Weg uit de regen! Pak die Last Minute!

Dag Lieve mensen

Het is koud, het regent en dit duurt nog even voort volgens de weerman. Zin om naar de warmte te gaan? Tot rust te komen met een waardevol programma?

Ga dan op retreat in Zuid Spanje, vanaf vrijdag 18 aug.
Bekijk hier de retreats

Voor de jongeren hebben we de groepsretreat staan in Italié, bekijk het hier.

Ga Naar Tanzania naar Alina voor een individuele coaching retreat.

Er is nog ruimte voor een gezins reis Zeilen met Lisa en Martin.

Of kies voor de mooie groepsreis bij Monique in Italië, Yoga en mindfulness 19-26 aug.

Wil jezelf niet op reis maar gun je dit een ander, vraag dan de cadeau bon aan!

Bel gerust met Diana
0639804150 voor meer informatie.

Margo en haar man Kapi waren uit Indonsië overgekomen en de kou overspoelde ze. Gelukkig zijn ze weer thuis op het mooie eiland Karimunjawa. Wil je ook eens een bijzondere reis meemaken boek dan alvast voor het najaar. Je kunt terecht tot 1 dec. Bekijk hier de reizen.

Spirituele Safari Vrouwen retraite Tanzania
14 oktober - 28 oktober 2023

Het zuiden van Tanzania is oer, aards, vol geneeskracht, leven en geluiden en tegelijkertijd is het stil. Het is chaotisch. Het is avontuur en het is puur. Het is dé omgeving voor een bijzondere vrouwen safari retraite. Op de top van de berg zit je met je blote voeten in het stromende water van de waterval. De zon komt op in het oosten. Een nieuwe dag begint. Een dag vol avontuur in verbinding met jezelf, je zusters en het leven.

Lees verder

Agenda:

Trauma en verwerking retraite voor groepen Spanje
03 september 2023 - 09 september 2023

Digitaal Detox Groepsretreat Indonesië
08 september 2023 - 17 september 2023

Mannen retreat: Leiderschap vanuit het hart Tanzania
10 september 2023 - 23 september 2023

Retreat: Zeilen en Loslaten op Tenerife
16 september 2023 - 23 september 2023

 Adem je vrij retraite Sardinië
23 september 2023 - 30 september 2023

 Spirituele Retreat in Avalon-Glastonbury
25 september 2023 - 01 oktober 2023

Retreat: Ruimte voor VerliesVerdriet in Indonesië
01 oktober 2023 - 10 oktober 2023

Adem retreat Sardinië: Emotionele Detox
07 oktober 2023 - 14 oktober 2023

 Retreat Meditatie in actie en Fotografie
07 oktober 2023 - 14 oktober 2023

Retreats Trauma en Heling voor Groepen
15 oktober 2023 - 21 oktober 2023

 

Zie de individuele reizen
of de vrienden/gezinsreizen

Jongeren reizen

BLOG: Marokko: een paradijs voor fotografie

Retreat Meditatie in actie en Fotografie
07 oktober - 14 oktober 2023

Elke dag starten we met een meditatie en/of bodyscan. Je gaat daarna in je eentje fotograferen met de opdracht van de dag. Langzaam lopend, vertragend, wachtend totdat je “gestopt” wordt. Je maakt voortdurend een reis in jezelf. Iedereen komt zichzelf op verschillende manieren tegen: verveling, angst zonder foto’s terug te komen, te veel foto’s nemen, te snel klikken, te weinig klikken. 

De foto’s zijn het medium waarop jouw proces zichtbaar wordt. “Al jouw opvattingen, ideeën, verwachtingen, angsten, emoties en conclusies ontstaan vanuit onze speculatieve gedachten en de foto’s zijn de spiegel waarin je kijkt."

Alles mag er zijn, er zijn geen foute foto’s, de foto’s vertellen wat in jouw leven gezien mag/wil worden. ’s Avonds bespreken we een selectie van de foto’s die overdag gemaakt zijn.

Gedurende de dag is er genoeg tijd om jezelf even terug te trekken, te zwemmen, te lezen of wat dan ook. We gaan regelmatig op andere locaties fotograferen: een typisch Marokkaans dorpje, een vallei, Marrakesh.

Lees verder

Retreat: Zeilen en Loslaten op Tenerife
16 september 2023 - 23 september 2023

Let op: er is nog een plekje!

De zeilretreat in vogelvlucht

Deze reis geeft je tools om meer regie te nemen over jouw geluk. Je versterkt de verbinding met jezelf, de mensen om je heen én de natuur. Hierdoor ben je in staat om krachtiger de keuzes te maken die bij jou passen.

Zeilen, reflectie oefeningen, creatieve werkvormen, sportief bezig zijn, wandelen en rustmomenten wisselen elkaar af. Hierdoor ontwikkel je een positieve en bredere kijk op jezelf en anderen.

De rust én de kracht van de natuur kun je bijvoorbeeld ervaren als je grienden ziet tussen La Gomera en Tenerife, als je wandelt tussen de bizarre maanlandschappen van het Nationale Park de Teide of als je de gigantische rotsformaties boven de oceaan ziet uitsteken tijdens een wandeling op La Gomera. Voor ons geldt tijdens de wandelingen dat we altijd zullen proberen de natuur nog nét iets schoner achter te laten dan dat we hem aantreffen. Dat betekent dat we altijd een lege vuilniszak bij ons hebben.

We gaan (als de weersomstandigheden dat toelaten) voor anker op de Atlantische Oceaan. Super idyllisch natuurlijk, maar voor de meesten misschien ook wel wennen. Natuurlijk reserveren we tijd om te kanoën, suppen, windsurfen en/of snorkelen;

Zeilen

Het zeilen en de route onderweg stemmen we zoveel mogelijk met elkaar af, rekening houdend met het weer en de zeilervaring in de groep. Je zeilt mee rond het eiland Tenerife en afhankelijk van de weersomstandigheden maken we een uitstapje naar La Gomera. Uiteraard kun je op deze retreat zelf zeilen, sturen en navigeren als je dat uitdagend vindt. Zeilervaring heb je niet nodig, maar een sportieve inzet maakt het wél voor iedereen prettiger. Lees verder

BLOG: Baan opzeggen en roer om!