Handboek energetische basiskennis

Hoe kun je energie voor jou laten werken? Hoe kun je je totale kracht en vermogen gebruiken? Waar zit de universele levensenergie in je lichaam en hoe kun je die vrij laten stromen?
Wanneer je op je oer-eigen energiestroom gaat leven, neemt ook je gevoel van richting, waarde en vitaliteit toe.
Het energiesysteem van de mens zit bijzonder geavanceerd in elkaar.

Dit boek geeft een helder overzicht van je energetische anatomie. Het laat zien hoe je chakrasysteem werkt en wat de rol is van de drie Centra van Kracht en de vier Sluizen, de vier energielichamen en hun vermogens en de yinen yangkrachten. Bovendien geeft het inzicht in de uitdagende beperkingen van je schaduw, pijnlichaam en beschermende bepantsering.


Met de leuke en simpele oefeningen kun je je energieën nog beter gaan voelen en balanceren en ontdek je mogelijkheden voor (zelf)genezing en energetische healing. Zo kun je de baas worden van je eigen energetische ruimte, waardoor het leven dat je leeft steeds beter bij je ware zelf zal gaan passen.

Met een mix van informatie, inspiratie en oefeningen is dit boek een gereedschapskist voor iedereen die wil onderzoeken hoe je je volledige kracht kunt ontsluiten. Of je nu voor het eerst met energie werkt of daar al meer ervaring mee hebt: je innerlijke licht en liefde zullen groter worden.

Kies een spirituele reis om je fit te voelen

Wij benaderen spiritualiteit op een praktische manier. Onze inzet is dat jij meer rust ervaart, vrijer voelt, meer vanuit liefde leeft en gelukkiger bent. Volgens vele deelnemers is een reis “een boeiend avontuur” die helpt om inzicht in je zelf te krijgen waardoor je kunt veranderen op een positieve manier. Lees meer over de spirituele reizen.