Reizen is bezinnen en tot rust komen

Wat is Human Design©

Ieder mens heeft een uniek ontwerp dat al vanaf je geboorte vastligt. Het is een blauwdruk van wie je bent en het bepaalt hoe je de wereld tegemoet treedt en hoe je overkomt op anderen. De grote vraag is natuurlijk, hoe kom je erachter wat het ‘ontwerp’ van jezelf is? 
Want als je dat weet, kun je jezelf beter leren begrijpen.

Human Design© is een mix van oude en nieuwe wijsheid

Astrologie, I Tjing, Kabbala en de Chakraleer met wetenschappelijke takken als Biochemi, Astronomie, Genetica en Kwantummechanica.

Je kunt al snel en eenvoudig een duidelijk beeld krijgen door 'Jouw Persoonlijke Design', van bijvoorbeeld: jezelf, je partner, je kind en wie je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt, is de geboortedatum, exacte geboorte tijd en geboorte plaats.

Eén van de eerste dingen die we onderscheiden zijn de 5 types

Wat is Human Design©Van de oneindige mogelijkheden die er in ons genetisch materiaal liggen, laat Jouw Persoonlijke Design je duidelijk zien dat je misschien niet zo gecompliceerd bent als je misschien wel zou denken, er zijn slechts 5 basis type mensen in Human Design©. Natuurlijk zijn er binnen deze groepen miljoenen verschillen, aangezien ieder van ons uniek is. Zoals er verschillende bloedgroepen zijn, bestaan er in Human Design 5 types. Daarvan zijn er drie energieke types, die de Manifestor en de Generator en de Manifesterende Generator genoemd worden. Daarnaast zijn er twee niet energieke types, de Projector en de Reflector. 

Percentage van de bevolking: 8% Manifestor, 33% Manifesterende Generator, 37% Generator, 21% Projector en 1% Reflector

Het profiel

Jouw profiel zegt veel over je. Het werkt als een soort maatpak wat speciaal voor jou gemaakt is. Het is de sfeer waarin jij ervaart dat je leeft en de sfeer waarin de ander jou ervaart, want dat verschilt vaak. Het bestaat uit jouw  persoonlijkheid en  de rol in je leven. Jouw profiel heeft veel invloed op je leven, wanneer je gaat experimenteren en het beter gaat herkennen kun je beginnen te ervaren hoe het voor jou werkt. Dan zul je ook merken dat je rust krijgt. Jouw profiel beschrijft karaktertrekken. Ben je sociaal, onderzoekend, experimenteel, een kluizenaar, projecterend of een rolmodel? 

De 9 Centra

Ieder mens heeft 9 centra tot zijn beschikking. Ieder centrum heeft een eigen energie en zorgt voor heel verschillende aspecten van het leven. Jij hebt je centra ingekleurd of open.  De mensen met veel open centra, zijn vooral de mensen die steeds op een andere manier op situaties reageren, terwijl de mensen met veel ingekleurde centra vaak op een vrij vaste en zelfde manier ergens op reageren. 

Wil je meer weten over jouw Human Design?

Dat kan dat via een workshop in Zutphen, Rotterdam en Bussum. De workshops staan beschreven onder de dag retraites

Karin de Dulk heef zich in de Human Desing gespecialiseerd. Je kunt zelfs een boek kopen wat over jou gaat. Dit is de website van Karin den Dulk.

 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →