Karin is Human Design coach.

Karin is expert in Human Design coaching.

Human Design is de blauwdruk van wie je bent en het bepaalt hoe je de wereld tegemoet treedt en hoe je overkomt op anderen. De grote vraag is natuurlijk, hoe kom je erachter wat het ‘ontwerp’ van jezelf is?Jouw Persoonlijke Design is gebaseerd op Human Design© en het behelst: Astrologie, het Chakra systeem, Kabbala, I Tjing, Kwantumfysica, biochemie en genetica. Het is een Holistisch Systeem.

Ik hou van je maar ...

Nathan en Ineke kwamen bedrukt mijn praktijk binnen. Ze zeiden niet veel, ze kwamen om hun Persoonlijke Design verteld te krijgen. Dat is altijd een spannend moment voor mensen. Karin kon hun onder andere vertellen hoe zij met emoties omgaan en wat daarin de verschillen tussen hun waren. Al gauw kwam hun verdriet eruit. Ineke had Nathan al te kennen gegeven niet meer verder met hem te willen in deze relatie. Zij ervaarde geen enkele empathie van hem.

Zij wilde nog wel een keer met hem mee naar een consult over hun Design.

Marijke:Je gedragen als Manifestor is nog niet zo makkelijk in deze maatschappij, met al mijn aangeleerde gedrag. Maar nu heb ik handvatten om aan mijn slag te gaan. 

Anders omgaan met emoties

Ineke wordt regelmatig overvallen door heftige gevoelens waar ze zich geen raad mee weet. Als ze daarover met Nathan wil praten, gaat het mis. Doordat het zo heftig voor haar is, wil ze er graag over vertellen, om het woorden te geven, dat geeft haar rust.

Nathan gaat er behoorlijk rationeel mee om, probeert zijn uiterste best te doen om oplossingen aan te dragen, vind het heel erg en rot voor haar, maar zegt daar niets over. Hij gaat lekker voor haar koken en houdt de drukte een beetje buiten de deur om haar rust te geven. Hij denkt erover na wat hij voor haar zou kunnen doen, maar kan er niet goed over praten.

Afwijzing

Nathan kan zich wel goed via zijn lijf goed uiten, in bed wilde hij steeds met haar vrijen. Daar begreep Ineke dan weer helemaal niets van, want hoe kan je gaan vrijen als zij zich zo rot voelde en hij niet met haar wilde praten! Op die manier kon zij zich toch helemaal niet geven!

Waarop Nathan zich weer afgewezen en zich niet erkend voelde in wat hij allemaal voor haar doet. Hij was toch werkelijk alles aan het proberen om haar heftige emoties over te laten gaan?!

Human Design coaching

Karin vertelde aan haar dat het voelen van heftige emoties in haar Design een grote rol speelt en ze er helemaal niets mee hoeft te doen, dan alleen te ervaren, voelen en ervan leren.

Zij vertelde Nathan dat hij de emoties van zichzelf niet gemakkelijk kan voelen. Dat er geen connectie tussen voelen en praten bij hem is. Dat herkende hij meteen. Wanneer Ineke in haar emotionele heftigheid zit, weet hij zich geen raad, met wat hij allemaal met haar mee voelt op dat moment. Dat dat niet minder of meer is, alleen anders.

Zij keken elkaar lang en onderzoekend aan, zonder woorden gebeurde er heel veel. Na een lang gesprek over veel aanvullende dingen in hun samen zijn, maar ook over de verschillen die veel onbegrip kunnen geven, gingen ze aangeslagen weg.

Twee weken later 

Ineke en Nathan vertelde dat ze anders zijn gaan kijken naar, zowel hun eigen gedrag als dat van de ander. We gingen verder met het bekijken van het Design. Ik kon merken dat ze beter en echter naar elkaars ‘eigenheid’ konden luisteren. Er was duidelijk iets gebeurt.

Het besef dat je anders overkomt dan dat je bedoelt was tot hun doorgedrongen.
Ze hadden duidelijk meer grip gekregen op het uiten van emoties. Ineke besefte dat Nathan van binnen heftig reageerde op haar emoties, heftiger dan dat ze ooit bedacht had en Nathan realiseerde dat Ineke niet aan de buitenkant kon zien of hij met haar bezig was als hij er niets over vertelde. Daardoor konden ze zich meer inleven in de ander en waren ze niet meer alleen maar overtuigt van hun eigen gelijk. Ze konden de ‘liefdestaal’ van de ander beter verstaan. De eerste stappen waren gezet.

Relatie Coaching

Heb jij ook vragen over jezelf, je relatie of je kinderen, dan kun je een advies vragen bij Karin.

Je leert de theoretische achtergrond van Human Design kennen en wat dit voor jou persoonlijk betekent. Aan het einde van de dag, weet je beter wie jij bent en hoe jij het best besluiten neemt.

Dit geeft

  • Meer rust in je leven
  • Betere Relaties, Werk en Gezondheid
  • Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing

Zoek direkt contact met ons! Of bel 0639804150/ 0575472403