Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Reiscategorie Zeilvakantie

Zeilen Griekenland

Een avontuurlijke zeilvakantie op de Ionische Zee is een prachtige gelegenheid om te genieten, uit te rusten en tegelijk je brein te trainen. Het rustige zeilen in de prachtige natuur tussen de tientallen groene eilanden zorgt voor een diepe ontspanning. Het werken aan een nieuwe mindset gaat in deze setting als vanzelf. Zeilen, leren en spelen tegelijk! 

In deze avontuurlijke zeil & mindfulness inspiratie reis worden snorkelen, zeilen, zwemmen, wandelen en mindfulness oefeningen op een ontspannen en speelse wijze gecombineerd. Je zeilt met een mooie catamaran. Bekijk de Zeilvakantie

Zeilen Gran Canaria

Zeilen op Tenerife is een ontmoeting tussen de onmetelijkheid van de azuurblauwe zee, dolfijnen, de natuurelementen en de ontmoeting met de hartelijke Lisa en Martin. Zij geven jullie een inspirerende relatiecoaching reis, groeps coaching en gezinscoaching! Jullie verblijven zes dagen op een heerlijke zeilboot op de Canarische Eilanden. Jullie zeilen op een echte familiecruiser, de Oceanis 473 Clipper. 

De Canarische Eilanden zijn ideaal om met een zeilboot te verkennen waarbij jullie een fantastische mix van ontspanning, avontuur, zeilervaring opdoen, wandelen en professionele relatie coaching krijgen. Lees meer over de zeilvakanties. 

Wil je meer infomatie, bel dan naar 0639804150

Graag tot ziens!

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →