Op Retraite vakantie

In onze retraite vakanties komen mensen die rust en ontspanning nodig hebben. Veel deelnemers vertellen dat ze erg in hun hoofd leven en niet bij hun gevoel kunnen komen, het moeilijk vinden om beslissingen te nemen, last hebben van “oud zeer” wat ze niet kunnen verwerken, conflicten hebben in het gezin of werk, chronisch ziek zijn, last van perfectionisme en faalangst.

Of geen keuzes kunnen als het over hun werk situatie gaat. Daar hebben wij de zakelijke bezinningsreizen voor.

Heerlijk er even uit

In een retraite vakantie leer een risico te nemen, je gaat over grenzen, je breekt je eigen starre regels, je vindt iets nieuws uit, je komt op een onbekend terrein, het is spannend, het geeft je inzicht in hoe jij nu in elkaar zit en hoe jij naar de wereld kijkt. Je bent op retraite vakantie met gelijkgestemden en vele nieuwe vriendschappen ontstaan.

Onthaasten en Genieten

Houd je van natuur, wandelen en bezinning dan zijn vooral de retraite vakanties naar Noorwegen en Tanzania heel geschikt. Je ontdekt de mooiste plekjes, je gaat op safari of camperen of je loopt een trail via berghutten. Waar je ook voor kiest, het zijn fantastische reizen.

Wil je liever rust, ontspannen en even niets, ga dan naar Spanje voor de yoga en de detox reizen of kies Marokko voor de Body-Mind arrangementen. Keus genoeg om even tot jezelf te komen in een heerlijke omgeving. Wil je de combinatie Mindfulness en Yoga ga dan naar het mooie Italië.

Wij hebben nog vele andere reisbestemmingen.

Onze doelgroep 

Onze doelgroep zijn mensen die van avontuur en het leven houden. Ze zoeken inspiratie om meer zichzelf te worden, tot rust te komen en te ontstressen. Mensen zijn al snel op hun gemak in de reis. Ze ontmoeten gelijkgestemden. In vele jaren van reizen mochten we bijzondere mensen ontmoeten tussen de 28 en 77 jaar. 

Wil je meer willen weten over de reizen klik dan op: INSPIRATIEmail ontvangen?

Of bel: 0639804150 of 0575 472403

Graag tot ziens.

Wil je via je werk op reis gaan?

Bezoek dan onze andere website: Zakelijke Coachingsreizen.