Boek: De weg van de heks

Lunadea neemt je mee op het heksenpad zodat je geïnspireerd kunt leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern!

Lunadea is een van de bekendste traditionele heksen van Nederland en neemt je in haar boek "De weg van de heks" mee op het pad van een magisch en intuïtief leven. Voelde jij je altijd al anders dan anderen? Ga je liever de natuur in dan dat je afspreekt met vrienden? En ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Grote kans dat ook jij een heks bent!

Hekserij is leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern. Je bent een met de natuur en met jezelf, afgestemd op je innerlijke kracht en intuïtie. 
Zonder enige remming legt Lunadea uit hoe zij zelf ertoe gekomen is om zich heks te noemen, terwijl ze zich dat al een tijd voelde, maar het niet uit durfde te spreken. Het was niet altijd een eenvoudig pad, maar ze raakte er van overtuigd dat ze heks is en heeft een soort ontdekkingstocht gemaakt om er uiteindelijk volledig eerlijk voor uit te komen.

Ze legt uit waar het om gaat in de hekserij. In eenvoudige woorden wordt een gecompliceerd onderwerp uitgelegd en daardoor begrijpelijk voor iedereen die er meer vanaf wil weten.

De thema's worden één voor één behandeld zonder zweverig te worden. Met voorbeelden waarin Lunadea put uit eigen ervaring verduidelijkt ze de betekenis van rituelen en symbolen. Je wordt er nieuwsgierig van en wil er nog meer van weten.
Verschillende rituelen worden behandeld zodat je , als je dat wilt, zelf ook een ritueel kunt uitvoeren. Met een eenvoudige uitleg en voor iedereen uitvoerbaar, en meestal met ingrediënten die in ieder huis te vinden zijn.

Een verademing om te lezen, want het is niet de bedoeling om je te bekeren maar om je te informeren zodat je zelf kunt uitvinden wat jouw overtuiging is

Bekijk hier het boek

Bekijk hier onze Spirituele Reizen