, in Avebury.  Ik ging door een diepe ervaring en ik zag beelden voor me van "vrouwen die danste”. Later in een straatje, bekend om de feeën werd ik erg blij. Het was magisch.

    Nog een tip voor de mensen die nog gaan, de treinreis is mooi maar je bent wel lang onderweg. En mijn advies is ook 1 dag eerder aan te komen en 1 dag later te vertrekken, dat geeft rust. Als je met de auto gaat, kun je ook nog uitstapjes maken.

    Dank voor de fijne reis, Ingrid

  • Klimaat Glastonbury

   De beste reistijd voor Glastonbury in Engeland is van mei t/m september, waarin je een zachte of aangename temperatuur hebt en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Glastonbury is 20°C in juli en de laagste is 7°C in januari.

   Glastonbury is gelegen in een gebied met een gematigd zeeklimaat, met in alle seizoenen veel neerslag. Relatief milde winters met temperaturen rond het vriespunt. Warme, maar niet echt hete zomers met temperaturen tot 32°C

   Reis Verzekeringen

   Een reisverzekering is verplicht! Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kan flink in de papieren lopen. De reiziger is verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

   Als je ziek wordt

   Alles kan gebeuren, ook ziek worden. Bij de dokter of in het ziekenhuis werkt niet altijd je verzekerings kaart. Dan moet je wel cash betalen. Zorg dat je wel verzekerd bent, dat kan vaak met je reisverzekering zodat je het geld terugkrijgt. Mocht je een ongeval krijgen komt dat dus op eigen rekening van je verzekering te staan en je kunt dit niet terug krijgen via Spirituele Vakantie Reizen.

   Geld

   Voordat je naar Groot-Brittannië vertrekt is het handig om te weten hoe het zit met de betaalmiddelen daar. In tegenstelling tot bij ons kun je daar niet met de euro betalen maar heb je ponden nodig. Hier wat nuttige tips over betalen in Groot-Brittannië.

   Bij het GWK kun je geld wisselen.

  • Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier:

   Een reis reserveren is nog niet een reis boeken!
   Hoe werkt het boeken van de reis?
   Besluit je de reis te boeken, dan krijg je een inschrijfformulier. Heb je dit ingevuld dan heb je de reis geboekt!

  De locatie » Glastonbury » Glastonbury » Engeland

  Wij hebben alvast een gezellige B&B voor je uitgezocht.

  https://www.magdalenehouseglastonbury.com/ of Haydenhouse of Townhouse

  Magdalene House is monumentaal en maakte ooit deel uit van de St. Louis Klooster dat veel historische banden heeft met de stad Glastonbury. Magdalene huis ligt tegenover de Abdij van Glastonbury met uitzicht op het terrein van de abdij, en zij ligt op slechts enkele minuten van de High Street. Glastonbury Tor en Chalice Well zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. De kathedraalstad Wells, Clarks Shopping Village en Cheddar Gorge, Bath, de kust en de luchthaven van Bristol ligt allemaal op korte afstand.

  Net buiten Glastonbury

  Leuke cottages op 15 min lopen naar het centrum:  www.honeysucklefarmcottages.co.uk of Middelwick met binnenzwembad.

  Unieke Kwaliteits Garantie
  Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België!

  Dit reisaanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).