De leukste Familiereizen, weg van de massa

Op vakantie met je kinderen kan heel bijzonder zijn als je kiest voor andere ervaringen en culturen. Spirituele vakantie reizen biedt verre (rond) reizen of dichterbij in Europa. Weg van de massa, vaak in eenvoudige maar goede locaties in de bergen of aan zee.

Ben jij op zoek naar een programma om tot rust te komen en op te laden? Kies dan een van onze familievakanties. Dan weet je zeker dan je na je vakantie vol energie aan het werk kan. 

Onze familiereizen hebben geen datum, je kunt dus gaan wanneer je wilt.

Kindvriendelijke vakanties

Onze ervaring heeft geleerd dat kinderen heel graag meekomen, ze krijgen een eigen programma en als ouder heb je uiteraard inbreng. Lees hieronder de verschillende type familievakanties.

Body - Mind reis met woestijntrip

Het magische Marokko is één heerlijke explosie van kleuren, geuren en smaken! En de woestijn ademt rust en ruimte. 

Via de Tichka Pas reizen we langs Ouarzazate per jeep door mooie natuurlandschappen. De bewoonde wereld laten we steeds verder achter ons. Waar de weg eindigt wisselen van transport, we zetten de tocht voort op dromedarissen die ons naar onze verstilde oase aan de rand van de woestijn brengen. De dagen in de woestijn staan in het teken van rust, stilte, bezinning en het gevoel van ZIJN. We slapen in nomaden tenten of buiten onder de sterrenhemel.. Meer info?

Familiereis Sardinië

Even tijd voor jezelf maken en dit op een andere plek zorgt voor rust in je hoofd waardoor je kunt bijkomen. Het zorgt voor minder stress en spanning en daarna kun je alles weer veel beter aan! We bieden je mooie arrangementen aan vanaf 3 nachten, met een creatief programma voor de kinderen.

Onze accommodaties zijn gelegen in de prachtige ongerepte natuur van het tropisch aan doende Sardinië op maar 2 uur vliegen van Nederland. Hier vind je nog heerlijke rust en hoor je alleen de geluiden uit de natuur. Waar vind je dat nog?

Deze body-mind arrangementen zijn een pure verwennerij voor lichaam en geest. Om zo weer energie op te doen. De body-mind reis is ook leuk om met een vriendin, je moeder een collega of met je partner te doen. 

Voor de kinderen:

Er is een ervaren medewerker die Nederlands spreekt en verschillende activiteiten kan aanbieden. Zo kun je zelf ook ontspannen en genieten van het programma. En is het voor iedereen vakantie. Eindelijk tijd om je boek te lezen...lees gauw verder

Familievakantie Spanje

Onze familie vakantie in Zuid Spanje staat hoog aangeschreven door ouders en kinderen. Het is toch bijzonder om te zien dat je kind plezier hebt als deze kennis maakt met nieuwe culturen, gebruiken en geniet van een leuk programma?

De Familie Yoga vakanties zijn op maat gemaakt en toch flexibel genoeg om het hele gezin tevreden te stellen. Dit is een unieke kans voor ouders om helende krachten van yoga te combineren, terwijl de kinderen, onder professionele begeleiding, het buitenleven ervaren.

Het centrum ligt in het prachtige Sierra Nevada gebergte en het hele gezin kan genieten van de schone, frisse berglucht en het organische leven in een milieuvriendelijke omgeving! Ziza en Yair zijn de zeer ervaren en gedreven begeleiders, zij geloven dat de natuur een helende werking heeft voor iedereen. Je kunt meedoen aan het programma, er zijn geen verplichtingen. Lees verder!

Familie vakantie Atlas, Marokko

Op vakantie met het hele gezin is het leukste wat er is! Vooral als je niet een 'gewone'vakantie gaat doen. Jullie gaan naar een Marokkaanse eenvoudige bezinningsplek, midden in het National park Toubkal. Dit kleine intieme resort, waar ook Nederlands wordt gesproken, ligt zo’n drie kwartier van Marrakech. Het is heerlijk voor kinderen zo midden in de natuur te zijn en om mee te doen aan een kind gericht programma. Kinderen leren veel om in een andere cultuur te zijn!

Tijdens de familie vakantie kun jij als ouder genieten van de massages, hamam, wandelingen, goede gesprekken met gelijkgestemden. Je hebt de vrijheid om zelf de dag in te delen, denk aan een dagexcursie naar Marrakech of naar de woestijn waar je samen met je kinderen onder de steren te slapen zijn onvergetelijke souvenirs..! Lees gauw verder!