Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Blog ← Thema reisverslagen

10aug

Meer mensen kiezen bewust voor een spirituele vakantie

Spirituele reizen heeft een grootschalig aanbod op het gebied van Spirituele Reizen Internationaal.

Trendbureau Cherry Picker signaleerde in 2013 een groeiende behoefte aan verrijking en een persoonlijke ervaring tijdens de vakantie. Het bureau zegt dat het , hoofddoel daarvan is "iets leren". Al eerder signaleerde het bureau de behoefte aan bezinning en bewuster leven. Picker ziet die trend ook dit jaar doorzetten. Het bureau signaleerde al jaren terug dat mensen zoeken naar bewuster leven en bezinning. Mensen willen nieuwe ervaringen opdoen tijdens hun vakantie.

SpiritueleVakantie Reizen voorziet in die behoefte, aan de rand van de zee, zon en mooie locatie komen mensen om een inspirerende week te ervaren. Mensen die meer willen in het leven en zich afvragen of "dit nu alles is".  Mensen zoeken naar een nieuwe richting in hun leven en naar nieuwe persoonlijke ervaringen.

Het zijn nog steeds de vrouwen in in grote aantallen komen, maar er is een verschuiving, ook mannen willen meer. De vraag "wat wil ik meer", staat vaak centraal in zo'n spirituele vakantie. Mensen komen met hoge verwachtingen en een van de verwachtingen is dat hun persoonlijke vragen ook echt aandacht krijgen.

Het programma van zo'n spirituele vakantie is vaak gecombineerd met Ayurvedische massages en eten, coaching aan het strand, yoga en zen ter ontspanning en mindfulness om leren je aandacht te vergroten. Een week waarin je verzorgd en verwend wordt, waar je volledig tot ontspanning en rust komt en naar huis gaat met nieuwe inzichten, handvatten en nieuwe mogelijkheden.

Spirituele Vakantie Reizen heeft het grootste aanbod op het gebied van Spirituele Vakanties. Deze reizen stimuleren je persoonlijke ontwikkeling. Maandelijks heb jij keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele Reizen: Coaching vakantie, Zen en Tai Chi, Stilte retraite, Anti-Stress, Schrijfretraite en ten slotte Yoga reizen en Biodanza Vakanties. Deze vakantiereizen vinden plaats in Nederland, Spanje en Portugal. Natuurlijk informeren wij je desgewenst persoonlijk naar de mogelijkheden en helpen zo met de keuze die het beste bij jou past.

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ons Reisaanbod