Reizen is bezinnen en tot rust komen

Coaching of meditatie in een retraite vakantie

In mijn retraite vakanties komen veel mensen die psycho /sociaal/emotionele coaching nodig hebben. Veel deelnemers vertellen dat ze erg in hun hoofd leven en niet bij hun gevoel kunnen komen, het moeilijk vinden om beslissingen te nemen, last hebben van “oud zeer” wat ze niet kunnen verwerken, conflicten hebben in het gezin of werk, chronisch ziek zijn, last van perfectionisme en faalangst ect.

Coaching retraite vakantie

Coaching of meditatie in een retraite vakantieEr is geen standaard oplossing voor iemand en ik wil vrij gebruik maken van werkvormen die ook echt bij die persoon passen. Dat kan een goed gesprek zijn maar ook werkvormen zoals, opstellingen, rollenspel, imaginatie, dans, schrijven en werken met je stem. Wat deze werkvormen gemeen hebben is dat ze een beroep doen op je eigen creatieve motor. Je leert te kijken in je eigen spiegels, je gaat je "innerlijke beelden" kennen en herkennen en dat geeft jouw de sleutel om...

Je leert: een risico te nemen, je gaat over grenzen, je breekt je eigen starre regels, je vindt iets nieuws uit, je komt op een onbekend terrein, het is spannend, het geeft je inzicht in hoe jij nu in elkaar zit en hoe jij naar de wereld kijkt.

Meditatie retraite vakantieCoaching of meditatie in een retraite vakantie

Houd je van natuur en bezinning dan is deze meditatie zeilvakantie precies wat je zoekt! Je ontdekt de pracht en stilte van de zonovergoten Griekse eilandjes in de Ionische zee. Je bent ontspannen op het kabbelende water en Mallika en Deep nemen je mee naar de mooiste witte strandjes.

Zij leven vanuit hun hart en passie en leven al jaren op de zeil catamaran Yemaya. Als ervaringsdeskundigen weten zij dat de unieke combinatie van zeilen met stilte en meditatie je leven inspiratie geeft. Voortbewogen door moeder natuur zelf en met haar wind wapperend door je haren, word je als vanzelf naar de stille kern in jezelf getrokken. 

Op de boot is er rust, gezond eten en liefde. Yoga, meditatie en persoonlijke aandacht helpen je verder te onthaasten en brengen je dichter bij jezelf. 

Ga dat proces met jezelf eens aan. We hebben nog vele andere reisbestemmingen. Onze retraite vakanties zijn volledig georganiseerd, je verblijft altijd op een heerlijke locatie en je krijgt een intens programma waar jij van groeit!

Wil je weten wat we nog meer aan mogelijkheden hebben; bekijk onze groeps retraites

Wil je INSPIRATIEmail ontvangen?

Ik hoop je te ontmoeten
Diana Bergsma
Eigenaar Spirituele Vakantie Reizen

 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →