Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Burn-out: maak tijd voor jezelf

We kunnen er allemaal mee te maken krijgen: Burn-out. De koek is op, het licht is even uit. Een halfuur geleden heb je met volle overtuiging je werk gedaan en als je er nu naar kijkt, vraag je je af wat je in hemelsnaam gedaan hebt. Een burn-out behoeft niet zozeer een therapie, maar vooral een time-out.

Een burn-out is niet weg te poetsen, het vraagt een nieuwe omgang met behoeften, gewoontes en vaak een aanpassing van werk-of woonomgeving. Soms zijn er terugkerende patronen die om een diepere benadering vragen. Maar dat hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Er zijn tal van manieren om een burn-out in goede banen te leiden en met hernieuwde balans en energie aan de slag te gaan.

Er zijn tal van onderzoeken waaruit blijkt hoeveel mensen last hebben van burn-out verschijnselen. Omgaan met het reduceren van stress is vaak lastig. Een time-out en even een andere omgeving kunnen een compleet nieuw perspectief geven waardoor inzichten, nieuw gedrag en balans opnieuw ervaren kunnen worden.

Herken je dit?

  • Heb je last van stress, moeheid en slapeloosheid?
  • Ben je uit contact met jezelf?
  • Heb je last hebt van burn-out en/of energie tekort

Wat geeft een Mindfulness reis?

Burn-out: maak tijd voor jezelfJe leert ruimte maken voor jezelf en wat er in je leeft. Aandacht geven aan die zaken waardoor jij het gevoel krijgt dat je geleefd wordt. Door hier anders naar te gaan kijken, ze los te laten, krijg je een nieuwe focus. Of het nou om privé of zakelijke situaties gaat, tijd voor jezelf is essentieel.

Meditaties, rust en stilte helpen je om aandacht te geven aan wat leeft in je gevoelswereld. Je komt daardoor in je zachte kracht, in je ontspanning. Je voelt weer liefde voor jezelf en je wordt helder. De verstilling en andere beleving van tijd kalmeert je geest en maakt ruimte voor inspiratie en creativiteit. De bewustwording van jezelf is intensiever. De draaikolk van emoties, indrukken en ideeën komen tot rust.

Je geeft aandacht aan die zaken waardoor jij het gevoel krijgt dat je geleefd wordt. Door hier anders naar te gaan kijken, ze los te laten, krijg je een nieuwe focus. Of het nou om privé of zakelijke situaties gaat, tijd voor jezelf is essentieel.

Waar zijn de Mindfulness reizen?

Je gaat naar Tanzania om deel te nemen aan een mindful wandel safari. Of je kiest voor een stilte reis in Italie of een stilte reis in de woestijn, Marokko!

Bekijk hier de Mindfulness reizenPlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →