14 Februari, de Dag van de Liefde

Wil je mijn Valentine zijn? Vrijdag, 14 februari is Valentines Day, maar ik noem het liever de Dag van de Liefde. Eigenlijk zou het iedere dag zo’n dag mogen zijn…

Wat is liefde eigenlijk? En wat betekent liefde voor jou?

We denken al snel aan een ‘relatieliefde’ maar er is zoveel meer liefde in deze wereld! Liefde is voor mij vooral verbinding. Niet alleen verbinding met een geliefde en zielsrelatie, ook verbinding met mijn familie, mijn kinderen en kleinkinderen, mijn vrienden maar ook de buren. En de gasten die, niet voor niets bij mij uitkomen op mijn prachtige locatie/huis Alam Kita.

Liefde is mijn verbinding met de vrouw in de toko waar ik de yoghurt bestel, de toevallige passant die even komt kijken, de lokale mensen en de toeristen die een yogaklas komen volgen, de mensen waar ik mee samenwerk en nieuwe ideeën ontwikkel.

Verbinding met elkaar maar ook verbinding met de natuur, de bomen, de dieren en niet te vergeten de verbinding met de zielen die zijn overgegaan. Wow, dat klinkt zweverig!

Ik heb contact met zielen die al aan de andere kant zijn. Met mijn overleden partner bijvoorbeeld, nog zeer regelmatig, hij is mijn ware guide geworden en is er altijd als ik hem nodig heb! Hij heeft me dan ook naar Indonesië gestuurd om hier mijn huis op te zetten. En hier heb ik weer hele mooie mensen ontmoet die me daar mee geholpen hebben. Met een heleboel liefde....

Mijn huis is Liefde

Als je bij mijn huis het terrein oploopt kan je het letterlijk ‘liefde’ voelen. Mijn huis IS liefde! Zelfs de bomen groeien in hartvorm of in een vrolijk yogapose. Mijn gasten laat ik onderdompelen in liefde en daar gaan zij en ik van stralen!

Ik ga vrijdag op Valentines day met 3 jongen vrouwen (leeftijd mijn dochters) een nachtje kamperen op een onbewoond eilandje hier in de Javazee. We hebben veel plannen en gaan o.a. brainstormen over een nieuw project voor mijn huis. Drie keer raden waar dat over gaat… 

Ik wens jullie allemaal een hele (leuke)spannende en liefdevolle Liefdesdag toe. Met liefde, Margo

De retreats 

Wil je Margo ontmoeten in haar liefdevolle huis, bekijk dan de spirituele reizen naar Indonesië