Reizen is bezinnen en tot rust komen

Retraite vakantie

In onze retraite vakanties komen die rust en ontspanning nodig hebben. Veel deelnemers vertellen dat ze erg in hun hoofd leven en niet bij hun gevoel kunnen komen, het moeilijk vinden om beslissingen te nemen, last hebben van “oud zeer” wat ze niet kunnen verwerken, conflicten hebben in het gezin of werk, chronisch ziek zijn, last van perfectionisme en faalangst ect.

Kies voor retraite vakantie

Retraite vakantieIn een retraite vakantie leer een risico te nemen, je gaat over grenzen, je breekt je eigen starre regels, je vindt iets nieuws uit, je komt op een onbekend terrein, het is spannend, het geeft je inzicht in hoe jij nu in elkaar zit en hoe jij naar de wereld kijkt.

Meditatie retraite vakantieRetraite vakantie

Houd je van natuur en bezinning dan is deze meditatie zeilvakantie precies wat je zoekt! Je ontdekt de pracht en stilte van de zonovergoten Griekse eilandjes in de Ionische zee. Je bent ontspannen op het kabbelende water en Mallika en Deep nemen je mee naar de mooiste witte strandjes.

Zij leven vanuit hun hart en passie en leven al jaren op de zeil catamaran Yemaya. Als ervaringsdeskundigen weten zij dat de unieke combinatie van zeilen met stilte en meditatie je leven inspiratie geeft. Voortbewogen door moeder natuur zelf en met haar wind wapperend door je haren, word je als vanzelf naar de stille kern in jezelf getrokken. 

Ga dat proces met jezelf eens aan. We hebben nog vele andere reisbestemmingen. Onze retraite vakanties zijn volledig georganiseerd, je verblijft altijd op een heerlijke locatie en je krijgt een intens programma waar jij van groeit!

Wil je weten wat we nog meer aan mogelijkheden hebben; bekijk onze groeps retraites

Wil je INSPIRATIEmail ontvangen?

Ik hoop je te ontmoeten
Diana Bergsma
Eigenaar Spirituele Vakantie Reizen

 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →