Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Snorkelen tijdens de Ademreis Italië

Snorkelen is een boeiende manier om de onderwaterwereld te ontdekken. Je hebt hiervoor een luchtpijpje nodig en een zwembril. Door het luchtpijpje haal je adem zodat je langer onder water kunt blijven. Voor veel mensen is dit even wennen. Omdat je anders adem haalt dan normaal en dit alleen via je mond gaat.

Leren ademen

Het is vaak lastig om in een paar dagen tijd mensen goed te leren ademen, daarvoor is juist het luchtpijpje erg handig. Met het luchtpijpje leert dieper en rustiger te ademen.

Dit pijpje is lang en het duurt langer voordat de adem bij je is en dus moet je wat langer in -en uit ademen om goed te ademen. Ook is de ademhaling beter hoorbaar. En ook dit helpt je om een langzamer ritme te creeeren om zo meer ontspannen ten rustiger te ademen.

Snorkelen op de ademreis

Tijdens de ademreis ga je uitgebreid met de ademhaling aan de slag gaan op verschillende manieren. En een van de onderdelen tijdens deze reis is de snorkeltocht. Samen met de groep gaan we in de baai van Cala Sapone een stukje snorkelen in het prachtige, heldere water. Wil je meer weten over de Adem reizen?

In deze baai is zoveel te zien. Allerlei verschillende vissoorten en algen. Maar ook verschillende onderzee diepten en stenen. In het water merk je hoe je ademhaling zich gedraagt en leer je de ademhaling te controleren zodat je in een rustige flow komt. Vooral omdat je ademhaling opeens heel duidelijk hoorbaar is. Dit zorgt ervoor dat je een vast ritme gaat ademen.

Deze tocht is voor iedereen goed te doen en we blijven dicht bij de kant dus mocht je eerder willen stoppen dan kan dat altijd.

Ademwerk is een krachtige tool

De reis is niet zweverig en ieder kan leren ademen.

Je leert jezelf beter kennen doordat je aandacht hebt voor wat er in jou speelt op dit moment. Welke gevoelens of emoties heb je ontkent en zorgen ervoor dat je veel energie verliest?

Ook leer je jouw lichaam beter kennen en word je je bewust van de helende werking van een gezonde ademhaling. Hierdoor verbindt je je weer met jezelf. En accepteer je niet alleen de mooie kanten maar ook de donkere kanten van jezelf, die nu aan de oppervlakte komen.

Dit geeft je dan alle vrijheid om vrij en licht te leven. Zodat je weer meer energie overhoudt. En kunt doen waar jij goed in bent en gelukkig van wordt.

Waar ga je heen?

Naar Sardinië, zij heeft een kustlijn om van te dromen, lange uitgestrekte stranden, ongerepte natuur en complete stilte is er te vinden. Je voelt direct de rust en je bent weg van de dagelijkse hectiek. De locatie ligt een klein kwartiertje af van de zee en alles is alles om jou een heerlijk verblijf te geven. Wil je meer weten over de Adem reizen?

 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →