Houden van een bewuste vrouw is…

Mannen zijn vaak “bang” voor een bewuste vrouw. Voor een vrouw die weet wat ze voelt, wat ze denkt en wat ze wilt. Ze denken dat een bewuste vrouw gevaarlijk is. Een vrouw die zoveel voelt en ervaart… die moet wel gek zijn. Ze is teveel voor mij.

En ergens hebben ze gelijk. Voor iemand die niet op hetzelfde niveau zit, zal ze teveel zijn. “too much to handle”.
Ze zal teveel zijn voor iemand die zijn ego nog teveel laat spreken. Voor iemand die zijn angsten nog niet onder ogen durft te komen. Ze is teveel als je houdt van oppervlakkige gesprekken i.p.v. diepgaande gesprekken. Ze is teveel als je denkt dat ze jou niet laat zien wat ze voelt. Of het nu angst, woede, verdriet of pijn is. Ze zal het met jou delen. Ze is niet bang om haar kwetsbaarheid te tonen.

Maar onthoudt dit…

Een bewuste vrouw zal jou nooit verantwoordelijk stellen voor haar emoties. Ze zal samen met jou op zoek gaan waar ze vandaan komt. Ze is een vrouw waar jij je meer dan veilig bij zal voelen. Je komt thuis. Ze verstopt zich niet achter muurtjes of maskers. Wat je ervaart is wat je krijgt. Geen geheimen, geen verrassingen. Als je haar ontmoet dan laat ze jou zien wie ze is. Ziel tot ziel.

Ze weet dat ze het waard is en ze is niet bang om zich open te stellen voor jou. Je mag zien wie en hoe ze is en het is dan aan jou of je met haar mee wilt wandelen of niet.

Ze zal jouw in jouw waarde laten

Ze zal ook niet iets niet doen, iets niet zeggen of zich anders voordoen dan ze is uit angst dat je haar niet leuk genoeg vindt. Ze wilt jou niet binden met voorwaarden. Ze zal zich alleen willen VER - binden. Ze is als een open boek zonder geheimtaal. Ze heeft geen tijd voor relaties vol met voorwaarden en angsten om iemand te verliezen. Ze kan zichzelf liefhebben.

Een bewuste vrouw zal jou uitnodigen om alles van haar lief te hebben. Ze zal en kan jou toelaten tot in haar ziel want ze heeft al heel veel werk verricht. Ze houdt van zichzelf zoals ze is. Ze heeft jou niet nodig, ze nodigt jou alleen uit om samen te wandelen omdat ze jou mooi vindt om die reis samen mee te maken… Hoe kort of lang die ook duurt!

 


Bron: van de pagina MooiMens