Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen

Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is, en dat het in een veilige omgeving opgroeit tot een gelukkige volwassene. Maar hoe doe je dat? In dit wijze, verstandige en verfrissende boek staat alles wat er in de opvoeding van een kind écht toe doet. Geen praktische tips over slapen, eten, goede manieren of huiswerk, maar helder advies over de essentie van het ouderschap. 

Op basis van haar rijke ervaring als therapeut, haar wetenschappelijke inzichten en haar persoonlijke ervaringen als ouder, behandelt Philippa Perry de grote vragen van de ouder-kindrelatie, van baby tot tienerjaren.

Hoe ga je om met je eigen gevoelens en die van je kind? Hoe zien je gedragingen en patronen eruit? Hoe ga je om met je ouders, je partner, vrienden? Dit boek biedt een brede, verrassende kijk op een diepgaande en gezonde ouder-kindrelatie.

Zonder oordelend te zijn, geeft Perry op een even directe als geestige manier inzicht in de invloed van je eigen opvoeding op je ouderschap. Het is een boek vol liefdevol advies over het maken van fouten en het onder ogen zien daarvan – waardoor het uiteindelijk goed zal komen.

Onze gezinsreizen met zeilen en coaching

Samen met je kind(eren) beleef je een onvergetelijke reis waar jullie nog een hele tijd de vruchten van kunnen plukken. Gun jij je gezin meer quality-time maar is dat in de praktijk moeilijk te realiseren? Bijvoorbeeld omdat jij en je kinderen uiteenlopende wensen hebben of omdat jij en je partner verschillende ideeën of achtergronden hebben? Tijdens deze bijzondere zesdaagse zeilreis worden jullie op een speelse manier uitgedaagd om elkaar nog beter te leren kennen en elkaar te (her)waarderen. Lees verder

 

Wil je het boek kopen?