Burn-out: maak tijd voor jezelf

We kunnen er allemaal mee te maken krijgen: Burn-out. De koek is op, het licht is even uit. Een halfuur geleden heb je met volle overtuiging je werk gedaan en als je er nu naar kijkt, vraag je je af wat je in hemelsnaam gedaan hebt. Een burn-out behoeft niet zozeer een therapie, maar vooral een time-out.

Een burn-out is niet weg te poetsen, het vraagt een nieuwe omgang met behoeften, gewoontes en vaak een aanpassing van werk-of woonomgeving. Soms zijn er terugkerende patronen die om een diepere benadering vragen. Maar dat hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Er zijn tal van manieren om een burn-out in goede banen te leiden en met hernieuwde balans en energie aan de slag te gaan.

Er zijn tal van onderzoeken waaruit blijkt hoeveel mensen last hebben van burn-out verschijnselen. Omgaan met het reduceren van stress is vaak lastig. Een time-out en even een andere omgeving kunnen een compleet nieuw perspectief geven waardoor inzichten, nieuw gedrag en balans opnieuw ervaren kunnen worden.

Herken je dit?

  • Heb je last van stress, moeheid en slapeloosheid?
  • Ben je uit contact met jezelf?
  • Kort lontje?
  • Je kunt je werk niet meer aan?

Zakelijke Burn-out reizen

Reizen voor Managers/leidinggevenden/medewerkers/zzp

We hebben diverse burn-out reizen voor herstel en preventie in Indonesë, Spanje, Italië.

Burn-out Herstel Ayurveda reis Sri Lanka

Je gaat naar Sri lanka voor een 15 of 21 daagse yoga, meditatie & professionele Ayurvedische -behandelingen, met goede voeding en behandelingen die je helpen te ontstressen. De Ayurveda reis een hoge kwaliteit waarde!

Persoonlijke Impact

Je krijgt inzicht in de impact van voeding en leefstijl in je leven en werk. Door meer te gaan leven en te eten volgens wie je bent, je type (Vata, Pitta of Kapha) en vertrouwd te raken met jezelf kom je weer in balans.

Lees verder

Stress en Burn-out? Voorkomen is beter dan genezen

Waarom preventie?

Makkelijker gezegd dan gedaan! Voorkomen dat één van je werknemers of collega’s uit je team in een serieuze burn-out terecht komt waardoor je zelf nog verder van huis bent…. Bij het voorkomen van stress gerelateerde klachten en de eerste burn-out verschijnselen gaat het vooral om het signaleren. Wat zie ik? Waar moet ik op letten? Wat maakt dat diegene zo reageert of zelfs over reageert? Waarom zijn er voelbare spanningen op het werk? Bij mijn werknemer(s) en teamleden maar ook zeker bij mij zelf? Wat gaat hier mis? Lees verder