Zeilen op de Waddenzee is onthaasten

Wil je tot rust komen, een Mindfulness programma volgen in combinatie met zeilen op een catamaran? Ga dan mee naar de Waddeneilanden, daar beleef je een unieke natuur en kun je heerlijk uitwaaien. De eilanden hebben een bijzonder karakter en een eigen sfeer. En er zijn vele natuurgebieden met bijzondere flora en fauna waar je je uren kunt vermaken.

Waddeneilanden die bewoond zijn: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Kort samengevat TVTAS. De onbewoonde eilanden zijn de Razende Bol, Rottumerplaat en Rottumeroog.

Duurzame Mindfulness & Zeilreis Waddeneilanden

Onze Mindfulness zeilreizen zijn vanaf 2023 te beleven op de Waddeneilanden en we hopen je te ontmoeten. 

Waar heb jij zin in?

  • Heb je zin in een avontuurlijke zeilreis?
  • Wil je een vakantie die duurzaam is en waarbij je niet hoeft te vliegen?
  • Heb je behoefte aan rust en tot jezelf te komen?
  • Heb je daarnaast behoefte aan praktische concrete mindfulness oefeningen die je helpen aan het roer van je leven te blijven staan als je weer naar huis terugkeert?

Dan is deze zeil en mindfulness retreat precies wat je zoekt! Je ontdekt de pracht en stilte van de Nederlandse Wadden. Zeilen, wandelen, mindfulness, persoonlijke groei en rust in je hoofd. Dat is wat deze reis jou te bieden heeft. De zeilcatamaran is heel geschikt voor zeilen en droogvallen op de Wadden.

Unieke zeil & mindfulness reis

Deep zeilde de hele wereld rond met zijn zeilcatamaran. Francisca is categorie 1 gekwalificeerd mindfulnesstrainer en gekwalificeerd workplace mindfulness trainer. Zij trainde daarnaast 2 jaar full time in een boeddhistisch klooster in Australië.

Samen ontwikkelden zij een uniek zeil & mindfulness programma: in 8 etappes leer je zeilen op de golven van je leven. Want je hebt vaak geen controle over de golven in je leven, maar je kunt wel leren zeilen!

Ontspannen en genieten

In deze avontuurlijke zeil & mindfulness inspiratie retreat worden snorkelen, zeilen, zwemmen, wandelen en mindfulness oefeningen op een ontspannen en speelse wijze gecombineerd. Zo bieden Deep en Francisca je een dubbele vakantie. Vakantie voor je lichaam en vakantie voor je geest. Humor, plezier en leuke excursies maken deze zeil en mindfulness vakantie tot een inspirerend geheel.

De Waddenzee is Unesco Werelderfgoed

Over de hele wereld zijn er uitzonderlijke plekken die beschermd moeten worden, zoals de Waddenzee, ze is uniek en onvervangbaar. Met een oppervlak van 10.000 km2 is het waddengebied het grootste aaneengesloten wetland op de aarde. Je vindt hier sterke en zwakken stroming, nat en droog en zoet en zout.

De Waddenzee, van het Noord-Hollandse Den Helder tot het Deense Esbjerg. Een grensoverschrijdend gebied, boordevol ongerepte natuur. Het bijzondere landschap van slikken, kwelders, duinen, geulen en zandplaten creëren een uniek gebied, die je nergens anders vindt.
Met ons ga je zoveel ontdekken en onderzoeken. Heb je er zin in? Meld je aan

Schrijf je in op ons Magazine